נעלמים 2 המשך שבוע 8

dar dahan

Member
כרמלה ומיקי יכולים להיות כמו רוחלה ויאיר

כרמלה ומיקי יכולים להיות כמו יאיר ורוחלה מהשמינייה חחחח זוג עם אישה פסיכית שמנהלת בית ספר ובעל שעובד עבודה ציבורית חשובה.

dar dahan

Member
פרק 82

מה יקרה עם המבחנה?
האם הם ייפלו בפח של הרעים?
והאפ תמר תצליח בתוכנית שלה?
&nbsp

dar dahan

Member
מלאכי בחייאת מלאכי תחטוף את רקפת

פיזנטי חזר מהמתים!
לא יאמן, מה הולך פה לעזאזל?
הרעים שוברים את המבחנה ופיזנטי חוזר? Wtf??

שיר m

Well-known member

הקלטות שרה הם כלום לעומת הקלטות רקפת

ממש היה בא לי אתמול לעשות כמו ההקלטות של שרה עם הצעקות של רקפת. אבל לא עשיתי. יודעים למה? איפוק!!!!!!!!!!!!
&nbsp
לא, לא בראש שלהן מורס עכשיו. וגם הגברים לא משהו. קח אחריות, ג'וק.
&nbsp
אלון? מה קוריי? החנונים עצובים בלילה. אלון, נו, אתה מבין את הבדיחות האלה.
&nbsp
החדר הסודי...
&nbsp
אמה, די עם לנסוע על מכוניות. מה עם תמר? מה עם הכסף שלה?
&nbsp
מה זה, עכשיו גם צה"ל מעורב פה? "מי שואל?" "אני". אלון, בכל זאת, תעשה טובה ותצנח.
&nbsp
אי אפשר לעמוד בכוח הריסים של תמר.
&nbsp
אלון, הנה הפתרון!
&nbsp
תמר והנקודה האדומה! כן, אמה צריכה את תמר. הכי חשוב הפסלים. ופסל גבוה לתמר.
&nbsp
תמיד צריך חנונים. תמיד. גם פצצות סירחון. גם. אלון ממשיך לעשות בית ספר לאוניברסיטה.
&nbsp
לא, דניאלה, לא בתחתונים. אז רקפת עוד בבית הספר. חולה על דודה רקפת. יופי, חבר'ה. אחד מפסיד למקל, והשני מפסיק ללייזר. דודה רקפת אוכלת מעדן באמצע. כי אנחנו מודעים לתזונה נכונה ולארוחה כל שלוש שעות. קרציות, פיסטוקים. כן, הן המציאו את הטריקים האלה. אה... אלו שטרות חדשים.
&nbsp
אה, תום נשאר לשמור... בטח. בוגד.
&nbsp
מעניין מה יש במבחנה. אה, מתחת לאף, מתחת לסלע? גם הרעה הייתה מתחת לאף ומתחת לסלע, בנות! מה?! הוא שבר אותה?! למה?!
&nbsp
ילדות קשה מאוד. אלון המגניב.
&nbsp
אז יש לנו עוד אחד שהצטרף לשמינייה בסגר... ועכשיו אלון גם יצליח לדעת מה החומר בדיוק.
&nbsp
היי, דודה רקפת! איך תמיד את נמצאת פה...
&nbsp
שמתם לב שיש שני B על הקיר של רקפת? תחשבו לבד עם מי היא משתפת פעולה. אתם מבינים, כן? השתלטו לה, ג'וקי?! רגע, את מי הוא ראה? לא את אלון, רוח רפאים זה...
&nbsp
אוי, וואט דה פאק?! וואט דה פאקינג פאק?!
&nbsp
מה הולך בסדרה הזאת?!

שיר m

Well-known member
מה נסגר!

מה זה פה?! פיזנטי אבא של תמר?

ולמה לכל הרוחות לבנות לא חשוב כל הסיפור של המבחנה?!?!?!

ולמה עידו ועומר הסתומים לא קולטים שזה לא *הם* השתלטו לה על הכל, זאת *היא* !!!

ולמה כשתום נשאר מאחור לשמור התחלתי לדאוג?

פיזנטי אבא של תום!!!

אה, וכמובן, אלון הגאון

Roei152

Well-known member
מנהל
עכשיו יפתח פה קרב
מלאכי ממלא הבקשות ודר נגד החייטים
אני ושיר נצטרך לשפוט ..
זה יהיה קרב עקווב מדם , אין לי ספק בזה ..
חחחח

למה בדיוק?

אנחנו תמיד בעד שיתופי פעולה, למרות שחותני, בני הופמן, די כועס על מלאכי.
&nbsp
מלאכי רוצה כסף? אין בעיה. אני מיד מפטר את שני הפיסטוקים האלה ונותן לו את הכסף, והוא יורד לי מהראש.
&nbsp
וחוץ מזה, אל תשכח שמה שדר רוצה בעיקר זה שפיזנטי יחטוף את רוקמן! הוא מי שדר רוצה! ואין לי שום בעיה עם זה, מקריבים קורבנות למען המשפחה. דודה רקפת תבין...

dar dahan

Member
רוקמן המוח פיסטוק הזה לא מעניין אותי

מי שמעניינת אותי זאת רקפת ימח שמה וזכרה, אישה רעה שמנהלת מועדון פשע.
&nbsp

העיקר שנים בכית פה שייקחו את הפיסטוק

ושרקפת מסכנה כי היא לא בלקט.
&nbsp
טוב, הלך הקטע של שיתוף פעולה ונצטרך לטפל בו במלוא הכוח של קונצרן חייט-הופמן.

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 83
מה לעזאל פיזונטי עושה באשמורת ? מה הוא רוצה הפעם ?
האם כמו תמר הוא רוצה את הכסף מאירועי העונה הקודמת? או שהוא קשור אויכשהו לעלילת הפרחים והמבחנות?
&nbsp

אצל הדודה והדוד

פרקי רביעי חייבים לראות בלייב.
&nbsp
או, תקציר, והטלפון נבעט! אמרתי לכם! וגם הבוגד יחזור!
&nbsp
התגעגעתי לפיזנטי. תראו, תראו את תמר המסכנה. אז הוא הצליח לברוח בסוף.
&nbsp
אז העיר פתוחה. אוי, פציעה, ליטמן סבל יותר. דודה רקפת, תעזבי את הטמבלים לנפשם. איך הם יודעים על פיזנטי? איך דודה רקפת תמיד משתחלת. אשת מקצוע מש-כי-לה.
&nbsp
לא דולב ודניאלה. נו, זה מגוחך. ביזנטי. ככה מכירים את פיזנטי במגזר הערבי. או אבו-כתם. דניאלה גונבת מכוניות מאז שושי.
&nbsp
ג'וקי מפלרטט. אני שכחתי והדחקתי!
&nbsp
תום הבוגד. איפה אתה היית, אידיוט? ידעתי שהחמוד זה המורס. אימא שלה...
&nbsp
אלון, כמה פעמים אמרנו, לא להשתמש במטבח כמעבדה! ובטח לא לפיצול חומרים מסוכנים! וכמה פעמים אמרנו לך לא לסנג'ר את אחותך התאומה?
&nbsp
יולה. בחורה יפה, גנים. אבל איפה תמר? רומן חמוד, אבל בוודאי שלא מתאים בטבלה. איזה קטע, אמה מקפיצה כדור מצד לצד, עידו מכדרר כדורגל ויולה, כשהיא רווית, מתווכחת עם בנים ומנסה לשחק כדורגל. חברים, מתחת לספה!
&nbsp
אבא של דריה נעלם? דווקא מחבבת את תום. צלקת על הפנים? מה יש לרעים בסדרה הזאת, אין רע אחד נורמלי... חוץ מדודה שלי רקפת! לה אין כלום על הפנים! אימא שלך חולה, דריה, קצת הבנה למצבה.
&nbsp
בטח שזה סודי ביותר. בטח. אנשים אידיוטים. דודה רקפת וחדר הסודות. מלאכי פיזנטי. עובד על המשטרה מאז 1999.
&nbsp
מה יקרה פה בסוף העונה... אמה לא תיבהל מהנוזלים שהבוגד פולט כשהוא הולך. אני חושד בך! כולנו חושדים בך! אתה בוגד! בוגד לכסף! אי אפשר לשדוד קזינו וזהו? לגלגל את הכסף בצנצנות?
&nbsp
תמר! ואלון! יש! חיוך על פניי. גם אלון נפל לריסים של תמר. כמו כולנו. מרגיש כמו בעונה הקודמת. חשבתי שהיא ממש תנשק אותו.
&nbsp
עוד הקלטות רקפת. נהדר.
&nbsp
כן, קצת יצאתן סתומות. זה ג'וקי וההשפעה שלו. מתחת, בנות. מתחת.
&nbsp
נו, זה ממש לא סיום ליום רביעי... היה עדיף לסיים את השבוע עם החזרה של פיזנטי. טוב, לפחות קיבלנו טוויסט אחד מדהים, אבל ירידת מתח קצת...

למעלה