טלפונים יורדים מהשמיים, ונמסיס באה איתם... בגלל דריה
או ווה, ישר פתיח...

הכול באשמת האח המטומטם שלך, אמה. נו, זה מה זה לא בסדר. אני הצעתי רעידת אדמה שמנתקת את אשמורת, עכשיו אני צריך לראות את זה קורה. כאילו לא הספיק לי מכל העיירות השוממות שקראתי עליהן כחלק מקורס אוניברסיטאי, עכשיו גם אשמורת מצטרפת.

תום קצת מיהר למחסן, לא? ג'וקי לא אמור להכיר פינות בחורשה? צודק, עידו. צודק. פחחחחח, הצחקת. הצחקת, ג'וקי. אז גם אצל הבנים וגם אצל הבנות יש משולשי אהבה שמקשים על התפקוד. והיחידים שלא רבים ובסדר עם כולם- הם הפאקינג אלו שרבים עליהם במשולשי האהבה.

ולמה כאן אין משולש אהבה? אולי אלון צריך לדאוג שאורי ונועם מבלים ביחד כל כך הרבה... דודה רקפת!!!!!!!!!!!!! שירה, די. אולי את מתאימה לאלון. שניכם פולטים מידע כהוגן! האמת שלא סיפרתי לכם את הבדיחה על אימא של אלון ואמה. אז ככה:

אימא של אלון ואמה, עוד לפני שהיא אימצה את השם רותי, פעם ניהלה בית מרגוע. והיא גילתה שם את אלה לי רשף, והיא התאהבה ברעיון של ילדה. בדיוק באותו הזמן מוטי, שהרי אז כולם הכירו אותו כרוני לוי, התאושש מהעובדה שבתכל'ס הוא לא היה באמת הסוכן של נינט אלא שהכול היה רק סדרה. הוא קיבל כסף נחמד מזה שהוא התחזה לאבא של יונתן וגם הוא התאהב ברעיון של ילד. שיתוף פעולה. אז הם חטפו את אלינור ואיתי, ששוטטו להם בתל אביב (כמובן שאיתי אמר לאלינור שאיך הוא בכלל יכול היה להתחיל איתה! הרי אדם טוב ממנו בכל תחום) ואז עמדו לשטוף להם את המוח ולקבל זהויות חדשות. אבל מה, שיבוש בנושא הביא את כל הידע בכימיה שהיה לאלינור לתוך מוחו של איתי. הוא הפך לגאון בכימיה! לצערו, החוכמה נשארה אצל אלינור. וככה קיבלנו גאון מטומטם מאוד, ובחורה שהיא עדיין אינטליגנטית, רק פחות מתעניינת בכימיה. בנוסף, הטרגדיה הלאומית הייתה שבמסגרת שטיפת המוח והתקלה, כל המידע על טבלאות נמחק ממוחה של אלינור וקסלר המסכנה. על דפי כרמון הכוכבת נספר בפעם הבאה.

כן, עידו ישן הרבה.

מסכנה דניאלה. דריה תמיד צודקת. ברקו המפחיד. דריה קולית.

תכנית מבריקה, דריה. איפה רוקמן, בעצם? בטח בצד השני.

קוף. בסוף זה עוזר. רוקמן. הנה הוא. כן, זהו, באמת רציתי לראות מתי עומר יהיה כזה אידיוט ויאיים על רוקמן בפאקינג מקל. טוב, אז דר גילה איך לטפל ביצור המזוקן. לפחות פיזנטי נפל בקלאסה, הרביצו לו באלות. זה מפסיד לעצים זה.

איחוד אחים! ודריה, די לנסות לשדך בין דולב ודניאלה. זה לא יעזור לך עם תום. רק שאולי! "הברקו השני". דולב, סיכמת יפה את הטמטום של אלון. מה עם יולה, באמת? ומתי רואים את יאניב? לאסי. נחמד. אורי מצחיק את נועם באמצע הטייק... בנות, למה אתן דוחפות את דניאלה אל דולב?!

רותי? יואו, הברקו הזה בכל מקום... חייבים לעלף אותו פעם אחת ופשוט לטפל בו. הסיני. כרגיל, מוכרים דברים. חברים, אני קורא לכם מפה. אם אני אי פעם אהיה ראש ממשלה, אני מתחייב לנתק את כל הקשרים עם בורמה וסין בפרויקטים מסוכנים כאלה. ריבונו של עולם, איזה פחד. זה לא נשמע כמו רותי. מה זה? עוגיות מזל!

ברקו מקבל כסף על כלום. אוקיי. זאת אחלה סצנה בשפת הסימנים. וייאמר לזכותם שאני ממש הבנתי הכול... מצחיק שדווקא האילם שלא יודע שפת סימנים כי הוא משתמש באפליקציה ייפול בגלל זה. לא יודע, משהו ברומן הכל כך מושלם הזה של דריה ותום גורם לי לחשוב שהבחור בוגד. עדיין לא שמענו למה הוא פה בדיוק. אז שתי דקות חוסכים באיש בום ואין סאונד.

איזה מבצע מגניב. לא יודע, אני חושד בבחור הזה. מופיע פה הרבה. דולב. בלי צילום. צילום שייך לבחורה אחת.

ליד אלון דולב נורמלי.

בנות!!!!!!!!!! אמרתי לכן לרדת מדניאלה המסכנה! ואמה, תשמעי, אני יודע שאת ודניאלה בדרך כלל נכנסות אחת לשנייה לוורידים בנושא בני זוג, הרי היא ירדה עלייך כשהתחלת לצאת עם אדם, אבל פליז. רגע. סיני. עוגיות. משהו כאן מתחבר לי... אוקיי. זה קצת יותר ברור. אוי, אגב! שכחתי. זוכרים שהמזוודה נגנבה? אבל אמה בעטה את הטלפון מתחת לספה או משהו? הם מצאו אותו בסוף, כי אם לא יש רמז חשוב להמשך. אגב, יעקובסון דיבר ככה בהתחלה. ואיפה הכסף?! מדברים כל כך על "זה" אבל איפה הכסף?!

דריה, שוב פעם נחטפת! אגב, איפה נורית?

כרגיל, אחלה פרק, כיף כיף כיף.