נעלמים 2-המשך שבוע 7

Roei152

Well-known member
מנהל
נעלמים 2-המשך שבוע 7 שבוע נהדר באשמורת ומתי נגלה את הזה סוף סוף?
 

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 77
אז מתי לעזאל נגלה מה זה הזה?
 

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק קורע
אאחד הקרועים ...
תום מנסה לתקשר עם דריה בסימנים פשוט קרע אותי ...
ואיפה דריה?
&nbsp
 

שיר m

Well-known member
גם אני נקרעתי ממש
 
טלפונים יורדים מהשמיים, ונמסיס באה איתם... בגלל דריה
או ווה, ישר פתיח...
&nbsp
הכול באשמת האח המטומטם שלך, אמה. נו, זה מה זה לא בסדר. אני הצעתי רעידת אדמה שמנתקת את אשמורת, עכשיו אני צריך לראות את זה קורה. כאילו לא הספיק לי מכל העיירות השוממות שקראתי עליהן כחלק מקורס אוניברסיטאי, עכשיו גם אשמורת מצטרפת.
&nbsp
תום קצת מיהר למחסן, לא? ג'וקי לא אמור להכיר פינות בחורשה? צודק, עידו. צודק. פחחחחח, הצחקת. הצחקת, ג'וקי. אז גם אצל הבנים וגם אצל הבנות יש משולשי אהבה שמקשים על התפקוד. והיחידים שלא רבים ובסדר עם כולם- הם הפאקינג אלו שרבים עליהם במשולשי האהבה.
&nbsp
ולמה כאן אין משולש אהבה? אולי אלון צריך לדאוג שאורי ונועם מבלים ביחד כל כך הרבה... דודה רקפת!!!!!!!!!!!!! שירה, די. אולי את מתאימה לאלון. שניכם פולטים מידע כהוגן! האמת שלא סיפרתי לכם את הבדיחה על אימא של אלון ואמה. אז ככה:
&nbsp
אימא של אלון ואמה, עוד לפני שהיא אימצה את השם רותי, פעם ניהלה בית מרגוע. והיא גילתה שם את אלה לי רשף, והיא התאהבה ברעיון של ילדה. בדיוק באותו הזמן מוטי, שהרי אז כולם הכירו אותו כרוני לוי, התאושש מהעובדה שבתכל'ס הוא לא היה באמת הסוכן של נינט אלא שהכול היה רק סדרה. הוא קיבל כסף נחמד מזה שהוא התחזה לאבא של יונתן וגם הוא התאהב ברעיון של ילד. שיתוף פעולה. אז הם חטפו את אלינור ואיתי, ששוטטו להם בתל אביב (כמובן שאיתי אמר לאלינור שאיך הוא בכלל יכול היה להתחיל איתה! הרי אדם טוב ממנו בכל תחום) ואז עמדו לשטוף להם את המוח ולקבל זהויות חדשות. אבל מה, שיבוש בנושא הביא את כל הידע בכימיה שהיה לאלינור לתוך מוחו של איתי. הוא הפך לגאון בכימיה! לצערו, החוכמה נשארה אצל אלינור. וככה קיבלנו גאון מטומטם מאוד, ובחורה שהיא עדיין אינטליגנטית, רק פחות מתעניינת בכימיה. בנוסף, הטרגדיה הלאומית הייתה שבמסגרת שטיפת המוח והתקלה, כל המידע על טבלאות נמחק ממוחה של אלינור וקסלר המסכנה. על דפי כרמון הכוכבת נספר בפעם הבאה.
&nbsp
כן, עידו ישן הרבה.
&nbsp
מסכנה דניאלה. דריה תמיד צודקת. ברקו המפחיד. דריה קולית.
&nbsp
תכנית מבריקה, דריה. איפה רוקמן, בעצם? בטח בצד השני.
&nbsp
קוף. בסוף זה עוזר. רוקמן. הנה הוא. כן, זהו, באמת רציתי לראות מתי עומר יהיה כזה אידיוט ויאיים על רוקמן בפאקינג מקל. טוב, אז דר גילה איך לטפל ביצור המזוקן. לפחות פיזנטי נפל בקלאסה, הרביצו לו באלות. זה מפסיד לעצים זה.
&nbsp
איחוד אחים! ודריה, די לנסות לשדך בין דולב ודניאלה. זה לא יעזור לך עם תום. רק שאולי! "הברקו השני". דולב, סיכמת יפה את הטמטום של אלון. מה עם יולה, באמת? ומתי רואים את יאניב? לאסי. נחמד. אורי מצחיק את נועם באמצע הטייק... בנות, למה אתן דוחפות את דניאלה אל דולב?!
&nbsp
רותי? יואו, הברקו הזה בכל מקום... חייבים לעלף אותו פעם אחת ופשוט לטפל בו. הסיני. כרגיל, מוכרים דברים. חברים, אני קורא לכם מפה. אם אני אי פעם אהיה ראש ממשלה, אני מתחייב לנתק את כל הקשרים עם בורמה וסין בפרויקטים מסוכנים כאלה. ריבונו של עולם, איזה פחד. זה לא נשמע כמו רותי. מה זה? עוגיות מזל!
&nbsp
ברקו מקבל כסף על כלום. אוקיי. זאת אחלה סצנה בשפת הסימנים. וייאמר לזכותם שאני ממש הבנתי הכול... מצחיק שדווקא האילם שלא יודע שפת סימנים כי הוא משתמש באפליקציה ייפול בגלל זה. לא יודע, משהו ברומן הכל כך מושלם הזה של דריה ותום גורם לי לחשוב שהבחור בוגד. עדיין לא שמענו למה הוא פה בדיוק. אז שתי דקות חוסכים באיש בום ואין סאונד.
&nbsp
איזה מבצע מגניב. לא יודע, אני חושד בבחור הזה. מופיע פה הרבה. דולב. בלי צילום. צילום שייך לבחורה אחת.
&nbsp
ליד אלון דולב נורמלי.
&nbsp
בנות!!!!!!!!!! אמרתי לכן לרדת מדניאלה המסכנה! ואמה, תשמעי, אני יודע שאת ודניאלה בדרך כלל נכנסות אחת לשנייה לוורידים בנושא בני זוג, הרי היא ירדה עלייך כשהתחלת לצאת עם אדם, אבל פליז. רגע. סיני. עוגיות. משהו כאן מתחבר לי... אוקיי. זה קצת יותר ברור. אוי, אגב! שכחתי. זוכרים שהמזוודה נגנבה? אבל אמה בעטה את הטלפון מתחת לספה או משהו? הם מצאו אותו בסוף, כי אם לא יש רמז חשוב להמשך. אגב, יעקובסון דיבר ככה בהתחלה. ואיפה הכסף?! מדברים כל כך על "זה" אבל איפה הכסף?!
&nbsp
דריה, שוב פעם נחטפת! אגב, איפה נורית?
&nbsp
כרגיל, אחלה פרק, כיף כיף כיף.
 
אגב, נועם סיפרה מי הדייט של שירה לוולנטיין...
" עוד לא החלטתי .. או אלון או איתי .. או עידו .. או אולי בעצם ג׳וקי. נראה לי אני אלך על שאולי."
&nbsp
שירה היא היחידה שיכולה לצאת השרלילה של כל אשמורת ועדיין להיראות חסודה ומתוקה.
 

Roei152

Well-known member
מנהל
לא הבנתי על מה עלית
סיני עוגיות מזל , קשור הרי עוגיות מזל מוגשות בארוחה סינית ..
מה הושמע בבטלפון שהם מצאו?
&nbsp
 
אני לא זוכר
תראה, הם מתקשרים עם עוגיות מזל, אבל הם עובדים עם איזה סיני. כך שזה הגיוני שזה קשור ל"סיני" שהם עובדים איתו. ולהוא שראינו בפרק הראשון בטוסטר.
&nbsp
אז זהו. אני לא זוכר מה בדיוק אמה בעטה מתחת לספה. העניין הוא שברקו גנב את המזוודה של ראובן, אבל לא את הכול. אז אולי יש שם רמז.
 

dar dahan

Member
רוקמן זה בדיחה לעומת פיזנטי
פיזנטי הוא מלך, אי אפשר היה לעבוד עליו, הוא עבד על אנשים.
אם כי לרוקמן יש את הקסם שלו.
&nbsp
ובאמת איפה הכסף? פתאום שכחו שיש כסף?
מוזר.
נ.ב אבא של אמה ואלון גם חזר אחורה בזמן ושינה את הפרצוף שלו לאבא של סער פדידה בהאלופה והפך להיות הסוכן שלו.
&nbsp
 
רגע! אז אתה אומר לי
שניב רז היה הסוכן של יהודה לוי ושל נינט?!
&nbsp
לא יודע שובע הבחור! בלי לדבר על הרומן שהיה לו עם סוזי שיינפלד פעם. עוד לפני התקופה שלה עם טדי.
&nbsp
נ.ב: הוא לא רוקמן אלא ברקו השני.
 

dar dahan

Member
ברקו השני חחח
היו צריכים לקרוא לו הייצור המזוקן חחחח כי הוא כזה ייצור והוא כזה מזוקן חחח
ואני מת על איך זה דהוא תמיד מחייך בניגוד לברקו שתמיד נראה עצוב.
 

שיר m

Well-known member
אתם קורעים שניכם:) אתה צודק דר, ברקו אף פעם לא מחייך...
 

שיר m

Well-known member

גם אני עדיין בספק לגבי תום. ברגע שהוא מנע מעומר לגשת למחסן שוב חשדתי...
 

dar dahan

Member
הדודה של יוסי היא מניאקית!
עוד פעם היא מספרת לשני הכלבים שלה דברים ומנסה לתפוס את החבורה שלנו?
בת של ז***, תמותי בשינה אמן, לא מגיע לך לחיות.
&nbsp
וסוף כל סוף יש התקדמות לגביי הרעים, ידעתי שיש מישהו מעליהם, הסיני, מעניין מי זה ומה הסיפור איתו ומה זה ה"זה" שהם מחפשים לעזאזל?
&nbsp
וג'וקי יצא מלך מול רוקמן האידיוט, כל הכבוד לו, שיחק אותה, ואהבתי את המבצע שלהם, הייתי קורא לזה מבצע מצלמה, או מבצע לאסי

&nbsp
וממש עיצבן אותי הקטע האילם שדריה ותום דיברו ביניהם והרעיפו אהבה אחד על השנייה, זה היה מיותר מדיי לטעמי.
&nbsp
ועדיין לא הבנתי איך הם לא קולטים שרקפת עובדת עם רוקמן ועם ברקו...
&nbsp
 
בלי. לערב. דודות!
חוץ מזה, דר, למה שירה ואלון כאלה טמבלים ופולטים מידע?! פרצה קוראת לדודה.
&nbsp
והסיני זה חבר של הבורמזי של בראון.
 

dar dahan

Member
הבורמזי חחחחחחחחחחחחח ולא קוראים לה בראון, זאת הלנה
והיא שינתה את השם לבראון כדיי לברוח ממה שקרה בהאי.
ואחר כך היא עברה לנהל בית ספר בנרקיס.
&nbsp
 
למעלה