נעלמים 2- המשך שבוע 5

Roei152

Well-known member
מנהל
נעלמים 2- המשך שבוע 5 באנו רוקמן לגרש
בידינו חוכמה וטבלה
סוורה רקפת הלאה ברקו
סורה מפני פיזונטי
נחמד לא?

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 70
אז מה יש במזדוודה?
האם עידו ניצל?

אנו נושאים פרחים...
עוגיות המזל מהפרק הראשון?! נשמע עליהם היום!
&nbsp
אמה רוצה את עידו, אבל דריה לא מדברת בכלל על תום... השוטרים עסוקים.
&nbsp
טוב, רוקמן נתקל במיקי במקרה... כן, אמה לא צריכה בדיוק רשות. היא גם ככה פרצה לכל מיני מקומות גם בלי ג'וקי.
&nbsp
מכיר את הספר הזה. אמיל דפני? דולב, אל תגיד בינגו. יש אחת שמותר לה להגיד פה בינגו. דולב, אתה צודק לגמרי. תגידו, מי בוחר לתום את החולצות?! תום, אין לך יכולת חקירה בסיסית. כן, תום, צדקת בנוגע לבירה. אני חושד בבחור הזה. חושד בו.
&nbsp
יופי, עכשיו הניידת מעצבנת אותו. העיקר למשרדי מוסקט כאילו כלום. סיפר לה. בטח. אני מהמר שעידו היה יכול לפרוץ יותר טוב. אוי, זאת הסחת דעת נהדרת. אמה, את יכולה לפרוץ! מה את צריכה את אלון?!
&nbsp
מי היה מאמין שיום אחד הם יצטרכו אשכרה לעשות את אחת מהפעילויות שהם התחייבו אליהן. ושזה יהיה מצחיק. ליטמן, שחרר. יש חנון בשטח. אלון, אמה מבקשת חומר משלשל ועוגיות (חבל שתום לא בסביבה) ואתה רץ להביא.
&nbsp
מי הכין את כל העוגיות האלה? ולמה אלו עם הריבה? אפילו סטופר. החבר'ה מגאליס לא היו כאלה מדויקים עם החומר המשלשל. (אוקיי, בדיוק ברגע הזה המחשב שלי נכבה אבל התגובה נשמרה!) אמה פורצת ומתחבאת יותר מדי.
&nbsp
מוזר? לא מוזר בכלל, חברים. אה. או שאני סתם המצאתי תיאוריה. רגע! אז תום שם?! הוא בכלל לא שם! לא הכי מפדח, תאמיני לי, היו לך קטעים עם דולב... ולדריה היה את אלון. ולאמה היה את זה שהיא התנשקה עם בחור שדומה לאחיה.
&nbsp
התום הזה מנותק לחלוטין!
&nbsp
תחסוך את המעי הגס. היא לא דיברה עם אחיה הרבה זמן? לא, אמה, אל תסיקי את מה שתסיקי. אני מתגעגע לתמר פתאום. אוקיי, גם עידו "מעניין איך זה מרגיש כשמישהו יורה בך", ועוד ליד דריה (גברת "ירו בי וניצלתי עם סרפדים"). מעניין אם נראה בסוף את רותי ומוטי. כן, דריה, התגובה הנכונה. מצד שני גם עידו פורץ ואלון מכין סמים. אלון, מי בדיוק קיבל את הנענע?
&nbsp
דולב מגדיל ראש.
&nbsp
אני לא מבין, הבוגד בקיבוץ וליטמן והבוגד מסבכים את החיים בכוונה?! אוקיי, מה דולב רצה ולמה לא לתום?
&nbsp
למה? אתם הולכים "לשדוד". אה... הכלב... ועידו היה דוור, לא פלא שהדוברמן תקף אותו. אבל לפני רגע, בוגד, אמרת שאתה תדבר ועידו ישב! מה אתה צריך אותו פתאום?! נכון, גברת צ'יבוטרו. לא כל יום מתחתנים. זה לא בגידות.
&nbsp
בנות, זה הזמן?! אמה צריכה לפשר ביניכן כאילו הייתן קארין ודפי, ודניאלה, זה לא הזמן לתקליט סולו, זה לא הזמן! היום אנחנו נאמנים לעצמנו ולקבוצה שלנו ולאמה! אמה הבוסית.
&nbsp
מכסה של ביוב. אוקיי. מזכיר לי משהו, הצליל.
&nbsp
חבר'ה, אני לא חושב שזה טוב לנסות את הקודים האלה. מלון כלניות? רקפות, נוריות, כלניות... לא טוב. אז רגע... איפה אתן?
&nbsp
נראה לי שלעונה הזאת נקרא "מלחמות הפרחים". כי הכול קשור לפרחים לאחרונה. ואני רק מחכה לעץ שלי, לתמר...

שיר m

Well-known member
הרגת אותי
"לא כל יום מתחתנים. זה לא בגידות"

&nbsp
אני לא מבינה למה הם לא פרקו את כל המכשירים וחיפשו את הקודים, כמו בחדר...

dar dahan

Member
איפה הייצור המזוקן?
אני כל כך מתגעגע לברקו לרקפת ובעיקר לייצור המזוקן, הם נתנו לי זמן של צחוקים שהם ביחד, במיוחד רקפת וברקו הצמד סטנדאפיסטים הללו, והייצור המזוקן במשתלה גם הצחיק אותי וגם הקטעים שהוא מתחזה לסוכן של המוסד

&nbsp
בכל מקרה לגביי הפרק, אז יש התקדמות בפלאש פורוורדים, מעניין איפה הם נמצאים, רק לדעתי זה בבית ספר?
ומצחיק שדניאלה ודריה דיברו אחת עם השנייה בשפת מורס, ששתיהן חשבו שהן מדברות עם תום, ענק!
&nbsp
ולגביי ההווה, מדהים איך מיקי הלא יוצלח הזה גרם לאמה לנסות להבין מה הוא מצא, מה אכפת לך ממנו, גם ככה הוא היה שוטר כושל, רק שוטר כמו מיקי נותן לפושע כמו ברקו להסתובב חופשי שהוא עוד רישת את אשמורת במצלמות בכל פינה.
&nbsp
ומעניין מי זה האמיל הזה ומה הסיפור איתו, ומה הקשר לשוודיה??
&nbsp
ועידו מתקדם בעקבות החטיפה שלהם במטע ומציאת המקום אליו הם נחטפו.
&nbsp
&nbsp

מיקי כושל אבל טוב לב
בחייך, דר, אם כל כך קשה לך, תנסה כמוני. תרד על ליטמן (כשהוא מסמס!) ועל תום. אתה חייב לרדת עליו.
&nbsp
אה, והם בבית מלון, לא ידעת? זה גם נראה כמו בית מלון (שלטים של מטבח חלבי וכו').

Roei152

Well-known member
מנהל
טוב אז
לא התקדמנו הרבה הפרק , חוץ מעלילות שגרה , וזה שתום בכלל לא נמצא ב מלון , אה וגילנו שזה מלון כלניות ודריה יודעת עליו משהו...
בכלל בסדרה הזאת אנחנו כל הזמן צצועדים קדימה , חושדים בכל פרט וםרט ,ובכל פרק מצפים לתגליות ננוספות, אבל בתכלס אנחנו נשארים באותו מקום , כלומר כן אנחנו מתתקדמים בתעלומה , אבל הקצב איטי יותר ממה שאנחנו מצפים... ..
&nbsp
&nbsp

אז חבר'ה, בנושא ראובן
חזרתי לפרק 5. נראה מה מיקי אמר:
&nbsp
https://youtu.be/0Ukqu5HYxB4?t=13m14s
&nbsp
ראובן פרוס.
&nbsp
הקים את מפעל הכימיקלים.
&nbsp
מדען גדול.
&nbsp
היה בערך אבא של מיקי בתקופה קשה.
&nbsp
חשבו שהוא בסקנדינביה.
&nbsp
מת...
&nbsp
אוקיי. מנהל של כימיקלים? אולי הם מחפשים איזה משהו כימי להפקת תרכובת מהצמחים האלה?
&nbsp
אבל למה זה היה קשור לסיום ההרעלה?
&nbsp
ולמה עוגיות מזל?

Roei152

Well-known member
מנהל
נשמע הגיוני אבל
מה זה הצמח הזה? איזה פרח זה??
ולמה הם מפעילים את אלון? חוץ מסם האמת?

הכול כימי ופרחים
ברקו לאלון: "שמעתי שאתה מתעניין בכימיה, זה נפלא".
&nbsp
רוקמן- מפעיל את אלון להכין משהו, ולא סתם משהו: משהו שמכיל תרכובת שאלון לא מזהה והם מספקים לו. ככל הנראה זה מהפרחים.
&nbsp
הכול מפרחים. רקפת, מלון כלניות, נורית (בטוח תתן להם רמז לקראת סוף הסדרה, היא קשורה באיזושהי צורה, גם אם עקיפה).
&nbsp
ושני בוגדים. וליטמן ברקע.

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 71
אז איפה הבנות?
בפרק סיום שבוע חמישי של נעלמים 2...

dar dahan

Member
הייצור המזוקן במלון כלניות
אז הייצור המזוקן שחבר במוסד (לכאורה
) חטף אותם למלון כלניטת, מי היה מאמין.
&nbsp
ואיך אני אוהב את הקטעים עם ברקו ורקפת הם כמו צמד חמד.
&nbsp
אלון מסתבך עם ה"רומן" שלו עם שירה, תספר לה שזה אתה וזהו!
&nbsp
ועכשיו ברור למה אמא של דריה מתנהגת ככה.
כנראה שההפסד עם המלון גורם לה להתנהג ככה.
&nbsp
ועידו מתנהג כמו בריון אל עומר.
&nbsp
ואמה ועומר תמימים מספיק בשביל לספר לרקפת במקום להבין שיש פה משהו חשוד.
&nbsp

היי, דר!
עומר המטומטם הזה ניסה לנשק בחורה תפוסה!
&nbsp
איך אתה היית מרגיש אם הוא היה מנסה לנשק את מיטל?! או את אמה מהחממה?!
&nbsp
שיתבייש לו הג'וק!

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק מעולה כרגיל ...
אז הבנו למה אימא של דריה מתנהגת ככה , היא מתגעגעת לבעלה ...
עידו גבר טיפוסי ...
&nbsp

בוקר טוב, אדון צ'יבוטרו
אז... מה? מלון של... וואו, אפילו דניאלה לא ידעה. אמרתי לכם שאימא של דריה בטח קשורה. אז לדריה אין אבא. וכמו שאמרתי: פוסט טראומה!
&nbsp
שבוע. כבר מתקרבים... אני מבטיח לכם שהחטיפה תקרה בפרק 25.
&nbsp
אמה, חשבתי שמאוד אכפת לך מכלבים! רק את והוא! לא ג'וקי!
&nbsp
אולי ההוצאות על ביגוד הרתיעו אותם... בכל מקרה, אריק מנסה להפריד עכשיו בין עידו ואמה. בטח תדאג להכול. בטח.
&nbsp
מה מצא, שירה?
&nbsp
ולמה אני ישר צריך לראות את הבוגד בקיבוץ אוכל את דריה? מסמיקה באוזניים? די אתה עם הדפיקות מורס האלה. ודי עם הבדיחה המפגרת הזאת.
&nbsp
מה? עידו היה מאוהב בשירה? מה יש לכולם פה?! רגע... זוכרים? שירה אמרה "אבל אז בדיוק הייתי עם..." ועצרה. מה קורה פה?! עידו היה עם כל הבנות?! מה נסגר?! טוב, קצת מוזר שעדי אלון אומר לג'וקי שהוא עבריין, ההוא שמספק סמים ובקרוב ישחק נסיך של משפחת פשע... ושיש לו חיקוי מדויק באופן מטריד של אבי הטחול. כן, הוא משפיע עליה לרעה והורס טבלאות!
&nbsp
כרמלה אקולוגית! יפה שאלון קולט מודיעין משירה, אבל בחייאת, הוא יוצא כאן הידיד! אה... אני מניח שהיא חרטה משהו.
&nbsp
יופי, ג'וקי, בכיין. אתה ניסית לנשק את אמה!
&nbsp
שירה הוונדליסטית.
&nbsp
דריה מציעה שנתרסק.
&nbsp
מה הג'וקי הזה מצותת?! כן, אבל הוא ניסה לנשק אותך... ישר חוזר לאקסית.
&nbsp
אני כבר מחכה לתגלית של שירה לגבי אלון. כן, לא עושים את זה כשרוקמן צופה.
&nbsp
המועדון של דריה. תפנה לדריה. או ליובל, זה מחסן הציוד שלה. כן, אתה מבין בנשים שלא צריך לעצבן בחיים. למזלך אמה זאת לא הסתומה. לא בדקתם בשיחות הנכנסות...רקפת! נחשפה!
&nbsp
איזה מצחיק... דניאלה רואה את תום, הולכת, ואז נחשף שדולב לידו, מנסה לחקות את שאולי... לשאולי לא היה לך אכפת כשהוא אמר בן אדם. הבוגד בקיבוץ, הבוגד לא יצא עליך. בוגדים. אני לא מאמין שהם אמורים להיות ביחד בסוף... בחייאת, היא לא שמה על דולב.
&nbsp
יופי, חבר'ה, ממש חכם. לפנות ישר אליה. הג'וקי הזה מטמטם... ראובן פרוס! הכימאי! אבל למה אמיל דפני? ולמה היא התקשרה אליו? הוא לא היריב שלך? אה, שכחתי, הוא באמת היה בסקנדינביה... אם עידו היה פה היה מסביר לכם שראובן מת. וואו, רקפת כזאת צבועה.
&nbsp
יופי, אלון. נהדר. אין צדק בעולם...
&nbsp
הוואן...
&nbsp
אם יש דבר אחד שמפחיד אותי זה סיומי פרקים של סוף שבוע. ברקו! ברקו! אוי, שיט... אוי שיט...

שיר m

Well-known member
נא לדבר יפה על עומר.
שירה ועידו זה נורא ואיום. נורא ואיום.

למעלה