אנו נושאים פרחים...
עוגיות המזל מהפרק הראשון?! נשמע עליהם היום!

אמה רוצה את עידו, אבל דריה לא מדברת בכלל על תום... השוטרים עסוקים.

טוב, רוקמן נתקל במיקי במקרה... כן, אמה לא צריכה בדיוק רשות. היא גם ככה פרצה לכל מיני מקומות גם בלי ג'וקי.

מכיר את הספר הזה. אמיל דפני? דולב, אל תגיד בינגו. יש אחת שמותר לה להגיד פה בינגו. דולב, אתה צודק לגמרי. תגידו, מי בוחר לתום את החולצות?! תום, אין לך יכולת חקירה בסיסית. כן, תום, צדקת בנוגע לבירה. אני חושד בבחור הזה. חושד בו.

יופי, עכשיו הניידת מעצבנת אותו. העיקר למשרדי מוסקט כאילו כלום. סיפר לה. בטח. אני מהמר שעידו היה יכול לפרוץ יותר טוב. אוי, זאת הסחת דעת נהדרת. אמה, את יכולה לפרוץ! מה את צריכה את אלון?!

מי היה מאמין שיום אחד הם יצטרכו אשכרה לעשות את אחת מהפעילויות שהם התחייבו אליהן. ושזה יהיה מצחיק. ליטמן, שחרר. יש חנון בשטח. אלון, אמה מבקשת חומר משלשל ועוגיות (חבל שתום לא בסביבה) ואתה רץ להביא.

מי הכין את כל העוגיות האלה? ולמה אלו עם הריבה? אפילו סטופר. החבר'ה מגאליס לא היו כאלה מדויקים עם החומר המשלשל. (אוקיי, בדיוק ברגע הזה המחשב שלי נכבה אבל התגובה נשמרה!) אמה פורצת ומתחבאת יותר מדי.

מוזר? לא מוזר בכלל, חברים. אה. או שאני סתם המצאתי תיאוריה. רגע! אז תום שם?! הוא בכלל לא שם! לא הכי מפדח, תאמיני לי, היו לך קטעים עם דולב... ולדריה היה את אלון. ולאמה היה את זה שהיא התנשקה עם בחור שדומה לאחיה.

התום הזה מנותק לחלוטין!

תחסוך את המעי הגס. היא לא דיברה עם אחיה הרבה זמן? לא, אמה, אל תסיקי את מה שתסיקי. אני מתגעגע לתמר פתאום. אוקיי, גם עידו "מעניין איך זה מרגיש כשמישהו יורה בך", ועוד ליד דריה (גברת "ירו בי וניצלתי עם סרפדים"). מעניין אם נראה בסוף את רותי ומוטי. כן, דריה, התגובה הנכונה. מצד שני גם עידו פורץ ואלון מכין סמים. אלון, מי בדיוק קיבל את הנענע?

דולב מגדיל ראש.

אני לא מבין, הבוגד בקיבוץ וליטמן והבוגד מסבכים את החיים בכוונה?! אוקיי, מה דולב רצה ולמה לא לתום?

למה? אתם הולכים "לשדוד". אה... הכלב... ועידו היה דוור, לא פלא שהדוברמן תקף אותו. אבל לפני רגע, בוגד, אמרת שאתה תדבר ועידו ישב! מה אתה צריך אותו פתאום?! נכון, גברת צ'יבוטרו. לא כל יום מתחתנים. זה לא בגידות.

בנות, זה הזמן?! אמה צריכה לפשר ביניכן כאילו הייתן קארין ודפי, ודניאלה, זה לא הזמן לתקליט סולו, זה לא הזמן! היום אנחנו נאמנים לעצמנו ולקבוצה שלנו ולאמה! אמה הבוסית.

מכסה של ביוב. אוקיי. מזכיר לי משהו, הצליל.

חבר'ה, אני לא חושב שזה טוב לנסות את הקודים האלה. מלון כלניות? רקפות, נוריות, כלניות... לא טוב. אז רגע... איפה אתן?

נראה לי שלעונה הזאת נקרא "מלחמות הפרחים". כי הכול קשור לפרחים לאחרונה. ואני רק מחכה לעץ שלי, לתמר...