נעלמים 2- המשך שבוע 11

Roei152

Well-known member
מנהל
נעלמים 2- המשך שבוע 11 אזאז מה יקרה בשני הפרקים שיסיימו אתץ השבוע הלפני אחרון ?
מה עידו יעשה עם הידיעה שאמה נפרדה מג'וקי ?
מה פיזונטי יעשה?
והאם שירה תסלח לאלון?

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 94
מה יקרה לאלון שכלוא אצל רקפת במקום שהיא תתפנה לסדר של משפחת חיט?

dar dahan

Member
wtf??
יש שני רקפת?
יש לי תחושה שרקפת אחת זאת בכלל דפנה דקל, ושדודידו זה ברקו.
ורוקמן הוא סתם אינפנטיל שעוזר להם.
&nbsp
ד"א עידו ואמה יחזרו כנראה ולדעתי אלון יהיה עם שירה בסוף.
&nbsp

דר... כבר אמרנו מזמן
ברקו לא מדבר. דודידו- לא מדבר.
&nbsp
לדודידו יש קול פנימי שאנחנו קולנו שומעים והוא לא קשור אליו בכלל. לברקו יש אפליקציה.
&nbsp
לא חשפת לנו כלום! ברור שדודידו זה ברקו!

Roei152

Well-known member
מנהל
הפתעות נעלמים
אין על ההפתעות של הסדרה הזאת !!! ירון ארזי הגאון
אמה ועידו חמודים בטירוף!!!!! תחזרו כבר וזהו!!!!!

שיר m

Well-known member
מה נסגר... ?!
אהבתי את אמה צועקת על מיקי

דודה, תורך להסיע את סבתא הביתה!!!!!!!!
בנות, מה זה השיחות יומני האלה בזמן שאלון חטוף?! דווקא שירה חושבת שאלון מלא אפסים. תודה, אמה. תענו!!!!!!!! כוס אמק!!!!!!!!!! סיפור מרתק, בא לי לשמוע. מצוין. מצוין.
&nbsp
די, מיקי, אל תתעמת איתה. חטפו את אלון! איזו התפרצות של אמה. סצנה חזקה.
&nbsp
כן, עוגיות מזל... יופי, דניאלה, לכאן הגעת. אמרתי לכם ששירה ואלון. יופי, דניאלה! יופי! זה קצת פשוט מדי, המשפט קביעה הזה.
&nbsp
מנוולת. מילה של דודה לדודה. האמת שדודה שלי באמת השתמשה במילה הזאת הרבה. הדודה שכן באה לסדר. יולה, פשוט לא מתערבים עם זוגות מיועדים.
&nbsp
דריה נעלמת בזמן האחרון. ואני לא מדבר במובן ההומוריסטי. דריה גם נהייתה שלומיאלית מאז הבוגד בקיבוץ. בלעה את כל העוגייה. טוב, אז קיבלנו את כל התקציר. הנה, הדיבור לבחורה!
&nbsp
בטח כמה דקות. כמו ששרון במקרה עבר ולא חיכה לעמית. כן, עידו, בטח שהכול נגמר... אגב, באינסטגרם התעלפו מהחיבוק הזה.
&nbsp
יולה, איך את כזאת אצילית ונהדרת. בסך הכול לדעת, זה הכול! ואפילו היא יודעת שאשמורת זה מקום די מחורבן.
&nbsp
אבל מה עם ההוא עם הצלקת... מה איתו?
&nbsp
יואו, התחנה הזאת לא מאובטחת. ברצינות, החזירו את דובי ולא סיפרו לי?!
&nbsp
איך הגלגל מסתובב, חשבתי שרקפת בזמנה הפנוי שוטרת. כמה לא סמכותי שהוא נותן לה כיף...
&nbsp
יופי תמר. אוי, אלון נחטף ולא אכפת לה! אפילו לשוטר בא לעבור.
&nbsp
כרמלה, אולי את צריכה לשים לב קצת יותר. אגב, מה עם לדבר על זה שהיא ידעה שהם חיים ופחדה לספר? כרמלה דמות מאוד מורכבת.
&nbsp
יופי, אמה. תישארי פה. רגע, איפה תמר?
&nbsp
דודה שחקנית. תמיד אהבה את זה. מה זה? מה הכתם?
&nbsp
איך תמיד ג'וקים... את מבינה? ביי תמר. מלגה לאקדמיה למוזיקה, הנה אנחנו באים!
&nbsp
הספסל והצבע הטרי? איך עידו ידע את זה?
&nbsp
כן, זה מוזר. מאוד מאוד... אין, אני כדברא... כבר שהטלפונים ירדו מהשמיים זיהיתי שמדובר בנמסיס, בכפולה, והנה...
&nbsp
סתם!!!!!!!!!! ברור שידעתי!!!!!!!!!!! מה נראה לכם, אני לא מכיר את המשפחה שלי? פשוט לא רציתי להסביר לכם, אז הנה: דודה רקפת היא האחות הטובה והמסכנה, זאת שלא יכולה לפגוע בזבוב ורוצה לשדך את רוקמן המוח פיסטוק לנורית. ודודה ורד היא האחות הרעה שכל הזמן מונעת ממנה להגיע לסדר. זה הכול. מה, אני לא מכיר את המשפחה שלי?
&nbsp
אגב, אם ככה, אני באמת חייב לשאול. היו קטעים שזאת הייתה ורד והיו קטעים שזאת הייתה רקפת? כלומר, תמיד ראינו את אותה האחת או שהיו מקרים שהן התחלפו ולא ידענו? אם ככה זה גם הגיוני שרקפת הייתה יועצת כל השנים.

Roei152

Well-known member
מנהל
צריך פרק פלאשבקים כדי שיסביר הכל
נקווה שנקבל מחר...
&nbsp

dar dahan

Member
פרק 95
מה הסיפור עם שתי הרקפות?
האם הרקפת השנייה תתפס?
ואיפה לעזאזל דודידו (ברקו)?
&nbsp
כל התשובות לשאלות הללו ועוד בעוד פרק של נעלמים.

כמו איזה שתי משוגעות, דודות... בואו אל הסדר, גם תכינו ארוחות
מיקי, תקשיב כבר לאמה. כן, זאת הדודה הנחמדה.
&nbsp
פיזנטי ותמר!!!! אני הייתי מעדיף שתמר תברח עם הכסף. אבל זה רק אני.
&nbsp
דודה ורד חכמה.
&nbsp
לא. פיזנטי. אתה לא תגזול מילדה מסכנה את חלומה לאקדמיית מוזיקה אחרי שליהי סלע רמסה אותה ככה!!!!!!!! היא הבת של החבר הכי טוב שלך!!!!!!!!! תמר המסכנה. אבל החכמה. מאוד חכמה.
&nbsp
הנה התאומות! אמה, אנחנו ידענו זאת מזמן, את פשוט היית קצת מטומטמת לאחרונה. זה לא שם בדוי. זה כולה עברות.
&nbsp
שלושת אלו לא קשורות לחקירה בצורה קיצונית... אמה ואלון לא מתחלפים ביניהם. הבנתם? דניאלה, די. די. הבנו, אתם עולים עכשיו על מה שאנחנו עלינו מזמן. לא מספיק שלא עליתם על הקשר בין חדווה ובני, עכשיו גם על קשרי המשפחה שלי אתם עולים מאוחר מדי. מספיק, אנחנו החבורה האמיתית, אני ושיר ודר ורועי, ומאיה שלא נמצאת העונה, ומירי, שבאה להופעות אורח ולרומן עם רועי של אלו שרבים כל הזמן והופכים לחברים. כן, למה שתבדקו את זה, סתומות?
&nbsp
דודה רקפת ודודה ורד בנות שלושים ושתיים, אגב. השיחה מזכירה את השיחה של אמה עם ההורים שלה, "החיים מסובכים יותר מטוב ורע". משום מה אני חושב שאלון יבקש מאמה לעזור במכירת סמים.
&nbsp
לפחות שירה אוכלת. היער... טיולים שנתיים... אוי, שיט, זה עידו. למה? למה הטוויסט המפגר הזה? למה? אבל לא, שיר, גם אני צדקתי. מי נראה לך ייעץ לעידו לעשות את זה? נכון מאוד, אריק! אריק הציע לו! תאשימי את אריק!
&nbsp
אבל איפה הבוגד בקיבוץ?! יוני. הצלקת. אז גם בני נסחט. וככה, חברים, נוצר הקשר הראשוני ביני ובין יובל. וככה הכרחנו את בני לשדך לי את יובל ולאחד את איגוד חייט אנטי-ליטמן בע"מ עם הופמן שחיתות ושיטור, וליצור קונצרן חייט-הופמן ענקי. אבל בני תכנן לבגוד בנו ולקחת ממני את יובל. אשמורת לא הייתה סתם נקייה מאדם, הוא תכנן לחסל אותה. אה. אז רגע. רקפת הייתה זאת בפרקי הסגר. ורד, באותו הזמן, הייתה זאת שצעקה על הפיסטוק באשמורת. מה שגם מסביר איך לא ראו שהיא נכנסה לאשמורת, היא פשוט הייתה שם...
&nbsp
היא לא כעסה לפני רגע? וואו, אדווה יפה. רק קצת לחוצה בהבעות הפנים שלה. אז בצל זה לא הדבר היחיד שגורם לבכי.
&nbsp
אוי, אני מתגעגע לאלון. אבל קשה לנחש על מה הוא חושב. למרות שזה חמוד, כי הם תאומים. אולי אם הייתם איה וניני הייתם יכולים... אבל גם לזוגות יש קשר כזה. מה יקרה כשהיא תגלה, אבל? יששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!! אלון? קיבלת מתנה ליום הולדתו של איינשטיין! אחות שלך חזרה לחבר שלה! האינסטגרם מתפוצץ עכשיו!
&nbsp
די, דולב. היא לא בקטע. אולי אתה תעשה קסם ותיעלם? דניאלה, פשוט תגידי לו! את לא בעניין, זה בסדר! זה קורה!
&nbsp
תמר! אלון! ידעתי שתמרמר תעזור בסוף לאהובה הנצחי. התגעגעתי לפיסטוק ולצמחוני. ולדודה ורד, שהיא אמנם לא פסי-כו-לו-גית, אבל בכל זאת... יאי, אלון ותמר!!!!!!!!!

dar dahan

Member
אני חייב לך סליחה.
דודה רקפת היא בסדר גמור.
ורד היא לא פסיכולוגית אבל היא פסיכופתית.
&nbsp

ואני מצטער בפני שיר
שאמרתי לה שעידו לא עשה כלום לעומר. למרות שזה אריק.
&nbsp
יאללה, שיר, תתנצלי שאמרת שתמר רעה.

שיר m

Well-known member
אהבתי

בינתיים היא רק מסתכלת. אם וכאשר, תקבל התנצלות

שיר m

Well-known member
יש מצב שאריק אשם

ודניאלה באמת לא בסדר. פשוט תגידי לו. יותר כואב לדחות את זה

שיר m

Well-known member
לא אהבתי
את הרעיון של התאומות. בכלל לא.
&nbsp
ולא אהבתי את זה שתמר תציל את אלון.
&nbsp
ולא אהבתי את זה שעידו מפיל את האשמה על שאולי.
&nbsp
ושמישהו יגיד לי כבר מה המטרה של יולה. לא הגיוני שכל התפקיד שלה היה להתאהב בעידו לכמה ימים.

תמר ואלון לנצח לנצח לנצח!!!!!!!!!!!!
כן, גם לא הגיוני שעומר היה צריך להתאהב באמה וזה כל תפקידו... יש כאלה. קצת חבל.
&nbsp
אגב, גילינו את שמו של אבא של הבוגד בקיבוץ.

שיר m

Well-known member
זה לא כל תפקידו!
הוא עוד יהיה עם שירה. חכה ותראה.
&nbsp
אבא? הא?

יוני!
ידוע גם כבן אדם עם הצלקת שנסע עם ורד לדרום אמריקה.
&nbsp
זה הוא.
&nbsp
אני חושב שאני גם אפרסם הודעה שתסביר את הכול ותסביר למה אני חושד בתום (ומה אני חושב שהוא מנסה להשיג).

למעלה