כמו איזה שתי משוגעות, דודות... בואו אל הסדר, גם תכינו ארוחות
מיקי, תקשיב כבר לאמה. כן, זאת הדודה הנחמדה.

פיזנטי ותמר!!!! אני הייתי מעדיף שתמר תברח עם הכסף. אבל זה רק אני.

דודה ורד חכמה.

לא. פיזנטי. אתה לא תגזול מילדה מסכנה את חלומה לאקדמיית מוזיקה אחרי שליהי סלע רמסה אותה ככה!!!!!!!! היא הבת של החבר הכי טוב שלך!!!!!!!!! תמר המסכנה. אבל החכמה. מאוד חכמה.

הנה התאומות! אמה, אנחנו ידענו זאת מזמן, את פשוט היית קצת מטומטמת לאחרונה. זה לא שם בדוי. זה כולה עברות.

שלושת אלו לא קשורות לחקירה בצורה קיצונית... אמה ואלון לא מתחלפים ביניהם. הבנתם? דניאלה, די. די. הבנו, אתם עולים עכשיו על מה שאנחנו עלינו מזמן. לא מספיק שלא עליתם על הקשר בין חדווה ובני, עכשיו גם על קשרי המשפחה שלי אתם עולים מאוחר מדי. מספיק, אנחנו החבורה האמיתית, אני ושיר ודר ורועי, ומאיה שלא נמצאת העונה, ומירי, שבאה להופעות אורח ולרומן עם רועי של אלו שרבים כל הזמן והופכים לחברים. כן, למה שתבדקו את זה, סתומות?

דודה רקפת ודודה ורד בנות שלושים ושתיים, אגב. השיחה מזכירה את השיחה של אמה עם ההורים שלה, "החיים מסובכים יותר מטוב ורע". משום מה אני חושב שאלון יבקש מאמה לעזור במכירת סמים.

לפחות שירה אוכלת. היער... טיולים שנתיים... אוי, שיט, זה עידו. למה? למה הטוויסט המפגר הזה? למה? אבל לא, שיר, גם אני צדקתי. מי נראה לך ייעץ לעידו לעשות את זה? נכון מאוד, אריק! אריק הציע לו! תאשימי את אריק!

אבל איפה הבוגד בקיבוץ?! יוני. הצלקת. אז גם בני נסחט. וככה, חברים, נוצר הקשר הראשוני ביני ובין יובל. וככה הכרחנו את בני לשדך לי את יובל ולאחד את איגוד חייט אנטי-ליטמן בע"מ עם הופמן שחיתות ושיטור, וליצור קונצרן חייט-הופמן ענקי. אבל בני תכנן לבגוד בנו ולקחת ממני את יובל. אשמורת לא הייתה סתם נקייה מאדם, הוא תכנן לחסל אותה. אה. אז רגע. רקפת הייתה זאת בפרקי הסגר. ורד, באותו הזמן, הייתה זאת שצעקה על הפיסטוק באשמורת. מה שגם מסביר איך לא ראו שהיא נכנסה לאשמורת, היא פשוט הייתה שם...

היא לא כעסה לפני רגע? וואו, אדווה יפה. רק קצת לחוצה בהבעות הפנים שלה. אז בצל זה לא הדבר היחיד שגורם לבכי.

אוי, אני מתגעגע לאלון. אבל קשה לנחש על מה הוא חושב. למרות שזה חמוד, כי הם תאומים. אולי אם הייתם איה וניני הייתם יכולים... אבל גם לזוגות יש קשר כזה. מה יקרה כשהיא תגלה, אבל? יששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!! אלון? קיבלת מתנה ליום הולדתו של איינשטיין! אחות שלך חזרה לחבר שלה! האינסטגרם מתפוצץ עכשיו!

די, דולב. היא לא בקטע. אולי אתה תעשה קסם ותיעלם? דניאלה, פשוט תגידי לו! את לא בעניין, זה בסדר! זה קורה!

תמר! אלון! ידעתי שתמרמר תעזור בסוף לאהובה הנצחי. התגעגעתי לפיסטוק ולצמחוני. ולדודה ורד, שהיא אמנם לא פסי-כו-לו-גית, אבל בכל זאת... יאי, אלון ותמר!!!!!!!!!