נעלמים- שרשור פתיחה

Roei152

Well-known member
מנהל
נכון.. גם אני חשבתי על זה
גם ידין וגאיה שליטא כץ .. או תותי וניר...
משעשע...
רגע ראית כבר? איך זה? ממולץ?
אני אראה לצערי רק בערב.... יום ארוך בעבודה.....

Roei152

Well-known member
מנהל
נשמע מבטיח ...
יוצר הסדרה הוא ירון ארזי היוצר של מועדון החנונים שגם ביים את "פצועים בראש"

dar dahan

Member
ואל תשכח את האחים אלה לי ואלפי רשף
אם גאיה ו"האח" שלה מהחממה יהפכו לזוג באיזו סדרה זה יהיה ענק.
אם כי זה יהיה מוזר.
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
בשרשורים על נעלמים ...
גאיה גור אריה מכבבת , אז שים לב לשים שם משפחה שאתה מזכיר את שליטא כץ ...
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
נעלמים- שרשור פתיחה
מה יהיה? משפחת קליין עוברת מתל אביב לעיירה קטנה בשם אשמורת, עיירה קטנה שבה התרחש אסון גדול חצי שנה לפני מעברם לעיירה .. באסון נעלמ שלושה ילדים ומאז העיירה מסתירה סוד אפל וסיפור הכיסוי הוא ששלושת הילדים הלכו לשחות וטבעו .... אמה ואלון ,ילדי משפחת קליין ,מנסים להסתגל לסביבה החדשה , אך מגלים שהסוד הרודף את העיירה , קשור אליהם באופן מסתורי... .
מי יהיה? כמיטב המסורת בסדרות הנוער האחרונות , ישחקו בסדרה כוכבי נוער, דניאל ליטמן שעוד לא הסיר מספיק את האבק של החממה , גאיה גור ארייה וכרמל לוטן שמצטרפות לחברתן ל"יומני החופש הגדול" ליהי קורנובסקי בערוץ , דולב מסיקה שסיים לשבור ת'גלים , נועם לוגסי שלקחה חלק בשמיניה החדשה, וגם מצטרפים כמה כוכבים חדשים שזו הולכת להיות הפריצה הגדולה שלהם כגוון עונג אפרון שאומנם שיחק לצד גאיה ביומני , אך זו אמורה להיות ה-פריצה שלו, עדי אלון ששיחק בשנות ה-80 ובדיוק השבוע מכבב בתפקיד אורח בסדרת ההמשך של יומני "כוכב הצפון" , ספיר בן רובי וענבל ביב , לצד כמה כוכבים מהתרבות הישראלית , שבולט בראשם טל מוסרי שממשיך את מסורת דדי -בלו -השען -דאוס- וולקן -בונדר, בקיצור : תפקידים בולטים בדרמות נוער , בניקלודיאון וזה התפקיד הראשון , לצידו יכבבו טלי אורן ,מוריס כהן ,לירית בלבן, ניב רז , זוהר ליבה ...
דעת הצופה לפני הצפייה: אוקיי לפי מה שאומרים השחקנים, לא היה דבר כזה.. האומנם ? חוץ מזה עונג אמר בראיון לפרוגי , שזה הולך להתעסק נטו במתח , פחות בעניניים שבינו לבינה , ופחות יתעסקו בזה ...
יהיו ענינים שבינו לבינה, אי אפשר בלי.. אבל פחות מאשר בסדרות אחרות.. (למשל משולש מאוד ספציפי לא יהייה ...מובטח...)

שיר m

Well-known member

שחקנים טובים (לפחות המוכרים שבהם), יהיה מעניין

Roei152

Well-known member
מנהל
לא ראית יומני ,נכון?
שווה לך...
זו הסדרה שעליה נשען "כוכב הצפון", אומנם היא קצת יותר טלנובלית .. כוכב לעומתה גם כן באותה רמה , .אבל שם אין ילדה שנרדפת ע"י שר או אבא שמחפש אוצרות .. האמת? אני קצת התאכזבתי מכוכב בהתחלה בגלל הסיבות האלו ... אבל התרגלתי ציק צ'ק
חוץ מזה ביומני תוכלי כפי שאמרתי לראות את ליהי משכונה , גפן ,נואל ויהונתן משוברי וניב די בתפקידי הבכורה שלהם...

שיר m

Well-known member
נכון
אולי אראה בהמשך, כרגע יש מספיק סדרות...:) יש לזה שתי עונות נכון?

Roei152

Well-known member
מנהל
אוקיי...
לפי הפרק , זה רק ההתחלה ....
עוד לא ממש ברור מה הסיפור שם , שלושה ילדים נעלמו , אבל לאן? ברור שהם לא טבעו או משהו .. למה העיירה מסתירה משהו אפל? גם הקטע עם המים ...
לפי ההתרשמות הראשונית שלי .. איתי דומה ושונה מדניאל גורן ...
דומה כי גם הוא יוצא עם המלכה -שימו לב מה השם -יובל!!!! - (חבל בשביל מירי שצופית לא משחקת פה...) גם הוא ההתרשמות הראשונית שלי שהוא מושא אהבתה של שירה ...
שונה - דניאל גורן ממשש שאפתן , כאן הוא מתעסק באתלטיקה , ולא נראה שזה ממש מעניין אותו...
גם יומני מתארחת פה ... עם השירים של יובל שטיפלה מזכירים לי את השירים של דפי ...
אבל מה הפרשה? כאן..
גאיה גור אריה מהפנטת במשחק שלה... אני שמח שהיא משחקת את מרכז הסדרה...
מוריס,לירית טלי!!! טוב לראות אותכם...
&nbsp

שיר m

Well-known member
המשפט האחרון

עוד מוקדם רועי חכה עם ההשוואות...:)

Roei152

Well-known member
מנהל
זה טוב בפני עצמו.. אבל זה לא משהו "חדש"
כמו שמירן הגדירה את זה בחדשות הבידור , "הגאליס הבאה " נעלמים לא תהיה.. לפחות לפי הפרק הראשון...
&nbsp

טוב...
גאליס יש רק אחת, לא? בין אם זה מוצדק או לא. זאת עובדה ברורה לכולם, וזה מה יש. ייקח עוד הרבה זמן עד שאיזושהי סדרה תצליח להתקרב לסדר הגודל שלהם...
זו ה"מפלצת" רייטינג והכל שהם יצרו.

Roei152

Well-known member
מנהל
מפלצות רייטניג אמתיות עד היום היו גם הסדרות של גיורא..
אבל גיורא יודע להפסיק..
הם מתחו את זה בעיקר בעונת טורינו , עונת טורינו הייתה המעצבנת מכולם....
&nbsp

rubmwue1234

New member
בדיוק!!
אני חושב שגאליס יכלה להיות סדרה מצויינת בלי כל העונות שבאו אחרי העונה השלישית..
וכמו שמירי אמרה,
כשמדברים על סדרה אם היא טובה או לא(או על עונה) מסתכלים על כולה,
ובגאליס הרבה יכולים לאמר בלב שלם לפי דעתי שהיא לא באמת הייתה כולה מצויינת...
או לפחות עונות מסויימות..
לעומת גיורא,
למרות שזה גם נתון לוויכוח כמו שאנחנו בפורום יודעים....
אז לא אמשיך מכאן....:)

כן?
בדיעבד, לא ממש אהבת את העונה הזאת?
טוב, האמת שגם אני כתבתי, עוד בזמנו, שבסוף העונה הגעתי עם עצמי למסקנה שזו דווקא לא הייתה העונה הטובה ביותר מבין השלוש, מה שחשבתי בעיקר במחצית השנייה.
הסיפור של טיראן וטולה היה יותר מדי הזוי, אפילו למסגרת הזאת של גאליס, וכמו שכבר כתבת בעצמך, זה נראה שהם באמת הכניסו את טורינו סתם בשביל הקטע, כאורחים-פורחים שכאלה בסדרה.
לדעתי, עם הותיקים, שחזרו לכבוד הפינאלה, אנחנו מרגישים הרבה יותר את מחנה גאליס האמיתי. להם יש חיבור עמוק הרבה יותר מהחניכים הזמניים של טורינו.

Roei152

Well-known member
מנהל
לא אמרתי שמבחינת עליליתת עונת טורינו היתה פחות או יותר טובה.
התכוונתי יותר מבחינת רינטייג וזמן שהות...
תראי אם עונת טורינו היתה מתנהלת כמו כל עונה בגאליס .. זה היה משדר את המחצית הראשונה בדצמבר-ינואר ואאת המחצית השניה במאי-יוני ...
במקום זה חיכינו כמעט שנה!!!! למחצית השניה...

כן, זה נכון.
אבל תראה איך דווקא את עונת הסיום, ולמרות החשש שהיה לך גם מהבחינה הזאת, הם הפיקו באמת מהר. זמן לא רב לאחר שידור המחצית הראשונה הם חזרו לצלם, ועוד תיקתקו את זה הפעם בשלושה שבועות

אני מקווה שזה לא אומר שנקבל עוד פחות מ-50 פרקים בסך הכל. כנראה באמת רצו לסיים עם זה, ומן הסתם גם בגלל אילוצי לו"ז של השחקנים, שהיו צריכים לחזור מהר יותר לשאר הפרוייקטים העכשוויים שלהם.

למעלה