נעלמים-שבוע 5

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 18
מה דובי רוצה להשיג? השלישייה תעלה עליו? איתי יתחיל לחקור את הנפילה?

ny22

New member
מנהל
מי שהיה באוטו זה ככל הנראה דובי

ny22

New member
מנהל
פרק מעולה

1. סוף-סוף יש התקדמות משמעותית בעלילה!!
  2. מאוד אהבתי את כל הסוויצים שהיו בהתאמה - זה באמת מדהים
    (אני לא ממש זוכר, אבל היה אחד ספציפי שהיה ממש מדהים
    ).
  3. גיורא מתחיל לעצבן אותי....
  4. זה רק אני - או שפתאום אני רואה איך מה שיובל עשתה לשירה חוזר אליה עם אותו עומר....
    האמת - את כל השיחה עם אבא שלה - חשבתי שזה גם בדיוק מתאים למה שקורה בין יובל לשירה (עם החולצה).
  5. אפילו שסהדרות של גיורא חמיצר הרבה יותר טובות, והסדרה הזתא לא מתקרבת לרמה שלהן - היא פשוט מעולה!
  6. איך אף אחד לא שם לב ששירה היא המנקה? קצת תמוה
סה"כ פרק מעולה

כיף לפתוח ככה את השבוע....

Roei152

Well-known member
מנהל
זה לא רק אתה...
ההבדל הוא ששירה מאוד תבוסתנית, היא יודעת שהאמת עם יובל ( שהיא גנבה את החולצה, שהיא מאוהבת באיתי .)
&nbsp

panda0zombie

New member
גם אני ממש אהבתי את הסוויצים
אם אתה מתכוון למעברים בין העבר להווה
שני מעברים ספציפיים שאני זוכרת שכשאמה אמרה שהיא חייבת לעידו התנצלות ואז היה מעבר ודריה אמרה לעידו שהיא חייבת לו התנצלות, עוד מעבר יפה היה עם דובי כשהוא העביר יד על המצח שלו בחשש אחרי השיחה עם האיש בקפוצון ואז בהווה הוא עשה את אותו הדבר אבל בגלל החום
גם אני תהיתי לעצמי איך אף אחד לא שם לב לשירה עדיין.. זה לא שהיא מסתירה את הפנים שלה

Roei152

Well-known member
מנהל
ברור לכם?
שהסיפור של שירה משתמש הרבה במוטיבים של סינדרלה?
א. ביום הסלואו היא רקדה עם איתי ...
ב. יובל היא "אחות רעה" טוב זה יותר מתאים לגאליס עם רונה ,יולי ודורי ... יולי היא באמת אחות חורגת שבעונה הראוושונה רצתה את דורי לעצמה, אבל נחמד להתשעשע עם הרעון..
ג .נאלצת להתחפש למנקה.. טוב, סינדרלה נאלצה לעשות את זה בפועל...
רגע דריה ועידו (שלא יודע מכלום ), אמורים להגיע למועדון כדי לחגוג יום שנה , אולי אז עידו נחשף לתעלומה? בגלל זה הוא ודריה רבו?
אמה ואלון נחשפו לכך שעידו לא "רע" , אבל עידו פגוע...
דובי מגלה שנתפס ע"י השלישיה ... אגב השחקן של האיש בקפוצ'ון מה זה מזכיר לי את אולג לוין (שפירו משוברי)

ny22

New member
מנהל
יש מצב...
אבל מצד שני - נראה לי שמעבר לסיפור המקורי (של סינדרלה) - זאת כבר טכניקה לספר סיפור.
יש אפילו ביטוי כזה "סיפור סינדרלה" - אז, כן, בהחלט אפשר לומר שהסיפור של שירה הוא "סיפור סינדרלה"....
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
אם היית רואה גאליס ,הית יודע על מה אני מדבר...
כאן זה ממש בולט שמשתמשים בסינדרלה ...לעומת גאליס שהשתמשו בסינדרלה יותר בעדינות ...מאיפה לקחו את יום הסלואו?
&nbsp

panda0zombie

New member
את האמת שכן יש קצת דימיון לסיפור סינדרלה
למרות שבנעלמים זה קורה בסדר שונה XD
ולגבי עידו ודריה.. גם אם הם רבו באותו היום, עדיין יש כמה פרקים כנראה עד שנגיע לרגע שבו הם בסירה ועידו לא עונה לדריה בטלפון. אז אם הם באמת רבו והריב הזה גרם לסינון של עידו כנראה שזה באמת היה חתיכת ריב רציני וארוך

Roei152

Well-known member
מנהל
אחחח געגגועים...
לא ראיתי את הגרסה הזו הצגה בלייב אבל כמובן שראיתי את הקלטת...
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
דרך אגב תודה לך!!!
בזכותך מצאתי את הגרסה המלאה של המחזמר .. לא רק את השירים והסיפור שמסופר ע"י הסנאי ,אלא גם ממש את המחזמר המלא עם העלילה והשחקנים ....
אני מת לצפות... השאלה מתי?
&nbsp

שיר m

Well-known member
אה, סליחה ילדים
מה זה כל ה"מצאתי" הזה? מה עם איזה קישור חביב ונחמד?

למעלה