נעלמים -שבוע 10

שיר m

Well-known member
יש מצב, נראה לי שמירי חשבה על זה כבר...
אני עדיין עם חדווה עד הסוף המר

ny22

New member
מנהל
יש מצב שאתה צודק....
יש מקום לעוד כ"כ הרבה טוויסטים

rubmwue1234

New member
לגמרי שיר...
זה גם יחסית צפוי.
כל אחד שם מסתיר משהו.
כ ל א ח ד .
אין מצב שבין כולם תהיה סתם מוכרת טוסטים יחסית מבוגרת שבאה להציק מדי פעם לנערים עם הריכולים שלה...

אני העליתי השערה רק לגבי מוטי.
וזה היה עוד בשלב ההתחלתי ביותר של העונה, אם את זוכרת. פחות חשבתי על הפן הנשי, לפחות לא בסדרה הזאת.

אז מה, בסוף זו אולי תהיה אשתו ורק היא? הוא יהיה "התמים הזה", שלא ידע משום דבר. אין מצב. מה גם שהוא עובד במפעל כימיקלים משהו, לא? אם יש בכלל סיפור עם המים האלה.
בכלל, זה מוזר שהם בקושי מופיעים, ועוד שני ההורים של זוג האחים. לכן במידה וזו באמת תהיה היא שעומדת בראש, אם בכלל, אני בטח לא משווה אותה לג'ודי או לילי. ברצינות, איפה הן ואיפה היא?! אין בכלל מה להשוות, בדיוק כמו שאני לא באה להשוות את החממה לסדרה הזאת. באמת שלא.

לא יודעת.. נורא מוזר לי כל הסיפור הזה. אתם אמנם מדברים על זה שמתקתקים עניינים וגילויים בסדרה הזאת, אבל מה שאני רואה זה אובר מריחה של כל הסיפור מאחורי המזימה, עד כמה שיש כזה בכלל, עם בשר, כמו שאת מקווה.
שוב, בלי שום כוונה להשוות, אבל רק כדי לציין - בחממה, שתי המזימות נחשפו די מהר, ובמלואן, וגיורא ידע לבנות את הכל בצורה אפקטיבית באמת. כאן זה ממש לא מרגיש לי ככה. ממש לא. קשה לפספס את זה, אני חושבת.

Roei152

Well-known member
מנהל
כמ שרמבו אמר יש גם עונה שנייה
אם הולכים לפי הכיוון אז לדעתי בעונה הראשונה הם רק עולים על ה

panda0zombie

New member
חשדנים אנחנו
אבל בהחלט חדווה מעורבת. מתי נגלה את זה כבר? למרות שזה יכול להיות פלוט טוויסט טוב אם באמת תהיה שם דמות תמימה.

שיר m

Well-known member
אבל זה מעניין
הם מצליחים לשמור על מתח ועל עניין, ככה שזה שזה נמרח פחות מפריע.
&nbsp
וכן, אם זה יהיה משהו פשוט אני אתאכזב. מצפה למשהו חכם ומורכב כמו שהם מציגים את זה...

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 37
מה יקרה לאלון אחרי הבומבה? מה יקרה הלאה לאחר ששירה נפגעה מחוסר האימון של איתי וגילתה שיובל היא העומדת מאחורי הגניבות?מה יקרה הלאה עם אמה לאחר שגילתה כי תמר היא סמויה\?

למה לא? כבוד

בכלל, הם הורגים אותי עם השמות המיוחדים שלהם. השילובים האלה. ממש משקיעים בשמות של הרעים למיניהם...

Roei152

Well-known member
מנהל
שירה חיבוק
איתי כבר חושב על יובל? טוב הוא דומה לדורי.. אין לו עמו שדרה...
אלון ממש כמעט בכה , עונג שחקן מצוין

אז מה ? רותי היא לילי דביר?

panda0zombie

New member
נשמע ככה
שרותי הבוסית בנוסף לאמא.
עונג שחקן ממש טוב באמת.. כל הצוות שחקנים שם טוב
לאיתי דווקא יש קצת עמוד שדרה מה עם כל הפעמים שעמד ככה מול אנשים? ובעיקר יובל.. הוא פשוט לוקח דברים איך שרואים אותם ולא חושב קצת לעומק

Roei152

Well-known member
מנהל
לא אני התכוונתי שהוא מזכיר את דורי של
העונה הראשונה של גאליס ...
כל פעם שהוא ורונה התקרבו , יולי קפצה וכשכשה בזנב ... והוא היה מתלבט יותר לכיון של יולי לא לכיוון של רונה
זה מה שקורה פה .. איתי נראה בסצינה האחרונה שלו , שהוא יותר מתלבט לכיוון של יובל ... למרות הכעס ולמרות ששירה באמת אוהבת אותו כמו שרונה אהבה את דדורי אז.. כלומר הם(דורי ורונה) עדייןן מאוהבים ,אבל זאת אהבה של זוגות שכבר בטוחים בזוגיות ,אפילו שהם פגועים (שירה ואיתי עוד לא הגיעו למקום הזה , שדורי ורונה נמצאים בו ..)
שירה לא בוטחת באהבתו של איתי בצדק ... בדיוק כמו שרונה לא הייתה בטוחה באהבתו של דורי בעונה הראשונה ...
דוגמה לזוגיות בה היה אפשר לראות עוד לפני שהפכו לזוג חזק ומבוסס שאפשר לבטוח באהבה של הבן זוג השני , זה רוני ואילנה (אליפים) ... רוני אהב את אילנה באופן שאפשר לסמוך עליו , שלא יפזול לכיוון של ניצה שדי כפתה את עצמה עליו ..

panda0zombie

New member
צודק ממש
הוא באמת די מזכיר את דורי בקטע הזה.. אהבתי את רוני ואילנה חמודים

panda0zombie

New member
זה יותר גדול מכולם שם

יואו מסכן אלון.. גם עם המכה בראש וגם כל הסיפור עם תמר. הוא ממש היה על סף בכי. סוף סוף הוא גילה אבל. אמה צודקת כמו תמיד.
היה נחמד לראות את אלון עומד מול תמר ומתעמת איתה, סוף סוף יוצא ממאחורי הקלעים של החקירות.
וגם כל הכבוד לאמה שעמדה מול תמר בקור רוח כמו שרק אמה יכולה. עם המזלות, והשאלה הישירה של למה את מצותת לנו.
תמר נראתה ממש נסערת.. הכל קשור אליהם? זה יהפוך אותם? זו בטח אמא שלהם הבוסית הגדולה.
אז שבוע שעבר אמרתי שזה לא הגיוני שאבא של תמר זה מיכה בגלל זמנים.. אני חוזרת בי. לא הבנתי נכון את השיחה כנראה ומה שקרה ביום שהיא נולדה זה האירוע הגדול ולא הכניסה לכלא. האבא חף מפשע בהחלט מוכיח שמדובר במיכה. נשמע כמו אבא טוב לפי הטלפונים איתה.
היה נחמד לשמוע את השיחה של אלון, דריה, דניאלה ושאולי. דניאלה ממש השתנתה. בדרך כלל היא לא הייתה מתנהגת בכזאת נחישות וחדירות מטרה.. בטח שהייתה מפחדת מידי להציע חטיפה ואיומים. היא מתחילה לקחת עמדה.
עוד סצנה של דריה ואלון.. שתי דמויות מדהימות. מדהים כמה שהם שונים.. מקווה שילך בינהם משהו בסופו של דבר.
סם הרדמה? ויש לו את כל החומרים בבית? כזה קל להכין סם הרדמה מסתבר..
שיוציאו כבר דברים מפיזנטי! כל הכבדו להם על האומץ.
אוי יובל. כבר לא כזה חדש להגיד שהיא מעצבנת ומגעילה.
אז איתי מאמין ליובל עכשיו? טכנית היא באמת דיברה עם גיורא אבל. מצחיק אבל לחשוב שהסיבה האמיתית שהוא חזר לרוץ זה כדי שתהיה לו אפשרות להוציא מידע מאבא שלו ולא כדי להפוך אותו למאושר.
שירה.. חמודה. גיורא בטח יכעס כששירה תבוא לדבר איתו. לפחות אמה מאמינה לה.
עידו חזר אלינו שוב.. שוב רלוונטי לעלילה. חמוד עם הרדיו.. נשמע כיף. בדידות זה אכן עצוב
האיש הזה ששם את הדיסק והמעטפה הוא איש חדש. בטח ההוא שהרביץ לאלון. עוד אנשים חדשים לעלילה.
מה יש שם??

למעלה