נעלמים -פרקי הספיישל

Roei152

Well-known member
מנהל
נעלמים -פרקי הספיישל יש שני פרקי ספיישל כמו באי שהם חלק מהעלילה , בו הדמוויות כביכול מסכמות את העלילה..... זה חלק מהספירה ... כלומר העונה לא הסתיימה בפרק 48 והיא ממשיכה הלאה עד פרק 50....
אז אנחנו נעשה להם שרשורים רגילים כמו לפרקים רגילים...

panda0zombie

New member
הדבר הכי מעניין שגילינו היום זה שהשם משפחה של עידו זה זיו

חוץ מזה פרק נחמד.. אני אוהבת פרקים בסגנון הזה
אז הם כן יודעים על ההעלמות של הכסף ועל טוביה ופיזנטי אבל הפעם זו המשטרה שרודפת אחריהם. סביר להניח שהעונה הבאה תיפתח בתחילת שנת הלימודים הבאה מה שאומר שבמשך כל החופש הגדול הזה הם לא יהיו חלק בחקירה הזאת ויתחילו רק אחריו.

אבל אמה ועידו אשכרה דיברו על הכל בפרק הזה.
דרך אגב קטן, זה מוזר לחשוב שכל העונה הזאת נמשכה כמעט שנה. מה הם עשו בשאר הימים שלא ראו בפרקים? היו בני נוער רגילים? XD
&nbsp
יאללה הפרק של ראשון זה פרק אחרון בהחלט.. אם לא ידברו על יובל אז זאת תהיה אכזבה

אני לא מבין איך עידו זיו
לאריק שם המשפחה הוא כפיר! אז איך?
&nbsp
אלא אם אריק בגד בשם המשפחה.
&nbsp
ואגב, יש מחר את הפרק האחרון.

panda0zombie

New member
אהא מחר החלק ב' של הראיון?
טוב..
כן גם אני חשבתי שזה מוזר כשנכנסתי לויקיפדיה וראיתי ששם זה כפיר.. אולי לא שמו לב לפרט הזה
או שמישהו שינה את השם משפחה

"מישהו"? אולי "מישהו כמוני", תרתי משמע
כי אני לא הבנתי מאיפה הביאו את זה אז שיניתי.
&nbsp
איך זה הגיוני בכלל, העניין הזה?

AviShai98

New member
אם כבר בשמות משפחה עסקינן...
4 שנים ועדיין לא ידוע לנו שם המשפחה של הוגו!

אני לא מאמין. הם אשכרה הביאו את
אטילה שומפלבי לעשות את זה?!
&nbsp
איך עידו זיו, איך?!
&nbsp
תשעה חברים, ראיתם? גם יובל נחשבת. בעצם עשרה, יובל נחשבת פעמיים. ומה עם תמר? אגב, למה אלון לא מתראיין?
&nbsp
איך כולם יודעים על רובי עם פיצול אישיות, על יעקובסון הנוכל, איך?
&nbsp
פרק הזוי לגמרי, אשכרה ריאיון בדמות.
&nbsp
אגב פיזנטי, מה עם העין שנשרפה לו? חבל שאין לו רטייה, היה יכול לעזור לעונה הבאה.
&nbsp
שומפלבי, מה אתה מתעניין ברכילות?
&nbsp
נו, שום מילה על אהבת חיי. בסדר... אתמול קיבלתי מספיק יובל לשנים. אני הולך לחפור על הפרק ההוא.

אז בהתחלה רציתי
להגיד שגאיה יפה, וכן, הסיפור הזה פרסם אותם... ואז מדברים על יובל אז אני שותק. כי סייג לחוכמה שתיקה. אמה, מה את מלכלכת על המלכה שהצילה אתכם? הרי היא הצילה אותך! את אשמורת!
&nbsp
היי, קיבלנו את הגרסה של "שילך לעזאזל כל מי שלא אוהב אותי"!
&nbsp
מה, גם הפעם פרק עם יובל? טוב, מגניב.
&nbsp
כן, עידו, ליובל יהיו עוד המון מעריצים כי היא הצילה את כל אשמורת. ובאופן כללי עכשיו כולם יקפצו על העגלה אבל אני מקדימה כי אני יושב שם כבר כמה חודשים!
&nbsp
שוב העניין של המבוגרים מול הילדים. באמת שאלה של דורות. הפעם הדור של בני והאבות, אבל בעונה הבאה בטח הדור של יעקובסון והסבים. אני רוצה את סבא וסבתא של יובל! נכסים ואדמות!
&nbsp
מה מתמקדים בדובי האידיוט?
&nbsp
רואים? חדווה ובני. אמרתי. אגב, את הסצנה שדריה קוראת את השורות על חדווה לא ראינו! וחבל, זה רמז חשוב. ורק אנחנו, חדי העין, ידענו שחדווה ובני היו ביחד. אגב, שמתם לב למה שחדווה אמרה על הפרק הראשון? "יש לי מוח קרימינלי"... אכן.
&nbsp
למה מדברים על היומן של דריה בטלוויזיה?!
&nbsp
האזהרה בסוף הזויה. וגם הסיום מוזר... פיזנטי אפילו לא מסתתר, הוא בחוף הים. אני מהמר שסחטו את אטילה שומפלבי כי הוא רצה להיות הכתב הפוליטי הראשי ב-YNET.

panda0zombie

New member
פרק אחרון

אז התחילו ביובל.. בהחלט יהיו לה הרבה מעריצים עכשיו כשהצילה את אשמורת. כולם שם הפכו לסלבים
בקטע שיובל דיברה עם שאולי והשאירה אותו מדוכא נזכרתי כמה שנאתי אותה באותו הרגע שפגעה לי בשאולי. אבל היא הצילה את כולם ויצאה מלכה בסוף
ממש בולט באמת שכל המבוגרים מעורבים.. תחשבו על כל המבוגרים באשמורת (השתקנים בני קרא להם) שלא עושים כלום ולא מעורבים בכלום

בני ידע לשחק במבוגרים.. שכל אחד ידע רק חלק קטן בפאזל
דובי הרגיש לי טיפה מיותר בפרק הזה.. אבל תמיד כיף לראות את נבו קמחי
אני לא זוכרת שדריה הקריאה את הקטע שכתבו על חדווה בספר מחזור.. למעשה אני לא זוכרת בכלל שהזכירו שחדווה הייתה מאוהבת בבני בסדרה. מדהים אבל שבני אשכרה תכנן לקחת איתו את חדווה
גם את היומן של דריה הזכירו..
מוזר אבל נחמד לחשוב ששתי השלישיות בתקופות שלהם היו באותם מקומות ופגשו אותם אנשים אבל חקרו דברים שונים לגמרי

לא ציפיתי לסוף הזה
כשאמה פנתה ישר לקהל פתאום והתחילה לדבר על פיזנטי נלחצתי קצת משום מה.
פיזנטי יושב בחוף רואה את הראיונות וצוחק.. כל כך פיזנטי מצידו. הוא ברח לחו"ל?

נתראה בעונה הבאה

dar dahan

Member
נבו קימחי גם שחקן נהדר
בראש גדול הוא משחק אבא בצורה מושלמת ופה בנעלמים משחק את השוטר הטמבל בצורה מושלמת.
&nbsp

למעלה