נעלמים-המשך שבוע 8

Roei152

Well-known member
מנהל
נעלמים-המשך שבוע 8 צפייה מהנה!!!!!!!

שיר m

Well-known member
הצליחו לבלבל אותי
כי בפרק הזה הייתי בטוחה שרותי היא המאזינה המסתורית, זה ממש אותו שיער ושפת גוף, אבל אם כן אז למה תמר צריכה לשתול מקרופון אצלם. אז זאת לא היא. אז חדווה סופית? אני באמת כבר לא יודעת.
אגב מי אמר שתמר מזכירה את אליאנה? עכשיו הבנתי למה...
&nbsp
יובל, אני אגיד אותך לכרמלה?
שאולי, למה שכרמלה תאמין?
&nbsp
עכשיו יובל תעליל על שירה גניבה נוספת. למה היית צריך להגיד את זה איתי... ובאמת יובל כבר נמאסה עלי.
&nbsp
אמה
עידו

&nbsp
תערוכת הצילומים של דניאלה!

&nbsp

panda0zombie

New member
אני אמרתי שתמר מזכירה את אליאנה

והיא עדיין מזכירה לי אותה XD
&nbsp

ny22

New member
מנהל
גם לי. בהתחלה הייתי בטוח שזאת היא לכמה שניות

Roei152

Well-known member
מנהל
לי היא ממש מזכירה במראה את צופית עמנואל (יובל -החממה )
לא את אליאנה....
אני יכול להצביע על סצינה בחממה בה שתיהן ממש מזכירות לי את את השניה ....
הסצנה בה דניאל לוקח את יובל ליאכטה של נפתלי והם יושבים שם לארוחת ערב ... יובל מאוהבת בדניאל , אבל הוא נאמן לללי עד הסוף .
אביב נורא הזכירה לי אותה שישבה לארוחת ערב עם אלון והוריו , כמובן שהסטיטואציה שונה בכל זא....
&nbsp

ny22

New member
מנהל
בדיוק חשבתי למה היא נראית לי מוכרת - ואז נזכרתי באליאנה!!!

panda0zombie

New member
למרות שאביב (תמר) נראית יותר חמודה וצעירה
מי שמשחקת את תמר נראית צעירה כזאת וחמודה ממש ואליאנה נראית יותר בוגרת כזה. למרות שהן באמת ממש דומות!

Roei152

Well-known member
מנהל
מאיפה אתה מכיר את אליאנה?
אתה לא צופה בסדרת הדגל שלה ,גאליס ...
החולמים ראית רק פרק אחד...
זהה לא מספייק לדעתי כדי להכיר פנים של ממישהו כ"כ טוב...
&nbsp
&nbsp

dar dahan

Member
אתה קצת מגזים
אני לא ממש ראיתי יותר מדיי את גאליס או החולמים ועדיין אני זוכר את הפנים שלה.
אגב יש שוני בין "תמר" לאליאנה, "תמר" (איך קוראים לשחקנים בכלל?) נראית יותר צעירה באמת וגם השיער שלה שונה ואליאנה נראית יותר בת 25 כזה בוגרת לא ילדה.
&nbsp

panda0zombie

New member
לא צריך להיות צופה אדוק כדי להכיר את אליאנה

הפנים שה נמצאים בכל כך הרבה שלטי חוצות ובערך בכל מקום עכשיו

צל עץ תמר באור ירח...
כן, חברים, אני כותב בכותרות על תמר.
&nbsp
אני לא מבין, שירה לא שמה לב ללחץ של אבא שלה? או שמה שהוא חטף היה באמת אכזרי כל כך? אמה, את לא בכושר... מעניין מה בדיסק און קי. אבל בכל זאת, אמה חזרה לעצמה.
&nbsp
אז דניאלה היא ה-צלמת...
&nbsp
אלוהים אדירים, שאולי מחקה את ציקי... גלקססססססססססיה.
&nbsp
דריה מאוד אוהבת את אמה. אני חושב שהיא עדיין לא קלטה ש...
&nbsp
תגידו מה שתרצו על תמר, אבל היא יודעת לשחק על רגשות של אנשים. ולא, אלון, ההורים שלך לא מבשלים מצוין. אני מזכיר לך את הפיאסקו של האורז/פתיתים/קוסקוס/עדשים...
&nbsp
הבדל הגבהים בין ענבל לדניאל פשוט מגוחך. "שירה ישרה" זה מוזר להגיד... אבל היי, מה יש לא לאהוב ביובל? מצד שני זה אותו אחד שאחרי נטלי הלך לללי. אגב, איתי יודע שיובל גנבה משאולי את השירים? כי זה נשמע ככה מ"זה לא משהו שהיא עושה כל הזמן".
&nbsp
אמה חושבת יותר מדי. אי אפשר איזה חיבוק של "יש לך חברה עכשיו" או משהו?
&nbsp
זה כזה מוזר שיובל יושבת עצובה ואז עוברים לקטע מצחיק. הכי מצחיק בגלקסססססססיה. וואו... זה היה דבילי. "אתה מקליט?" "כן". יופי, שאולי.
&nbsp
מה זה היה, הקטע עם הרופאה שבאה לבדוק מאחורי דוד?
&nbsp
ה"יש" של רותי היה כזה צפוי.
&nbsp
לאיזה כדורסל תלכו, גיורא? למשחק של הנשרים? או אולי בכלל לחוג סלסה? איתי, טיפשים הופכים לשוטרים. 17 שנה, הא? מעניין...
&nbsp
אז מיכה כן אשם, אם היה חבר של פיזנטי. צילום של זירת הפשע...
&nbsp
מוטי ורותי יותר מדי קרובים בארוחה... כאילו מנסים לרמוז משהו... יש מצב שאלון בכוונה שפך את האורז הזה, כי... זה לא טעים? תמר קופצת...
&nbsp
ו... הנה המכשיר האזנה.
&nbsp
מה שאולי יספר?

panda0zombie

New member
משחקי מילים על תמר

תמר בהחלט יודעת לשחק על רגשות. מצד שני אני לא בטוחה עד כמה קשה לשחק על הרגשות של אלון
אבל אמה לא חשדה בה אז כבר כל הכבוד
הקטע של הרופאה בטח היה קטע אווירה כזה.. להראות בית חולים וקטע מעבר כזה.. גם אני לא הבנתי. מצד שני יכול להיות בהמשך נגלה שהיה לה תפקיד
איתי לא יודע שיובל גנבה שירים משאולי עדיין

זה קצת מוזר פשוט
שאיתי אומר ששירה ישרה, וגנבה משהו באופן חד פעמי, ובניגוד ליובל, היא "לא עושה את זה כל הזמן". כאילו הוא התכוון לגניבת השירים, אבל לא.

שיר m

Well-known member
אני חושבת שהוא התכוון
לזה שהיא סחטה את שירה יותר מפעם אחת (המתמטיקה, הסיסמא, הגניבה בחנות... והוא בטח גם יודע על ברינדר...)
&nbsp
חוץ מזה שהוא היה צריך להגיד את זה כדי לתת ליובל רעיון איך לסבך את שירה

למעלה