פרק ממש חמוד
הרבה שיחות נפש בפרק אחד. גם דריה ודניאלה וגם עידו ואמה.
תכלס שאולי באמת יצא כוכב, ששמר ככה על דניאלה וחשב על למשוך את השטיח וכל זה תחת מצב לחץ
וגם דניאלה הייתה אמיצה כשהיא נכנסה לשם ושברה לו אגרטל על הראש.
איזה חמוד שאולי נראה כשדניאלה ודריה נישקו אותו בלחי
שמתי לב גם שכשדניאלה נישקה אותו דריה הסתכלה עליהם בפרצוף שהיא מתחילה לקלוט שיש שם משהו.
ווא האיש הזה בקפוצון הלחיץ אותי עם הקז'ואליות שלו. אבל כל הכבוד לשלישיה על האומץ להתייצב מולו ככה. שוב האומץ של שאולי להחדיר לו GPS לג'יפ אבל מתי הוא הספיק? ואיך היה לו שבב כזה בסטנד ביי? מלך אבל שחשב על זה.. ושוב זה עובד לרעתם כי הוא חוזר חזרה. אולי שכח משהו XD
השיחת נפש של דריה ודניאלה הייתה ממש טובה לפרק. אני שמחה שדניאלה הוציאה את מה שישב לה על הלב, כי כל מה שהיא אמרה זה מה שאני חשבתי גם. שמחה שהן פתחו את זה.
יובל מעצבנת אותי מחדש כל פרק. איך שירה לא קולטת שיובל לרעתה ושאכפת לה רק מעצמה? (ואולי קצת מאיתי אבל לא יודעת) אבל גם שירה הייתה אמיצה כשהיא פשוט עשתה באמינות את הסצנה שם בבית קפה. אבל איך אף אחד לא שם לב אליה כשהיא ויובל ישבו בטוסטר? כנראה שכולם שם לא טובים בלשים לב לדברים.
אלון והכימיה שלו.. זה כזה מקסים. ושוב פעם חביבי
וחפירות של היסטוריה הפעם.. באמת שמעניין אבל. סצנה ממש מגניבה עם הערבוב חומרים
אז אליישר עומד לחשוף סוד. זה הולך להיות מעניין. לפחות זה עבד. לא חשבתי שזה יעבוד כל כך מהר ושהם יצליחו לשגע אותו עם חפירות על מצעד.
ועכשיו נעבור ל"רגע השיא" של הפרק הזה! עידו ואמה
סצנה כל כך חמודה וטובה. נראה שבאמת יש כימיה בין השחקנים.
זה אבל הרגיש לי די נדוש וקיטשי שהם נתקעו בחדר קטן ואז הכל קרה. זה לא כזה משנה לי אבל. כי הם סוף סוף ביחד, בסוד.. אבל בכל זאת. היה לי מוזר כשאמה אמרה לו שהיא אוהבת אותו. כמה זמן הם מכירים? אבל כנראה שזה מיוחד
והם גם השיגו את האבקת סודה לשתייה בסוף אז שני דברים הם השיגו בפרק הזה
חמודים הם מחזיקים ידיים בלי לשים לב
עד הפרק של מחר והסוד הגדול