נעלמים -המשך שבוע 4

Roei152

Well-known member
מנהל
אני דווקא כן...
כלומר, כן אני לא מסכים עם המעשים של יובל , אבל הסיבה שאני אוהב את הסיפור הזה הוא שהוא מהווה לי סוג של פיצוי על סיפור שכונה , כלומר, כן אני אוהב את שכונה , אבל הסיפור עם ויקי , איתן וההתאהבות שלהם שאגם משמשת "מפנצ'רת קלה" שיעמם אותי נורא... זה מהווה לי סוג של שידרוג הסיפור ... אמרתי לא פעם שזה סיפור סינדרלה ..ואני אוהב את זה...

Roei152

Well-known member
מנהל
מהפרקים הראשונים , נדמה לי 3
אלון כתב שיר מגוחך על כימיה כאהבה , הוא די הציק ליובל , לא בקטע רע ,... ויובל כדי לנפנף אותו מעליה , הקריאה את השיר בצורה משפילה ....

Roei152

Well-known member
מנהל
נעלמים -המשך שבוע 4
ממשיכים לחפש את האפיקומן, סליחה את הנעלמים ואת מרעילי המים..

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 17
סוגרים שבוע לפני סופ"ש ארוך של חג שני...
תהנו...
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
הפרשות מתקדמות....
האחים מגלים שמה שהם חשבו שהוא מספר רישוי (מה זה היה,לפי פרשת השלישיה? ,תזכירו לי..) והתמונה חצויה (תזכירו לי, התמונה באמת תמימה או שהשלישייה חשדה באיזשהו שלב בעידו?)
דניאלה ודריה מגלות על האיש עם הקפוצ'ון ועל "השוטר" שהן חושבות שזה גיורא , אבל בעצם זה בני..רגע, למה האיש עם הקפוצ'ון צריך תמונות של החבורה?
ואיך אפשר בלי פרשה לאיתי ? לאחר גלאפגוס, , בהחלט הגיע הזמן שאיתי יחקור קצת, אבל מעניין למה באמת הפילו את דויד?
&nbsp

הנה תשובות
המספר הזה לא ידוע, עדיין לא גילינו... זה לא המספר של האקדח של גיורא, כי את זה הם כבר חקרו. בנוגע לתמונה של עידו, דריה אמרה שהיא תשיג תמונה של אריק, וכנראה היא לא מצאה אז היא לקחה תמונה של עידו ואריק, ושפכה על עידו משהו כדי שהוא לא יופיע על הלוח.

האיש עם הקפוצ'ון צריך תמונות כדי להודיע למחסלים או משהו, שיפגעו בנעלמים.

למה הפילו את דוד? בתור אחד שגר בבית הספר, דוד היה שם בלילה וראה את איש הקפוצ'ון. אז כדי לחסל ראיות האיש דחף אותו מהסולם. השאלה מה יקרה אחרי שהוא יתעורר?

שיר m

Well-known member
ועוד
המחסל הוא הוא האיש עם הקפוצ'ון...
&nbsp
ולדעתי מי שהפיל את דוד היה אריק.
רגע, אתה אומר שהוא הפיל אותו רק בגלל שהוא ראה אותו? לא, הוא בא בכוונה להפיל אותו... צריכה לראות את זה שוב.

rubmwue1234

New member
בהחלט...
זה ממש היה בכוונה..
אבא של שירה גם לא בא סתם לתקן משהו בלילה בבית ספר.
כנראה הוא שמע איזה רעש מתחבולה שהאיש שהפיל אותו גרם לה,
הוא עלה על סולם לתקן בדיוק כמו שהאיש שהפיל אותו תכנן,
ואז...הפיל.
וכן, מעניין מה יקרה שאבא שלה יתעורר..
אולי יוכל לעזור.

והשבוע נסגר
המכונית?! באמת קיימת?! אגב, אמה קרעה אותי עם ה"השתגעת לגמרי?!". חמודה לגמרי. מי הייתה שם בכלל? נו, ברור, יא אהבלים, זה הפוך. חשבתי ככה. אבל איזה פוקס הזוי עם המכונית.
&nbsp
אופניים חמודים. ואני תומך בתיאוריה שגיורא אוכל מעדן חלב כל שבוע. ברור, בחייכם.
&nbsp
אלון הטמבל. אלון ואמה הם תאומים, אגב? הם אחים חמודים.
&nbsp
יובל ושאולי. מעניין. השיטה הזאת חושפת דמויות לעומק... יובל שומעת לראשונה את השיר שלה... גדול. אגב, שאולי טעה במילים, בבית הראשון זה "רוצה אחד כזה אמיתי, לא מתחזה, כמו יהלום בכתר" ולא "מגיע לי אחד נוצץ ומיוחד, כמו יהלום בכתר" כמו שהוא אמר (ובכלל בבית השני זה "כמו שמש שבוערת").
&nbsp
טוב, גיורא אוכל מעדן ועושה יוגה ביער. פעם היה מעדן בשם יוגה, ולכן גיורא עושה את זה, זה ברור. וזה קורע שדריה תמיד פוסלת את התיאוריות של דניאלה ב"הוא סיים את המעדן", "הנה בא המדריך יוגה".
&nbsp
אמה כל כך חכמה.
&nbsp
יובל שרה לראשונה את הלהיט שלה והיא נראית מה זה מרוצה מעצמה. מאמי. שאולי מדבר על קרובי המשפחה שלו. דביל. אז יובל כן ניסתה לקחת קרדיט על השיר...
&nbsp
מחליפים מזוודות... אמרתי שאסור לסמוך על אף אחד. משטרה מושחתת.
&nbsp
אז, חבר'ה, בעד מי אתם? עידואמה או עידריה? ואל תגרמו לי ליצור שוב את ההלחמים המפגרים האלה בשמות של הזוגות... אני לא יודע במי אני תומך, אבל מעדיף את אמה על דריה. למרות שלדריה לא חסר, כן? ואמה מגלה כאן שאריק בוגד. אנחנו, לעומת זאת, גילינו את זה לפני שנה. אגב, אני מניח שאני יודע מי האיש המסתורי הזה... הכל מסתדר לי עכשיו...
&nbsp
איזה גדול זה לראות את יובל מגניבה פתאום. מפתיע שהיא פתאום אומרת שהיא ממש לא שמה על הניצחון אלא רק על המועמדות... מפתיע מבחינת הדמות שלה. ברינדר יסחט את יובל?
&nbsp
איזה הזוי זה לראות את דריה ודניאלה פורצות, ואיך שדריה לא מפחדת לעומת דניאלה שמפחדת מהצל של עצמה. מה זה הקעקוע הזה על איש הקפוצ'ון? כסף, דניאלה, זה הדבר הכי נורא בעולם שאפשר לתת לשוטר. בנות מסכנות. הבנתי, אז איש הקפוצ'ון מתכוון לחסל אותן.
&nbsp
חדווה... בוגדת כמו אריק. כן, אני הבנתי את מה שאריק אמר כאן, תאמינו לי שהבנתי... שיעור סלסה?! בחייאת, עדיף כבר מעדן חלב ויוגה.איתי, בחייאת, אל תתחיל חקירה משלך, החקירה שלך משעממת. ולמה שירה לא מופיעה פתאום?
&nbsp
מה היה בחצי השני של הלוח? כי ראיתי שהבנות שמו שם תמונה של האקדח ואת שאר השם של אריק ו... לא יודע.
&nbsp
ברינדר חרא של זמר. וחרא בן אדם. אבל לא נורא, גם היום שלך יגיע. לא, יובל, למען האומנות, אל תתני לברינדר לזכות! מישהו כמוני זה שיר אלוהי! למען האומנות אל תיקחי אותו מאיתנו!
&nbsp
דובי בחור ממש חברותי. נחמד.
&nbsp
בנות, איך לעזאזל הצלחתן לשרוד נסיעה שלמה ככה?! וזה היה דובי השוטר, כן? מה שאומר שהוא לא באמת כזה טמבל, ואנחנו צדקנו כשחשדנו בו...
&nbsp
אז טוויסט מעניין.

panda0zombie

New member
עידואמה

אני חושבת שאמידו נשמע יותר טוב.. XD ואני מעדיפה אותם יותר מדריה ועידו. עידריה חמודים ביחד ונראים כמו זוג טוב אבל היה להם את הזמן שלהם. חוץ מזה אני רוצה לראות את דריה עם אלון באיזה שהוא שלב

אני לא חושבת שדניאלה מפחדת מהצל של עצמה יותר משדריה פשוט מאוד מאוד אמיצה. כו בן אדם עם תחושת פחד נורמלית היה נלחץ מלפרוץ לאוטו של רוצח ושוטר.

אז ככה, לדעתי בלבד, האיש המסתורי הוא...
לא אחר מאשר אבא של עידו ואריק!
&nbsp
פתאום אומרים שהוא "נעלם". ואז יש לנו גם אדם מסתורי? טוב, זה מעניין, כי אין עוד דמות שתיחשף ותגרם לתחושה של "מה?!". זה מזכיר לי את איך שבזמנו האיש המסתורי שהפעיל את רוברטו בשמינייה הייתה לילי, ולכאורה אף אחד לא הכיר אותה והיא נאמה כתורמת של הפרויקט, עד שאיה וניני פלטו "זאת אימא שלנו!" וגילו את העניין.
&nbsp
אף אחד לא מכיר את אבא של אריק ועידו, ולכן אף אחד לא יזהה. גם עידו לא ראה את האיש הזה, אז הוא לא ידע.
&nbsp
אני גם אומר שאני חושב שצריך להסתכל על השיחה של אריק ואיתי, שבה אריק אומר משהו על אבות... אני חושב שהוא דיבר על אבא שלו, שאבא שלו הוא זה שלוחץ עליו לעשות משהו- להרעיל את המים.
&nbsp
הסיבות יותר מסתוריות, אבל אני כמעט בטוח שהאפשרות היחידה תהיה שאבא של עידו העלים את החבורה ומרעיל את המים.

שיר m

Well-known member
אממ... מעניין
תאוריה מעניינת מאוד. יש מצב.
אבל אם זה יקרה אני אתבאס, כי כל הרעיון שזה מישהו שמכירים... שלא חשבת שזה יכול להיות הוא...
(אני עדיין עם חדווה, אגב)

panda0zombie

New member
דווקא נשמע הגיוני...
לא חשבתי על זה כי לא דיברו על אבא שלהם הרבה
למה אבל זה תמיד הורים של הדמויות הראשיות?

למעלה