והשבוע נסגר
המכונית?! באמת קיימת?! אגב, אמה קרעה אותי עם ה"השתגעת לגמרי?!". חמודה לגמרי. מי הייתה שם בכלל? נו, ברור, יא אהבלים, זה הפוך. חשבתי ככה. אבל איזה פוקס הזוי עם המכונית.

אופניים חמודים. ואני תומך בתיאוריה שגיורא אוכל מעדן חלב כל שבוע. ברור, בחייכם.

אלון הטמבל. אלון ואמה הם תאומים, אגב? הם אחים חמודים.

יובל ושאולי. מעניין. השיטה הזאת חושפת דמויות לעומק... יובל שומעת לראשונה את השיר שלה... גדול. אגב, שאולי טעה במילים, בבית הראשון זה "רוצה אחד כזה אמיתי, לא מתחזה, כמו יהלום בכתר" ולא "מגיע לי אחד נוצץ ומיוחד, כמו יהלום בכתר" כמו שהוא אמר (ובכלל בבית השני זה "כמו שמש שבוערת").

טוב, גיורא אוכל מעדן ועושה יוגה ביער. פעם היה מעדן בשם יוגה, ולכן גיורא עושה את זה, זה ברור. וזה קורע שדריה תמיד פוסלת את התיאוריות של דניאלה ב"הוא סיים את המעדן", "הנה בא המדריך יוגה".

אמה כל כך חכמה.

יובל שרה לראשונה את הלהיט שלה והיא נראית מה זה מרוצה מעצמה. מאמי. שאולי מדבר על קרובי המשפחה שלו. דביל. אז יובל כן ניסתה לקחת קרדיט על השיר...

מחליפים מזוודות... אמרתי שאסור לסמוך על אף אחד. משטרה מושחתת.

אז, חבר'ה, בעד מי אתם? עידואמה או עידריה? ואל תגרמו לי ליצור שוב את ההלחמים המפגרים האלה בשמות של הזוגות... אני לא יודע במי אני תומך, אבל מעדיף את אמה על דריה. למרות שלדריה לא חסר, כן? ואמה מגלה כאן שאריק בוגד. אנחנו, לעומת זאת, גילינו את זה לפני שנה. אגב, אני מניח שאני יודע מי האיש המסתורי הזה... הכל מסתדר לי עכשיו...

איזה גדול זה לראות את יובל מגניבה פתאום. מפתיע שהיא פתאום אומרת שהיא ממש לא שמה על הניצחון אלא רק על המועמדות... מפתיע מבחינת הדמות שלה. ברינדר יסחט את יובל?

איזה הזוי זה לראות את דריה ודניאלה פורצות, ואיך שדריה לא מפחדת לעומת דניאלה שמפחדת מהצל של עצמה. מה זה הקעקוע הזה על איש הקפוצ'ון? כסף, דניאלה, זה הדבר הכי נורא בעולם שאפשר לתת לשוטר. בנות מסכנות. הבנתי, אז איש הקפוצ'ון מתכוון לחסל אותן.

חדווה... בוגדת כמו אריק. כן, אני הבנתי את מה שאריק אמר כאן, תאמינו לי שהבנתי... שיעור סלסה?! בחייאת, עדיף כבר מעדן חלב ויוגה.איתי, בחייאת, אל תתחיל חקירה משלך, החקירה שלך משעממת. ולמה שירה לא מופיעה פתאום?

מה היה בחצי השני של הלוח? כי ראיתי שהבנות שמו שם תמונה של האקדח ואת שאר השם של אריק ו... לא יודע.

ברינדר חרא של זמר. וחרא בן אדם. אבל לא נורא, גם היום שלך יגיע. לא, יובל, למען האומנות, אל תתני לברינדר לזכות! מישהו כמוני זה שיר אלוהי! למען האומנות אל תיקחי אותו מאיתנו!

דובי בחור ממש חברותי. נחמד.

בנות, איך לעזאזל הצלחתן לשרוד נסיעה שלמה ככה?! וזה היה דובי השוטר, כן? מה שאומר שהוא לא באמת כזה טמבל, ואנחנו צדקנו כשחשדנו בו...

אז טוויסט מעניין.