נעלמים -המשך שבוע 3

ny22

New member
מנהל
אני יותר ויותר שונא את הדמות הזאת!!

שיר m

Well-known member
אני גם חושבת
אבל לדעתי זאת חדווה (זה השם? זאת מהטוסטר)

Roei152

Well-known member
מנהל
כל פעם שאני חושב שהדמות הביצ'ית הגיעה לשיאים
היא מגיעה לשיאים חדשים... וזה יותר גרוע ..
להרחיק את הטובה (האמת חשבתי לקרוא לה נאהבת , אבל איתי עדיין לא מאוהב בה בצורה כזאת שיהיה מוכן לקטוף למענה את הירח .) גם החזיק אותה על אש קטנה ... ותוך כדי לעשות פעולות מרחיקות...

שיר m

Well-known member
אוי פיני

מה תעשה אשמורת בלי פיני ידי זהב

&nbsp
יובל רעה ממש.
&nbsp
"שיחת הטלפון של גיורא" היה קורע

איזו מין שלווה, ולא עושים שום דבר
רותי קליין נראית יותר שבורה מאלון על הציון, נראה כאילו כל רגע היא עומדת לבכות.
&nbsp
שאולי לא גבר.
&nbsp
אין, אמה גאונה.
&nbsp
אלון אובססיבי.
&nbsp
איתי לא שם לב שעבר חתול שחור בין יובל ושירה? אוי, איתי, אתה כזה דביל.
&nbsp
יובל מייבשת את אבא שלה.
&nbsp
כל המחזור מעורב בקנוניה, בטח. איזו אחווה סודית או משהו.
&nbsp
ואחרי האידיוט שעובד עם גיורא, חזרה לעניינים. פיני?
&nbsp
אלוהים אדירים, שמתם לב כמה אידיוטים האנשים בעלי הכוח באשמורת?
&nbsp
האיש עם הקפוצ'ון... הוא לא הוריד גם את דוד?
&nbsp
אח... יובל... אבל מה היא חושבת שהיא תשיג בזה? איתי יפרד ממנה. כלומר, אפשר להסיק את זה.
&nbsp
גיורא חרא שחקן (הדמות, לא זוהר). איזו שיחה מצחיקה.
&nbsp
יובל ואיתי מזכיר לי את דריה ועידו (מישהו עסוק, מישהו חושד). איזה חיוך צבוע ליובל.
&nbsp
אוקיי, רציתי להגיד שהפרק לא התקדם כי מה אכפת לי מפיני, אבל כן קיבלנו איזה משהו בסוף! אפשר לראות מי זה האיש בברדס!

שיר m

Well-known member

כן אבל אנחנו לא מכירים אותו נכון? למרות שכנראה הוא שליח של הפושע האמיתי...

Roei152

Well-known member
מנהל
נראה לי שיובל בונה על זה ששירה תהיה רחוקה
כלומר שירה לא תדבר ישירות עם איתי ...
חוץ מזה יש לה עוד קלף ביד .. הגניבה ... כדי למנוע ממנה לדבר עם איתי ישירות.......

panda0zombie

New member
הסדרה הזאת נעשית טובה יותר מפרק לפרק
התחלתי אותה אתמול וסיימתי את כל הפרקים שלה ששודרו אתמול כי היא עד כדי כך מותחת..
לגבי הפרק הזה
אלון כל כך חמוד ומקסים. בא לי להיכנס למסך ולתת לו חיבוק. אבל זה באמת נראה לי מוזר שהוא הספיק להתאהב בדריה רק מלקרוא כמה קטעים ביומן שלה. יכול להיות שזה האופי שלו, נקשר מהר לאנשים. אבל אני שמחה שהוא נכנס להרפתקאות שלהם, הוא אכן מאוד שימושי גם בלי הקטע של החיקויים.
החיקויים והשיחה של גיורא היה ממש מצחיק. זה נחמד שמשלבים צחוקים בסדרות מתח כאלה. זה יכול להיות נחמד אם היו מראים לנו עוד מהשוטר המטומטם שעמד בדלפק. בסוף שהאיש המסוכן יהיה הוא XD
וואו לא חשבתי שיובל תוכל לעצבן אותי יותר ממה שכבר הספיקה, אבל עכשיו היא הגיעה לשיאי ביצ'יות חדשים. לא סבלתי אותה קודם ועדיין לא סובלת אותה. חתיכת בן אדם מגעיל, שחקנית טובה אבל בן אדם מגעיל. הדבר המגעיל הזה שהיא עשתה לשירה היה באמת לא יפה, אבל אני לא מבינה כי איתי יגלה שזו הייתה היא שסיפרה לגיורא ממילא, אם גיורא לא יספר לאיתי מי גילה אז הוא כנראה יעשה 1 פלוס 1 או יברר. כל הכבוד לענבל ביבי על משחק טוב.
הקשר שנרקם בין איתי לשירה ממש חמוד, אבל לא יודעת.. משהו שם לא מסתדר לי. אין לי מושג מה. סביר להניח שבסוף העונה הם יהיו זוג אבל אני לא חושבת שהם יסיימו את הסדרה ביחד, בדרך כלל הרבה זוגות משתנים ומתחלפים לאורך העונות.
ממש חבל לי על מה שקרה לשירה בהקשר של אבא שלה.. אני באמת רוצה לדעת מי זה היה שהפיל אותו. נראה מה קורה איתה.
העלילה של דריה דניאלה ושאולי נעשית יותר מעניינת ומותחת מפרק לפרק! לא יכולה לחכות לראות מה קורה בהמשך ואיך הם הגיעו לאן שהגיעו לפני שנעלמו. אבל לא ממש הבנתי את הקטע של פיני.. מה הוא קשור? לא הראו לנו כלום עליו לפני כן ופתאום הוא כאן ומת כמה סצנות אחרי. שאולי ודניאלה ממש חמודים אבל. מקווה שנראה עוד מהקטעים המשעשעים שלהם.
עידו ואמה ממש חמודים. יכול להיות שהתקדמו איתם מהר מידי בקטע של הנשיקה הראשונה אבל הם באמת שמקסימים. לא ציפיתי לאהוב אותם כל כך מהר.

לא יכולה כבר לחכות לפרק של היום! יש לי יס אבל אני מקווה שיעלו עוד היום את הפרק ליוטיוב או משהו.

שיר m

Well-known member
לדעתי אנחנו עוד נפגוש את דובי
נבו קמחי שחקן טוב מדי בשביל לתת לו קטע קצר אחד...:)

ny22

New member
מנהל
אני מסכים שהסדרה הולכת ונהיית טובה
אפילו שלפעמים היא קצת נמרחת בעיני....

ny22

New member
מנהל
אגב, אפילו שאני רואה את זה ב-
כי יש לי הוט - בעיני
יותר כיף לראות את זה ביוטיוב, אפילו שזה קצת אחרי כולם...

&nbsp
אם יש לך מסך HD - הרווחת

rubmwue1234

New member
רק לאמר..
שהאפשרות שלנו שאבא של אמה ואלון הוא המרעיל- נשללה אתמול..
זה מישהו חיצוני..אחר..
העלילה הולכת ומסתבכת..
איך ממשיכים מכאן?
לפחות בעלילת ההווה הם מתקדמים..
מעניין אם יש פרק אמצע עונה והםסקה וכמה פרקים יש לסדרה..
משום מה יש בקושי פרטים על זה...
אגב אני שמח לבשר שמתוכננת לסדרה עונה שנייה:) (נאמר בראיון של גאיה גור אריה)
&nbsp

למעלה