סוף סוף
מההתחלה..
לאיתי נשברה הרגל? לא זכרתי שפיזנטי הכה אותו כל כך חזק. זה לפחות נתן לאיתי הזדמנות לתחקר את גיורא. שלא הזכיר את הריצה בכלל באופן מפתיע. ואיתי סוף סוף מתחיל לתחקר תכלס ולשאול שאלות. וכן הוא שיתף פעולה עם פיזנטי קודם ההתחמקות שלו מתשובה אמורה להראות לך משהו. לפחות נראה שהבין.
איזה כיף לאיתי.. שתי בנות נלחמות עליו. יובל ממשיכה לשחק אותה ושירה ממשיכה להילחם והיא גם מצאה משהו. לכולם הולך טוב בפרק הזה תכלס
בדיחה פרטית על פיתגורס
ורפרנס למישהו כמוני מצד יובל..
ואם כבר יובל.. MTV אירופה! יפה.. ציקי חתיכת סוכן טוב ומשקיע. מתי יתגלה שזה לא שיר מקורי שלה
פתאום ציקי גם קשור לזה.. זה יהיה כזה הזוי אם כן
אז דריה ועידו פרודים באופן רשמי. מוזר שדריה חשבה שהם יכולים עוד להיות זוג.. ספיר שחקנית טובה. אבל סוף סוף עידו תפס שכל באמת ונפרד ממנה. חשבתי אבל שהם כבר היו פרודים.. כנראה שבסתם ריב מאוד מכוער
וכמובן שהוא רץ ישר לאמה. שכמובן חכמה כמו שאמה תמיד ולא ישר קופצת עליו.
השם האמצעי של עידו זה ידידיה
יושב יותר טוב מסכנה
אני אמרתי את זה קודם ואני אומר את זה גם עכשיו. אני מאוד אוהבת את הדינמיקה של אמה ואלון ובאופן כללי של גאיה ועונג. יותר מתאים להם לשחק אחים מאשר זוג. הם מצחיקים ביחד
יניב החנון חוזר! תמיד מציל את המצב. הוא כבר צריך להתחיל להתעניין במה מערבים אותו כל הזמן. מתעסק בדברים לא חוקיים. חייהם של ההאקרים והגאונים
השוודים האלה..
כמובן שאוריה ידע על ההרעלה
רק איך הוא גילה? מה היה התהליך חקירה שלו?
ומה מסתתר מאחורי החדר הזה? המפקדה הלא הרשמית של הרעים? או שמחזיקים שם עוד מישהו..
והנה הגענו פה לחלק האהוב עליי בפרק הזה: דניאלה ושאולי. סוף סוף
חמודה דניאלה שהביאה לו אינציקלופדית הרוק השלמה. מנסה לתת מתנות בתמורה לדייט
אהבתי את הקטע אם אליישר שנגע בשאולי.. זה היה יפה. וסוף סוף הוא תפס שכל והבין. באמת שלא מאוכזבת מהנשיקה הזאת. חמודים!
ואז אליישר היה צריך להרוס את זה כמובן עם ההתחרפנות הזאת.. יופי אליישר
השאלות שיש לי למחר בעיקרון זה מה הקטע של אוריה, אליישר והחדר הסודי. לפחות עכשיו אנחנו יודעים מי הזוג החדש בשכונה.. אני מחכה לראות את התגובה של אלון ועידו לזוגיות החדשה הזאת