נעלמים -המשך שבוע 11

Roei152

Well-known member
מנהל
נעלמים -המשך שבוע 11 צפייה מהנה !!!!!!

dar dahan

Member
יניב החנון בחייאת יניב החנון, תכניס לסמרטפון של יובל וירוס
אם מלאכי לא עוזר לי אולי יניב החנון יעזור לי

אליישר, מה עובר עלייף מה אתה רץ אל חדווה, או שאליישר משקר והוא יודע מכל מה שקורה כי זה היה נשמע לא כל כך אמין שהוא רץ אליה כמו איזה טמבל, אני עדיין חושד בו.

וסוף כל סוף שאולי תפס שכל! בא לשכונה זוג חדש, חם מהתנור

סוף כל סוף עידו תופס שכל ונפרד מדריה, חשבתי שזה כבר לא יקרה, אם כל הכבוד לספוילרים זה היה נראה שעידו נהנה לסבול עם מישהי שלא בדיוק רוצה אותו ומשקרת לעצמה שכן...

ומעניין למה ב2010 רצחו את אוריה אבל את החבורה מלאכי פיזנטי היקר וחדווה לא רצחו, אני לא מבין כלום!

panda0zombie

New member
גם אני שאלתי את עצמי את זה
למה רצחו את אוריה ולא את הילדים.. כנראה יש מישהו ששומר עליהם מלמעלה. אני זוכרת שהבוס של פיזנטי כל הזמן לחץ עליו לשלוח לו תמונות ולוודא שהם בחיים
תכלס אליישר באמת לא נשמע מאוד אמין בפרק הזה. אולי זו מלכודת

rubmwue1234

New member
לא רק
גם את האינסטלטור הרי פיזנטי רצח...
למה דווקא את החבורת ילדים הם משאירים בחיים?
אתה חושב שבכלל נקבל על זה תשובה ?

ולגמרי,
אז הם הזוג החדש....
ושוב לגמרי,
לגבי אליישר.
הלו, אתה אמור להיות אחד שמבין עניין.
רק שלא הרס כלום...
לשאר וכמובן לעצמו..(את החיים..?)

**אחרי עריכה**
אז חשבתי על זה,
הבנתי למה לא רצחו את החבורה.
לפחות את הגדולה, המצולבת.
תחשבו על זה שפתאום נרצחים להם חבורה של איזה 6 או 8 ילדים.
זה חשוד.
אבל במקרה של השלישייה אני באמת לא מבין...
פשוט שמרו אותם בבונקר.
אולי זה הלב הרחום של חדווה מהצד הטוב שלה,.....?
אחרת, אין לי שום דבר שיכול להסביר את זה....
ואגב..
לא יודע איך, מה, כמה מי ומו,
אבל יש לי תחושב שאוריה ואולי אפילו האינסטלטור,
נמצאים בחדר השני שצמוד לחדר האחר בו שהו השלישייה..(מתחת לאדמה כמובן)

שיר m

Well-known member
וואי נכון!
יש מצב שאוריה שם! אתה גאון.
&nbsp
את פיני ראינו מת... אז לא...

rubmwue1234

New member
תודה רבה! חח אבל...
בסוף זה בכלל לא היה אוריה...
את האמת, אם כבר מדברים על זה,
אני ממש מבואס שלא ראינו שום סצנה ממה שהלך למטה בחדרים מתחת לאדמה...
מבאס. לא זכינו בעצם אי פעם בסדרה לקבל סצנה אחת לפחות של הדמויות ממש בתוך אחד החדרים. לא היה עוד תקציב(?) . סתם באסה...

panda0zombie

New member
כן גם אני חשבתי על זה
כבר הרבה זמן אני חושדת שאוריה לא באמת מת והחדר הזה שהתגלה פתאום רק גורם לכך שהוא נמצא שם להיות יותר הגיוני
אם כן אני צריכה שיסבירו איך זייפו את המוות שלהם.. הרי אנשים ראו את הגופות
תחשבו על זה שאם אוריה באמת חי (די הזוי אבל מוכנה לזה) והיה בחדר הזה כל הזמן אז הוא שהה שם קצת יותר מ5 שנים וכנראה לא יצא ואז הוא ודניאלה היו חדר אחד ליד השני ולא ידעו

שיר m

Well-known member
כי הם ילדים
ות'כלס, כן "הטביעו" אותם. אז כמו שרומבו אמר, יש סיכוי (קלוש, אבל קיים) שאוריה חי...

אז יובל פשוט... תקנה חדש
לא יודע, לא סומך על ההוא שלא הצליח להשתיק גם את הרמקולים של כרמלה כשהיה צריך.

panda0zombie

New member
סוף סוף

מההתחלה..
לאיתי נשברה הרגל? לא זכרתי שפיזנטי הכה אותו כל כך חזק. זה לפחות נתן לאיתי הזדמנות לתחקר את גיורא. שלא הזכיר את הריצה בכלל באופן מפתיע. ואיתי סוף סוף מתחיל לתחקר תכלס ולשאול שאלות. וכן הוא שיתף פעולה עם פיזנטי קודם ההתחמקות שלו מתשובה אמורה להראות לך משהו. לפחות נראה שהבין.
איזה כיף לאיתי.. שתי בנות נלחמות עליו. יובל ממשיכה לשחק אותה ושירה ממשיכה להילחם והיא גם מצאה משהו. לכולם הולך טוב בפרק הזה תכלס
בדיחה פרטית על פיתגורס
ורפרנס למישהו כמוני מצד יובל..
ואם כבר יובל.. MTV אירופה! יפה.. ציקי חתיכת סוכן טוב ומשקיע. מתי יתגלה שזה לא שיר מקורי שלה
פתאום ציקי גם קשור לזה.. זה יהיה כזה הזוי אם כן
אז דריה ועידו פרודים באופן רשמי. מוזר שדריה חשבה שהם יכולים עוד להיות זוג.. ספיר שחקנית טובה. אבל סוף סוף עידו תפס שכל באמת ונפרד ממנה. חשבתי אבל שהם כבר היו פרודים.. כנראה שבסתם ריב מאוד מכוער
וכמובן שהוא רץ ישר לאמה. שכמובן חכמה כמו שאמה תמיד ולא ישר קופצת עליו.
השם האמצעי של עידו זה ידידיה
יושב יותר טוב מסכנה
אני אמרתי את זה קודם ואני אומר את זה גם עכשיו. אני מאוד אוהבת את הדינמיקה של אמה ואלון ובאופן כללי של גאיה ועונג. יותר מתאים להם לשחק אחים מאשר זוג. הם מצחיקים ביחד
יניב החנון חוזר! תמיד מציל את המצב. הוא כבר צריך להתחיל להתעניין במה מערבים אותו כל הזמן. מתעסק בדברים לא חוקיים. חייהם של ההאקרים והגאונים
השוודים האלה..
כמובן שאוריה ידע על ההרעלה
רק איך הוא גילה? מה היה התהליך חקירה שלו?
ומה מסתתר מאחורי החדר הזה? המפקדה הלא הרשמית של הרעים? או שמחזיקים שם עוד מישהו..
והנה הגענו פה לחלק האהוב עליי בפרק הזה: דניאלה ושאולי. סוף סוף

חמודה דניאלה שהביאה לו אינציקלופדית הרוק השלמה. מנסה לתת מתנות בתמורה לדייט

אהבתי את הקטע אם אליישר שנגע בשאולי.. זה היה יפה. וסוף סוף הוא תפס שכל והבין. באמת שלא מאוכזבת מהנשיקה הזאת. חמודים!
ואז אליישר היה צריך להרוס את זה כמובן עם ההתחרפנות הזאת.. יופי אליישר

השאלות שיש לי למחר בעיקרון זה מה הקטע של אוריה, אליישר והחדר הסודי. לפחות עכשיו אנחנו יודעים מי הזוג החדש בשכונה.. אני מחכה לראות את התגובה של אלון ועידו לזוגיות החדשה הזאת

שיר m

Well-known member
גם אני התפלאתי שהוא לא הזכיר את הריצה
וכן, ידידיה

&nbsp
איתך בכל מילה על אמה ואלון ודניאלה ושאולי ובכלל

&nbsp
הדבר היחיד שלא מסתדר לי עם זה שאולי אוריה בחדר הסודי (גאון הרומבו הזה), זה שאיך הם לא שמעו אחד את השני? זה כזה מבודד? חצי שנה ושום קול? נראה...

panda0zombie

New member
אם התאוריה הזאת אכן נכונה
אז אולי בנו את החדרים כך שהקירות היו מבודדי קול ואי אפשר היה לשמוע.
אבל מצד שני פרק לפני שמצאו אותם שמעו את השלישיה צועקים מהחדר הסודי לעזרה כשהיו מעל הקרקע

שיר m

Well-known member
זהו... אולי זה לא.
מה שנחמד לי בסדרה הזאת, זה איך אנחנו רגע לפני הסוף ועדיין אין שום כיוון לדברים... זה לא קורה הרבה ויפה שהם מצליחים לשמור על המתח:)

panda0zombie

New member
כן בדרך כלל מתחילים לחבר דברים כמה פרקים לפני הסוף
אבל כאן נשארו לנו עוד 4 פרקים (5 אם מחשיבים את הפרק הכפול כשני פרקים) ועדיין הפרק הזה נראה כאילו בקלות היה יכול להשתלב באמצע העונה

שיר m

Well-known member
כן...
כשחושבים על זה אנחנו עם אותה שאלה מהתחלה, מי הרעיל את המים ולמה?
ובכל זאת כל פרק קורה משהו, הקצב מהיר, ולא משעמם... סדרה טובה.

למעלה