נעלמים-המשך שבוע 10

rubmwue1234

New member
תודה רבה

נכון שאני כותב את זה כמה ימים אחרי שכתבתי את הביקורת,
אבל אחרי שצפית, נהנית?
זה ברור שצפייה זה לא אותו דבר כמו קריאה

Roei152

Well-known member
מנהל
נעלמים-המשך שבוע 10 צפייה מהנה !!!

LOVE OF MY LIFE...
אהבת חיי, כמובן, וזאת יובל. בחורה שרוצה משחק תפקידים שאנחנו דמויות היסטוריות שמתחתנות זאת בחורה להביא להורים!
&nbsp
אלון, תפתח חור תולעת ותגרום לצינור להגיע ישר לגאליס, שירביץ ליונתן! מה, רק קשרו אותו? לא פיצלחו אותו? "ערב טוב"?
&nbsp
אני לא מבין את הבעיה של גיורא. הנה איתי רץ עם החבר'ה כל יום באותה שעה.
&nbsp
לא, שירה, להקשיב לדובי זה מטומטם. כן, ידעתי, אמה, שזה היום הכי ארוך בשנה. חשבתי לרגע שאמה מקריאה כותרות אמיתיות. היי, אמה, גם אני הבנתי שצריך לחפש את ה-22 ביוני.
&nbsp
בחייאת, פיזנטי, זה לא יעבוד לך שוב פעם. אבל אני בטוח שדריה ואלון יתנשקו בקרוב. שילמדו דניאלה ושאולי, שבי מעלה רגשות!
&nbsp
עידו, בחייאת, איך היית רגוע כשידעת את זה? עידו, בחייאת, אתה מנסה להגיד לטל מוסרי לחשוב על ערכים ולא על כסף? בטח, בטח, לפרנס את המשפחה.
&nbsp
חבר'ה, אני הייתי מציע לכם להתחכם עם פיזנטי כמו שהוא התחכם איתכם. מי במשמרת? דובי?! רגע, שירה מאזינה! אוי, איזה עינוי מפחיד.
&nbsp
"היי, זה שאולי ואני ישן"?! "היי, דניאל". אנשים וההודעות הקוליות שלהם.
&nbsp
אמה! מלכה שכמוך, הצלחת להפעיל את המכשיר! ושוב פיזנטי קשור. אמה קולטת את אלון. אוקיי, הנה הטלפון.
&nbsp
כמה שיחות היו לו עם דובי? לבוס קוראים "סינטרה"? מעניין.
&nbsp
תמר נטשה את הספינה? אז מה, היא תחזור?
&nbsp
הגרלה. יותר תפור ממכרז על חלוקת מים בעירייה. אגב, מה אם התכנית של יובל תשתבש? מה עם יצא לה מישהו אחר? והיא כתבה כל כך הרבה פתקים? חרוצה, יש לומר.
&nbsp
שירה הולכת לאבא של יובל? מעניין איך זה ילך. אוי אמה, אם את רוצה מחמאות כולנו ניתן לך. עידו, אני מבין אותך. אתה החלטת שהדרך היחידה למשוך את אמה זה לנפנף מולה בתעלומה, היא לא תתנגד לזה.
&nbsp
פאק, מצלמות אבטחה? אמה צריכה להחליף את יונתן... אני אומר לכם.
&nbsp
ההגרלה עמדה בתקן המחמיר ביותר... של מועצת אשמורת. שהביאו לכם את אליישר מחלק המים. מי אלה כל החבר'ה שם? יובל שומעת את הבדיחה של כרמלה ובא לה לקבור את עצמה. כרמלה... את... קצת... בחייאת, נראה לך שזה מקרי? מי מינה אותה למנהלת?
&nbsp
הנה, מתקרבים לנשיקה של דריה ואלון. הייתי מקשיב לאמה.
&nbsp
ליל הכספות? ומי זה טוביה יעקובסון?

אוי פאק... לא תאמינו מה גיליתי עכשיו...
אני מסתכל בכתוביות בסוף, ומה אני רואה?
&nbsp
"מנהלת הפקה: יעל ריטבלט"...
&nbsp
יפה, אלון, הסתדרת בחיים!

Roei152

Well-known member
מנהל

מענייין אם יעל בתור אחת מADD נהלה גם את ההפקה של גרעינים ... לבן תהיה מישהי שהוא יוכל לבוא אליה שרפאלה דוחה אותו לטובת ;הכלב שלה ... או שרון מסוסי פרא..

שיר m

Well-known member

אתה מוזמן לקחת את יובל. להורים, לאזור האסור, לאן שתרצה. רק קח אותה.

panda0zombie

New member
תגידו מה שתגידו על יובל
אבל היא בכל זאת משקיעה הרבה בתוכניות שלה.. גם פתקים עניינים. קשה לי לא להעריך אותה עם כל ההשקעה שהיא מרימה

panda0zombie

New member
פרק טוב כמו תמיד
פיזנטי בן אדם מלחיץ. וטוב בללחוץ על נקודות של אנשים. מסכנה דניאלה.. ראו עליה שהיא ממש רצתה לספר לו כדי לדעת על אוריה. מאוד אמיצה
איך אבל פינזטי הצליח להשתלט על שלושתם ולקשור אותם?
אלון.. היה יפה לראות אותו מגן על דריה. למרות שכמעט הוציא את הכל. ובכל זאת. גם כשהוא הסתכל עליה במבט חמוד כזה ואמה קלטה.
אמה מלכה אגב כמו תמיד! פיזנטי הזה תמיד חוטף מכות מהקליינים.
אמה ודריה בסולחה.. חיכיתי לזה
גם שירה מלכה.. איזה מזל שהיא שמעה באוזניות באותו הזמן.
חכמים היו כשלקחו את הסים. רעיון ממש טוב. למה לא נכנסו שנייה לחיים? אצל פיזנטי כולם קשורים. וסינטרה... רעים והכינויים שלהם. לפחות הם גילו על דובי
ואיזה כיף לראות את שירה שמחה! סוף סוף משהו הולך לה.. אני לא חושבת שזה רעיון טוב ללכת לבני (עם כל הקטע שם בטח גם הוא קשור)
יובל יובל.. אני מעריכה את הנחישות לשבת ולכתוב על כל הפתקים האלה. בטח לקח הרבה זמן. מעניין אם מישהו ישים לב לשתי השקיות המלאות בפתקים שנזרקו לפח לידם
כרמלה מנהלת טובה. אשכרה מתעניינת.
תמר המציאה סיפור ועזבה.. איפה היא נמצאת עכשיו? היא תחזור עוד זה ברור
ואריק לא יכל לבקש איזה חצי שעה מחדווה ללכת עם עידו? מצד שני אם הוא לא היה לחוץ על הטוסטר לא היינו מקבלים את הסולחה המתבקשת של עידו ואמה.
אמה כמו תמיד חכמה ושמה לב לסביבה. כנראה שהשרטוטים האלה באמת מאוד חשובים אם טרחו לשים מצלמת אבטחה. זה השרטוטים שמראים את הצינורות דרכן מזרימים את המים המורעלים?
אמה ואלון
דווקא ציפיתי שאמה תתמוך בו ותנסה לשכנע אותו להתחיל איתה. אולי בגלל שהיא חייכה אליו כזה שהיא ראתה אותו מסתכל על דריה.
אלון מתעקש על שלו ושלא יגידו לו מה לעשות אבל בתכלס הוא לא באמת התכוון לעשות משהו עם דריה.
ומה שקרה ב21 ביוני 99 זה שוד כספות ענקי! בהחלט ענק אם גנבו 20 מיליון מכמה בנקים באותו הלילה. איך ההורים שלהם קשורים לזה?

מסקנה מהפרק:
לאמה אכן מגיע פסל בבית ספר כמו שעידו הציע

שיר m

Well-known member
זהו
באמת איך פיזנטי קשר את כולם? קשר אחד וכל השאר הסתכלו? בחייאת אתם ארבעה נגד אחד! ולמה אלון לא לקח את החומצה הזאת ושפך עליו כבר?!
&nbsp
אריק לא יכול לצאת מהטוסטר בגלל חדווה

panda0zombie

New member
חדווה

אלון היה קשור אז טכנית הוא לא יכל לעזור לדריה דניאלה ושאולי להינצל..
גם אני שאלתי את עצמי למה הוא לא שפך את החומצה.. אולי לא היה לו מספיק זמן לפתוח את הבקבוקון של זה ופיזנטי שברור לנו שהוא חזק יותר מאלון הצליח להשתלט עליו
אבל באמת איך הוא השתלט על כל השלושה? בזמן שנלחם באחד השני יכל לקחת משהו ולתת לו מכה בראש

שיר m

Well-known member
הם כנראה פחדו מדי
אלון היה צריך לשפוך עליו את החומצה עוד לפני שהוא נקשר... אבל התכוונתי לסוף, כשאמה שחררה אותם.
&nbsp
האמת שכשפיזנטי איים עליו עם החומצה, קיוויתי שדריה תבעט בו או משהו ותשפוך את זה עליו... או הפוך, שאלון יעשה את זה כשהוא איים על דריה...

שיר m

Well-known member
ילדים סתומים
מה הבעיה לקחת את המספר של "סינטרה" ולהתקשר ממספר חסוי, ככה לפחות תדעו אם זאת אישה. (ותזהו את חדווה
)
&nbsp
אלון, אל תקשיב לאמה. היא אולי חכמה אבל בככל לא בוחרת טוב את החברות שלך.
&nbsp
אז אולי אבא של תמר יושב בכלא במקום אבא של אמה ואלון? אממ...

כי המספר
הוא בטח מספר ספציפית לחירום.
&nbsp
עם כל הרעים שם, רוב הסיכויים שזה מהלך רע לעשות.

שיר m

Well-known member
אני מאוד בספק...
הדבר הראשון שהייתי עושה זה לבדוק מה המספר. והם מנסים לנחש מי זה סינטרה

למעלה