LOVE OF MY LIFE...
אהבת חיי, כמובן, וזאת יובל. בחורה שרוצה משחק תפקידים שאנחנו דמויות היסטוריות שמתחתנות זאת בחורה להביא להורים!

אלון, תפתח חור תולעת ותגרום לצינור להגיע ישר לגאליס, שירביץ ליונתן! מה, רק קשרו אותו? לא פיצלחו אותו? "ערב טוב"?

אני לא מבין את הבעיה של גיורא. הנה איתי רץ עם החבר'ה כל יום באותה שעה.

לא, שירה, להקשיב לדובי זה מטומטם. כן, ידעתי, אמה, שזה היום הכי ארוך בשנה. חשבתי לרגע שאמה מקריאה כותרות אמיתיות. היי, אמה, גם אני הבנתי שצריך לחפש את ה-22 ביוני.

בחייאת, פיזנטי, זה לא יעבוד לך שוב פעם. אבל אני בטוח שדריה ואלון יתנשקו בקרוב. שילמדו דניאלה ושאולי, שבי מעלה רגשות!

עידו, בחייאת, איך היית רגוע כשידעת את זה? עידו, בחייאת, אתה מנסה להגיד לטל מוסרי לחשוב על ערכים ולא על כסף? בטח, בטח, לפרנס את המשפחה.

חבר'ה, אני הייתי מציע לכם להתחכם עם פיזנטי כמו שהוא התחכם איתכם. מי במשמרת? דובי?! רגע, שירה מאזינה! אוי, איזה עינוי מפחיד.

"היי, זה שאולי ואני ישן"?! "היי, דניאל". אנשים וההודעות הקוליות שלהם.

אמה! מלכה שכמוך, הצלחת להפעיל את המכשיר! ושוב פיזנטי קשור. אמה קולטת את אלון. אוקיי, הנה הטלפון.

כמה שיחות היו לו עם דובי? לבוס קוראים "סינטרה"? מעניין.

תמר נטשה את הספינה? אז מה, היא תחזור?

הגרלה. יותר תפור ממכרז על חלוקת מים בעירייה. אגב, מה אם התכנית של יובל תשתבש? מה עם יצא לה מישהו אחר? והיא כתבה כל כך הרבה פתקים? חרוצה, יש לומר.

שירה הולכת לאבא של יובל? מעניין איך זה ילך. אוי אמה, אם את רוצה מחמאות כולנו ניתן לך. עידו, אני מבין אותך. אתה החלטת שהדרך היחידה למשוך את אמה זה לנפנף מולה בתעלומה, היא לא תתנגד לזה.

פאק, מצלמות אבטחה? אמה צריכה להחליף את יונתן... אני אומר לכם.

ההגרלה עמדה בתקן המחמיר ביותר... של מועצת אשמורת. שהביאו לכם את אליישר מחלק המים. מי אלה כל החבר'ה שם? יובל שומעת את הבדיחה של כרמלה ובא לה לקבור את עצמה. כרמלה... את... קצת... בחייאת, נראה לך שזה מקרי? מי מינה אותה למנהלת?

הנה, מתקרבים לנשיקה של דריה ואלון. הייתי מקשיב לאמה.

ליל הכספות? ומי זה טוביה יעקובסון?