נעלמה נעלמה לי אהבה בת 99, וכמו כן רצועה כחוה, המוצא מתבקש להשיב. תודה. ושיהיה לכם יום נהדר.
י יאצפן New member 8/3/03 #1 נעלמה../images/Emo117.gif נעלמה לי אהבה בת 99, וכמו כן רצועה כחוה, המוצא מתבקש להשיב. תודה. ושיהיה לכם יום נהדר.
נעלמה../images/Emo117.gif נעלמה לי אהבה בת 99, וכמו כן רצועה כחוה, המוצא מתבקש להשיב. תודה. ושיהיה לכם יום נהדר.
G *g99 New member 8/3/03 #2 נמצאה האבדה.. בת 99 חיה וקיימת ועליך חושבת. לגבי רצועה כחולה,אני יכולה למסור לך ד"ש חם ממנה.. ומבת 99 את אהבתה הרבה והגעגועים אליך.
נמצאה האבדה.. בת 99 חיה וקיימת ועליך חושבת. לגבי רצועה כחולה,אני יכולה למסור לך ד"ש חם ממנה.. ומבת 99 את אהבתה הרבה והגעגועים אליך.
G *g99 New member 9/3/03 #8 יש דבר כזה שנקרא ט.ל.ח. והפרוש הוא:טעות לעולם חוזרת..זה מה שקרה. אז אני פה שוב
פ פראית באדום New member 9/3/03 #9 היי G99 לא מכירה אותך אבל נעים לי היי .. אני פראית ונעים לי מאוד אצלך בפורום [ משום מה אני מככבת יותר ממך ]..
היי G99 לא מכירה אותך אבל נעים לי היי .. אני פראית ונעים לי מאוד אצלך בפורום [ משום מה אני מככבת יותר ממך ]..
G *g99 New member 9/3/03 #10 היי פראית באדום,נעים מאוד.. אני שמחה שמצאת לך את הפינה החמה הזו. אני מסוג המנהלות ששומרות על הסדר בפורום ומאפשרת לכותבים לכתוב להנאתם ולהנאת הקוראים. אגב,הפורום לא שלי,הוא שלכם הכותבים,כפי שציינתי,אני רק שומרת על הסדר הטוב..
היי פראית באדום,נעים מאוד.. אני שמחה שמצאת לך את הפינה החמה הזו. אני מסוג המנהלות ששומרות על הסדר בפורום ומאפשרת לכותבים לכתוב להנאתם ולהנאת הקוראים. אגב,הפורום לא שלי,הוא שלכם הכותבים,כפי שציינתי,אני רק שומרת על הסדר הטוב..
ב ביגבן New member 10/3/03 #12 היי G99 באתי אלייך מרחוק להריח עוד ועוד את ריח התבונה האירוטית.. חסרת לי ביגי
י יאצפן New member 10/3/03 #11 נמצאה../images/Emo117.gif נהדר לי ושמח לי, כינותקתי מהטבור, קצת בחו"ל, ושבוע טוב ונהדר לכולכם.