נעלמה לי ה

Tully Is Here

New member
נעלמה לי ה ../images/Emo54.gif ../images/Emo7.gif

ביום חמישי הפושטקית שלי יצאה לטייל ולא חזרה ועצוב לי מאוד

טוליליללי אתמול חשבתי עליךךך

מקווה שהסוררת תחזור ומהר, היא בטח התבלבלה בגלל השלג. וחוץ מזה מה שלומך? מה שלום הקטנה? ואיך את מרגישה? ואיך את בכלל? אני מתקדמת בצעדי ענק, אני כבר באמצע שבוע 34, זה מתקרב ובאאאאאאאאאאאא. אל תהיה עצובה, היא תחזור, היא רצתה קצת להתהולל ברחובות.

Tully Is Here

New member
קרמבולית

את מתקרבת לשלב הנוראי הזה שבו הכל כבד וכואב ומרגיז ונמאס אבל גם מתחילים לראות את הסוף. אני מקווה שזה עובר לך בקלות (עד כמה שאפשר). אנחנו בסדר גמור פה. הפיצקה שלנו מקסימה ואנחנו כל כך מאוהבים בה. היא מתחילה לישון קצת יותר בלילות, אני אמנם עדיין כמה לפחות פעמיים בלילה אבל זה כבר לא כל כך נורא. יש לה תקופות שהיא בוכה ואני לא יודעת למה אבל בדר"כ אני מצליחה להרגיעה אותה. הג'ינג'י שלי עוזר כמה שהוא יכול ועכשיו כשהתחלתי לשאוב הוא גם מאכיל אותה בערב ואני יכולה לנשום קצת. הגיסות שלי וחמותי היו פה עד לא מזמן אז גם היתה לי עזרה בימים הראשונים והקשים. בקיצור טוב לנו ושמח לנו ואנחנו עסוקים בלשבת ולהתפעל מהפלא הזה שיצרנו.

s h i r k u s h

New member
../images/Emo24.gif

שמתם מודעות חיפוש עם תמונה שלה? שאלתם שכנים אולי? מקווה שהיא תחזור במהרה

seeyou

New member
אולי היא מצא חתן?../images/Emo8.gif

זאת התקופה לחיזורים גורליים?

polegra

New member
זו תקופה כזו שהם יוצאים להרבה זמן

לפי מה שאני רואה לפחות מהחתול שלי... תנסי לקרוא לה או ללכת בשבילים שהיא רגילה שאת הולכת בהם... בכל מקרה היא תחזור יש להם זכרון נפלא לחתולים טלי

והיא לא חזרה עדין? ../images/Emo10.gif

אל תאבדי תקווה. כאחת שגידלה כבר עשרות חתולים אני יכולה לספר לך שהיו חתולים שנעלמו, לא לימים, לשבועות, וחשבנו שלא יחזרו. והם חזרו... מקווה שגם אצלך זה יהיה ככה

Tully Is Here

New member
הלכנו וחיפשנו, וכלום....

דיברנו עם השכנים, היינו בצער בעלי חיים, הסתובבנו בשכונה ולא מצאנו אותה. זו חתולה שלא מסתובבת יותר מידי ותמיד חוזרת הביתה אז לצערי אני לא כל כך אופטימית לגביה...

אז בואי ותשמעי סיפור

אמנם לא על חתול אלא על כלב אבל בתחום הזה זה אותו הדבר. לדודה שלי היתה כלבה. לפעמים היינו צוחקים שהכלבה הזו היתה אדם בגלגול הקודם, ממש נשמה טובה. יום אחד עשינו עליה ביביסיטר והכלבה נעלמה. רק אחרי כמה ימים סיפר לנו מישהו שבא לבקר אצלנו, שכשחזר מאיתנו לביתו (מרוחק מאיתנו), קפצה מהמושב האחורי שלו כלבה קטנה ונעלמה. האדיוט אפילו לא חשב להרים אלינו טלפון מייד. נסענו למקום מגוריו, הסתובבנו שם שעות וקראנו לה. כלום. וזו כלבה שמעולם לא התרחקה מהבית. תמיד היתה צמודה לדודה שלי. דודה שלי היתה ממש שבורה. עברו חודשים. יום אחד דודה שלי שומעת נביחה מוכרת. היא פותחת את הדלת וכמעט מתעלפת. הכלבה חזרה הביתה. מקווה שגם אצלכם יהיה סוף טוב. אל תאבדו תקווה

למעלה