נעלמה לי ההודעה

סרינה99

New member
נעלמה לי ההודעה../images/Emo2.gif

אם מישהו מוצא אותה אז סליחה מראש על הכפילות! יש לי כמה שאלות... 1. אני רוצה לעשות מזרקה קטנה כמו שמתואר בלאישה...כתוב שם שצריך משאבת מים טבולה ולא חיצונית...מישהי יודעת איפה אפשר לקנות את זה בסביבות רחובות וכמה היא תעלה בערך? האם המזרקה יכולה למשוך יתושים? 2. מישהו מכיר אתר שמלמד את הבסיס של התפירה?...עדיפות בעברית תודה לעונים

adrian -dz

New member
לגבי המשאבה

בכל חנות חיות את יכולה לקנות משאבה המיועדת לאקווריום של דגים זה בדרך כלל מתאים

סרינה99

New member
אבא שלי אומר שמשאבה כזאת היא לא

טובה כי צריך משאבה פנימית היה כתוב שאפשר להשיג אותה ברשת משתלות וונדי...מישהי פה יודעת אם יש להם חנות קרוב לרחובות?

מ ש כ י ת

New member
משתלת ונדי ליד מודיעין ומשאבה בכלל

אפשר לקנות בכל חנות לחיות, זו משאבה של אקוואריום.

3תיתי

New member
בעניין היתושים

אם יש מים פתוחים, ואפילו בכמות קטנה, יהיו יתושים. אפשר להלחם בתופעה בכמה דרכים: 1. לשים דגים קטנים בקערה של המזרקה. עדיפות לדגי גמבוזיה. לא צריך הרבה. 2. להוסיף מעט אקונומיקה למים 3. לעשות מערכת סגורה לחלוטין, כמו למשל מים שיורדים מן המשאבה יחלחלו בין חלוקי נחל כך שלא יהיו מים פתוחים. משאבה אין בעיה להשיג בכל חנות לדגים והיא זולה מאד.

Sימה

New member
משתלת וונדי- ליתר דיוק נמצאת

במושב "שילת" ממול הכניסה למודיעין ראיתי את המשאבות - לא יקר

Elizab3th

New member
כבת להורים עם חנות לחיות, המשאבות

שנמכרות בחניות לבעלי חיים אינן מתאימות למזרקות, המשאבות הן חיצוניות ומתחברות לפילטרים או למסננים באקואריום בעזרת צינורות כאשר המשאבה היא תמיד חיצונית, כדוגמת RENA וכו'... המשאבות שמיועדות למזרקות נמכרות אך ורק במשתלות. בפורום גינון כאן בתפוז יוכלו להכווין אותך בדיוק היכן ניתן לרכוש בנוסף למשתלת וונדי את המשאבה המיוחדת.

3תיתי

New member
אליזבת, תלוי איזו מזרקה

אם מדובר במפלון קטן, די במזרקה ממשאבת אקווריומים.

Elizab3th

New member
אך כל המשאבות הן חיצוניות, אסור

להכניס אותן למים, מה שעושים איתן, מחברים אותן בעזרת צינורות אויר שלצינורות עצמם מחברים או אבן חמצן, או פילטרים למים.

3תיתי

New member
לי יש משאבה

מאד חזקה ושקועה במים. משמשת אותי דוקא באקווריום כבר שנתיים. לא ניסיתי ליצור מזרקה או מפל בעזרתה, אבל לפי הכח העצום שלה, נראה שזה ילך. היו לי משאבות שקועות למזרקות בבריכת הדגים, אבל הן ענקיות ולא מתאימות לבית.

Elizab3th

New member
זה למעשה פילטר פנימי שבא יחד עם

משאבה, ויש להתאימו כמובן לפי גודל האקוואריום או המיכל.

eytcor

New member
פני לחנות בשם פקע באיזור התעשיה....

ברחובות. חנות גינון. יש להם משאבות למזרקות בכל מיני גדלים. אם מגיעים מהכניסה הראשית של איזור התעשיה, פונים שמאלה בצמת הראשונה וזה קצת אחרי "מרצפות רחובות" מצד שמאל.

ymmy

New member
זאת המזרקה שלי והיא......

עובדת עם משאבה של אקווריום שעולה 50 ש"ח פנימית-נמצאת בנתוכו של הקערה הכל ויטראז

ymmy

New member
מי הכין אותה?../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

מהממת המזרקה. קולטת שהיא מויטראז'

יו. מהממת . מהממת!!!!!!!!! אני עדיין המומה! אין אין אין מילים.....

למעלה