נעלם הים

Alex33

New member
וגם השמש איתו..../images/Emo13.gif..שני אלה..

בטח מתאוששים מחום יום אתמול בפאב אפל וקריר...אולי אחרי הצהרים יועילו בטובם להראות בחוץ את פרצופם, מעודדים ומרוצים
מתשומת הלב שהעדרותם עוררה אצל דרי יבשה מוגבלים שכמונו.
.. לפעמים נראה לי שהם אוהבים אותנו רק בגלל צעצועי הפלסטיק הלבנים האלה שלנו..ואם אני תוהה פה ושם מי מנצל את מי כאן, הרוח והים אותנו או להיפך..בסוף זה יוצא ,כמו בחיים, כולם מנצלים את כולם, כולם רוצים לקחת הכל.. אז לא פלא שהם זקוקים,מידי פעם ,להתאושש בפאב אפל וקריר..

le yam

New member
מקסים

היי אלכס תמיד כיף לקרוא את מה שאתה כותב כזה מתוק......... תמשיך להקסים......בתקווה שמחר הם יתאוששו......

Alex33

New member
היום נראה לי שהם המשיכו לפאב הבא..

למרות תחזית בית דגון שצפתה צפון מערבית 10-15 קשר אחה"צ, האובך החלבי המשיך לשלוט בבמרחב, צובע ברשלנות את השמים בכתמי אפור גסים ואת שאריות צבעי השמן זורק בהסח דעת על פני המים השלווים... לשוא חיפשנו אותה, MICA , אבי ואנוכי,תוהים אולי מסתתרת השובבה בין האניות העוגנות מול אשדודו. רק שגמרנו להקיף את כולן עד עייפה על מנוע וMICA ניסתה בתורה לפתות אותה בשימלותיה הלבנות שהתפרשו החוצה לאיטן בלי להסתיר דבר..הואילה רוח צפונית קלה להגיע בצעדים קלילים בסביבות שעה ארבע, אולי מתפתה למשחקה של MICA שנותרה בשעה זו לבדה בים, אולי סתם השתעממה מחברת השמש שנותרה לבדה על כוס טקילה גבוהה, משקה חמישי או שישי ביום עצל זה לכולם ,יום שסיומו המלנכולי משהו ,רבות כבר לא יכל להבטיח..

Alex33

New member
מוסיף ריחות צבעים וצלילים..לחיים../images/Emo9.gif

למעלה