נעלי Latin

• פותח הנושא senna
  • פורסם בתאריך

senna

New member
נעלי Latin

שלום אני רוקד מזה מספר חודשים והנעליים הלטיניות שאני רוקד איתן כבר בלויות. אשמח לקבל המלצות על נעליים שניתן לקנות בארץ שהן גם נוחות וגמישות וגם עמידות (אלו שיש לי עכשיו מתבררות כלא עמידות כל כך). חוץ מזה מזל"ט על פתיחת הפורום. תודה

LunaNegra

New member
סתם מסקרנות...

איזו חברה יש לך כיום ? אני יודעת שבחנות עודפים של ישראדאנס ברעננה מוכרים נעליים של קפצי'ו. הן אמורות להיות טובות. חוץ מזה, יש את נעלי אולגה בחיפה (לא משנה כמה ניסיתי להרוס זה לא הצליח ..) ועוד חנות ששמעתי עליה באשדוד. המלצה שלי- אל תקנה משהו שיוצר במזרח, חבל על הכסף ....

senna

New member
נעליים

קפצ'יו זו חברה טובה? על אולגה שמעתי באמת שהן עמידות אבל צריך לראות שהן לא נוקשות. לגבי מה שיש לי כיום אני מעדיף לא לפרט כדי לא להוציא שם רע ולהרוס למי שמוכר אותן, אולי אני סתם נפלתי על איזה ייצור לא טוב או משהו. בכל אופן תודה רבה

dDennis

New member
נעלים

תרשו לי להתערב קצת בנושא א. אין שום דבר רע בנעלים שמיוצרות במזרח, לידע הכללי, כמעט כל מה שאתם לובשים ונועלים מגיע ישירות משם. ב. נעלי ריקוד הן נעליים המתבלות ביותר אשר לא אמורות להחזיק שנים. רקדנים מקצועים מחליפים הרבה זוגות במהלך שנה ג. הנעליים הטובות באמת הן מאוד גמישות, רכות ונוחות וזה אומר שהן עשויות מעור מאוד עדין ויש לו נטיה להישחק, להיקרע ואין מה לעשות
כך שאם אתם מחפשים נעל איכותית, אל תקשרו אליה נפשית ורגשית. תקחו בחשבון את זה שתצטרכו להפרד מהן בעוד חצי שנה (כמובן בתנאי שאתם באמת רוקדים עליהן ולא ממסגרים אותן על הקיר בסלון) בקישורים יש הפניה לאתר של נעליים אותן ניתן לקנות בארץ (אני אישית מאוד ממליץ עליהן )

senna

New member
קישורים

קודם כל תודה על הזוית האחרת לגבי עמידות. אתה ממליץ על "קפיזיו" שב DanceShop, על Roden, או על שניהם? תודה ערן

dDennis

New member
../images/Emo45.gif

ל roden יש כמה דגמים מעולים שלמיטב ידיעתי לא קיימים בקפיזיו ואני אישית מעדיף אותן בהרבה ולא רק על קפיזיו, אני מדגיש - אישית

למעלה