נעלי HEAD

Cheetah

New member
נעלי HEAD

בריקושט.... חיפשתי נעליים מקצועיות וזולות... נעלי HEAD דגם 500 שגם עולות 500... היו נוחות וקלות... בלי פטנטנטים מוכרים כמו GORE TEX.. ובהתחשב בזה שרוב הנעליים שם עולות 700+ ... והנעליים האלה מאוד נוחות ונראות עמידות... אני שוקל לקנות אותם... מישהו מכיר את המודל אולי? ויודע אולי מה השם של החברה בייצור נעלי טיולים? לקנות נעלי טיולים זה כאב ראש, אני קצת לחוץ לקנות עד יום שני... ואין לי זמן לעשות יותר מדי סקר שוק.. אם יש למישהו המלצות אשמח לשמוע.. תודה מראש

sela v

New member
לא שאלת בחנות

של איזה חברה הנעל? לפי דגם אני לא בדיוק מזהה נעלים. אמרת שהנעל עולה 500, ואחרות 700. לא רוצה לשפוט את הנעל הספציפית הזו, אבל אם היא לא טובה 500 שקל הם גם הרבה כסף, ולפעמים שווה לקנות משהו קצת יותר יקר מאשר לשלם הרבה ולקבל משהו לא טוב. תסתכל במאמרי הפורום יש רשימה של רוב חנויות הטיולים בארץ, והייתי ממליץ להכנס לעוד חנות או שתיים ולנסות עוד נעליים. הכי חשוב שיהיה לך נוח איתן.

Cheetah

New member
לחברה קוראים HEAD..

הם במקור חברה למוצרי טניס.. והתקדמו משם לציוד סנובורד צלילה ולאחרונה גם נעלי טיולים מסתבר.... הנעליים מבחנתי בסדר גמור כמו שאמרתי אני מתכוון לקנות אותם אם אני לא ימצא משהו אחר... מדדתי גם נעלייים יותר יקרות והנעליים של HEAD יותר נוחות לי... העניין הוא שאני לא מכיר את החברה הזאת... וגם אני לא בטוח מה הטווחי מחירים צריכים ליהיות... ועד כמה זה באמת משנה אם זה לא בנוי מפטנטים מוכרים (עדיין יש הגנה ממים והכל... רק לא משהו מוכר)... אני בטח יילך במוצאי שבת לעוד איזה חנות או שתיים.. אבל כרגע אני רוצה לבדוק אם למישהו יש משהו רע להגיד על החברה הזאת... או בתקווה משהו טוב

sela v

New member
ידעתי שהם מתעסקים בציוד לטניס

אין לי מושג איך נעלי הטיולים שלהם, לכן אני לא יכול להביע את דעתי עליהן.

Cheetah

New member
תודה על התגובה...../images/Emo13.gif

מישהו אחר אולי בכל זאת?

נראות לך טובות?

מחיר זול יותר מנעל ממותגת לא בהכרך אומר שהבחירה שלך לא טובה. אם הנעל נראת לך חזקה ונוחה אז למה לא לקנות? מה שחשוב לדעתי זה אמינות החנות לא פחות מאמינות הנעל. במקרה שתהיה לך בעיה שיהיה למי לפנות. אני קניתי נעל מאוד יקרה ונחשבת ובמשך עשרה חודשים סחבתי אותה בתרמיל כי לא התרגלתי אליה. אז נכון שהבעיה לא היתה בנעל, אבל מה זה בכלל משנה? את הטעות של מותג יקר ונחשב אני כבר לא עושה יותר.את המסלול ב - צ'ימאני מאני בזימבבווה עשיתי יחפה בגללם. בקיצור, נראות לך? נוחות לך? אני אומרת, לך על זה. תרתי....

Cheetah

New member
תודה... קניתי

לא את הHEAD אלא נעליים של RAICHLE עם GORETEX וסוליית VIBRAM דגם x degree 7 gtx... חנויות עודפים של למטייל 500 שקל אחרי הנחות... הם טוענים שבמקור זה 900... מקווה שיהיה טוב מחר אני יוצא להליכת מבחן, טיול 4 ימים בארץ

חי בר

New member
../images/Emo45.gif אם הנעליים נוחות לך- עשית אחלה

קניה. אתה יודע אם נשארו להם זוגות במידה 11 (45-46)

למעלה