נעלי רכיבה

alonzing

New member
נעלי רכיבה

היי 1. אשמח לשמוע חוות דעת על נעלי רכיבה של NorthWave או אחרות. מה ניתן להשיג ב-300 עד 400 ש"ח ? 2. היכן ניתן להשיג בארץ נעלי רכיבה של Adidas,Nike,Diadora...(חברות לא יעודיות). ראיתי ברשת שיש להן נעליים. 3. צריך פדלים מיוחדים. יש עדיפויות, צריך התאמות מיוחדות? בקיצור, יש המלצות ? תודה, אלון.

cipo 1

New member
נעלים של NorthWave

לדעתי האישית נעלי רכיבה הם מהפכה באופי וסגנון הרכיבה (ספיינג מושלם) לא פחות מאשר קניית מכנס הרכיבה הראשון .כך לפחות זה היה איתי וזו דעתי האישית בלבד.כך שאם אין לך עדיין נעלי קליפלס מכל סוג שהוא הייתי ממליץ לך בחום לקנות עוד היום זוג נעליים למרות הגשם שיורד . ולשאלתך!! אני רוכב כביש בלבד וברשותי NorthWave Compact הנעליים נקנו בצרפת בשנת 2000 ועלו כ - 725 פרנק כך שאין לי מושג כמה הן עולות היום.הנעליים התאימו לי!! כמו כפפה מהרגע הראשון בגלל היותם מצטיינות בקופסה רחבה (wide box)יענו נעל רחבה בתרגום חופשי מאנגלית ושלוש רצועות וולוקרו לסגירת הנעל להתאמה אישית. הנעל מאוד מגוונת ביכולת שלה להתאמת כל הקליטים/פדלים הנפוצים בשוק:Spd Time Campy,look . ברשותי גם נעליים של Carnac עם רצועת וולוקרו אחת אבל פחות נוחות מהנ"ל כך שאם אתה רוכב כביש ויש לך רגל רחבה NorthWave לדעתי יעשו את העבודה וכן, אין לי מושג היכן אפשר להשיג אותם בארץ. בברכת רוח גבית !! מריו צ'יפוליני

arielven

New member
CTC מביאים נורטוויב (NORTHWAVE)

ניתן למצוא ברוב החנויות שמחזיקות את המוצרים שלהם. הייתי ממליץ לחפש בכל-נע רמה"ש או בחנות החדשה שלהם בחשמונאים בת"א.

humaniting

New member
אחלה נעלים!

קניתי כאלה לכביש, קצת אחרי שקניתי את האופני כביש ואלה נעלים מעולות!! נוחות לאללה . הופכות כל רכיבה לכיף (ולא לסבל....) כדאי לבחור נעליים נוחות ושלא רק יראו יפה היה לי זוג אחד והוא היה לי ממש לא נוח, ואז קניתי עוד נעליים.. אבל הם גם ממש לא נוחות לי.. מסקנה- קנה נעלים נוחות! תבדוק מאוד טוב שהם מתאימות לך ונוחות לך.בהצלחה

רובן Z

New member
הנוחות זה הכי אחי

לא יודע איך NorthWave אבל הנוחות זה הכי חשוב. חשוב מאד לנעול את הנעליים בחנות ולהסתובב איתם דקות ארוכות (במגזין המליצו על 20 דקות !!! ) לי יש נעליים של Granue והם נוחות לי מאד אבל זה מאד אינדבידואלי. פשוט למדוד.

schwinnie

New member
לי דווקא לחצו מאד

למרות שלקחתי את המספר הרגיל שלי, נעלי "הגל הצפוני" היו צרות ולוחצות. אל תצא מהחנות לפני שתהיה בטוח. עדיף מספר גדול יותר מאשר להתענות ואח"כ למכור בזול.

הזמנתי נעליים מחנות ברשת בדיוק..

במידה שלי ב"סתם" נעליים. האם זה אומר שאכלתי אותה?? (טרם מדדתי אותן)

bubble boy

New member
נסה במוטואופן - איזה"ת ספיר נתניה..

ע"פ מגזין אופניים האחרון הם הביאו מגוון דגמים של נעלי exus , כולם במחיר של 300 ש"ח - מחיר סביר לכל הדעות.

yosefrat

New member
נעלי אקסוס אפשר למצוא

גם באופן רעננה שהיא כיום חלק ממוטואופן קימים דגמי אקסוס חדשים במחירים של 390-350

נסה את נעלי ספשלייזד

מצמן מייבאים נעלי רכיבה ייעודיות של ספשלייזד עם טכנולוגיית הבודי ג'אומטרי שפותרת חלק מבעיות ההירדמות. יש להם נעליים בכמה רמות וגם דו שימושיות.אני קניתי נעליים שהמחיר שלהם הרגיל 450 ש"ח ועשו לי הנחת מתאמן של מכון כושר אפגרייד תל אביב 15 אחוז ככה שיצא לי אחלה דיל- יעלי ספשלייזד ספורט בפחות מ 400. גם קיבלתי אחלה שרות בהרבה סבלנות. וזה חשוב לא פחות.

leo07

New member
גם לי יש נעל של ספשלייזד....

הדגם היותר "רגוע" של הרוק-הופר, אחלה נעל - ממש נוחה (גם בהליכה) ויחסית לנעל דו שימושית גם מאוד קשיחה. אם תשב למצמן על הראש תוכל לקבל אותה אפילו ב 400 ש"ח (הן עולות 490), ממליץ בחום...

למעלה