נעלי ריקוד

kolargol3

New member
נעלי ריקוד

מי יכול להמליץ לי על נעלים טובות וחזקות לריקודים?

ממליצה על dancesneakers של Bloch

אני אישית רוקדת רק עם dancesneakers (כמו נעל ספורט עם סוליה מפוצלת),ומבין כל החברות שניסיתי (koshu, Bloch, Capezio), אני ממליצה על Bloch שהן טובות וחזקות (רקדתי עם אותו זוג במשך 4 שנים) וגם היו לי הכי נוחות.כרגע הן נמכרות במבצע באתר של isradance, אך כמובן שכדאי קודם למדוד בחנות.מקווה שעזרתי...

danielia1

New member
חייבים למדוד בחנות!! מידות מוזרות

וכמובן לא כמו נעל רגילה יש שעות הסתגלות אבל שווה את הסבלנות. בהצלחה

No name for now

New member
מידות

הכלל פשוט: המירו את מידת הנעליים שלכם למידה האמריקאית והוסיפו 1 לדוגמא אני 40.5 שאם אני לא טועה זו מידה 9 בארה"ב ולכן נעלי הבלוך שלי הן במידה 10.

בהחלט מצריך הסתגלות!!!

גם אני מדדתי נעליים אלו (עם סולייה "נשברת"), והרגשתי שיש לי אבנים בנעל. החזרתי את הנעליים לרקדנית (ממנה קיבלתי את הנעליים), וחזרתי לנעלי הספורט הישנות והטובות.

כיף לרקוד בנעליים אלה וגם נוח מאד

לעשות סיבוב ציר על רגל אחת. צריך להיזהר בירידה ממדרגות. אני קניתי אותה ברשת ישראדנס ב-450 שקלים לפני כמה שנים ועדיין היא במצב מצויין כמו חדשה, למרות שאני רוקד כמה פעמים בשבוע.

מחיר המחירון שלהם

499 ש"ח. 450 ש"ח הינו מחיר שלאחר הנחה של 10%. נכון שהייתי צריך ךציין זאת ולא לקחת כ"מובן מאליו" שכולם יודעים את המחיר הרשמי. תודה על הערה.

ירון האם במחיר זה אפשר לרכוש ישר

למדוד בחנות או הכוונה להזמין דרך האינטרנט מספר נעל ולשלוח הביתה בדואר בדמי משלוח שצריך להוסיף.

נכון דבלה. בשנות נעוראי למדתי שחיה

בהתכתבות. כאשר הגעתי לבריכה ליישם כמעט וטבעתי. לימוד שחיה מעשי למדתי רק בגיל 21 שנים בבריכת שחיה לימודית ביפו בבית צרנר. עד היום השחיה שלי ,כמו הריקודים על הפ...

זירעון

New member
מה עדיף? נעלים עם כרית אוויר או בלי

בהתאם להצעתכם הלכתי לחנות לקנות נעלי ריקוד. עם המון חששות שאני אמעוד חלילה ואשבור רגל. המוכרת הדגימה לי שני סוגים: 1. נעלי ריקוד מעור במחיר של 250 שקלים. 2. נעלי ריקוד עם כריות אוויר במחיר של 350 שקלים. ראה תמונה מצורפת. המידות לגמרי משוגעות (אוסטרליות). אני נועל 10 או עשר וחצי, מדדתי מידה 12 וזה עוד לחץ. היה לי נוח יותר עם הנעל שיש בה כריות אוויר. מה עדיף יותר לקנות? הכסף אינו מהווה גורם שיקולי. איך מסתגלים בהדרגה לנעלי ריקוד? תודה זירעון . תודה,

No name for now

New member
כמו בנעל התעמלות

מדובר בכריות לבלימת זעזועים ברגליים, אני בהחלט מרגישה בהבדל ונועלת נעליים בהתאם. הדגם שעליו אתה מדבר הוא דגם בערך בן יותר שנה, ולא ראיתי בארץ דגמים חדשים יותר. הוא טוב ובעיני בהחלט עדיף על הדגם הישן שהיה לי.

למעלה