נעלי ריצה

yaloner

New member
נעלי ריצה

לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל אולי מישהו יכול להמליץ לי על נעלי-ריצה ? אחרי הרבה שנים החלטתי לקום מהכורסא, לנער מעצמי את הפירורים ולהתחיל לזוז. אני יודע שמומלץ לנעול נעליים טובות כדי לצמצם נזקי impact בעיקר למתחילים אבל אין לי מושג בתחום. אשמח לקבל הצעות. דרך אגב, אני די תפרן אז לא להגזים. תודה מראש.

tommythecat

New member
המלצה

ראשית יש לסייג את ההמלצה בכך שיתכן וכף הרגל שלך שונה בכל מיני מאפיינים ולכן קשה להמליץ בצורה גורפת. כמו כן, כדי להמליץ לך על נעל ריצה יש לדעת כמה קילומטרים אתה מתכוון לרוץ בשבוע, מה משקלך, על איזה סוג של משטח תרוץ ועוד. יחד עם זאת, הייתי ממליץ לך לבדוק את Saucony ואת New Balance בתור שתי חברות בעלות שם בתחום. יש חנות במושב בני ציון, ליד כפר סבא שנקראת "אליטל" ושם תוכל למצוא נעליים (ועוד ציוד לריצה) במחיר זול. כל טוב, יוסי

New Balance 703 - 714

מומלץ מניסיון אישי רב אני רצתי עם מספר רב של נעליים ואין כמו New Balance 714 או New Balance 703

אלי ו.

New member
מה שהכי נוח לך

אם ידוע לך מבנה כף הרגל שלך (שטוחה/קעורה/נורמלית) תוכל לבחור דגמים שמתאימים יותר לכף הרגל שלך. נעליים קונים תמיד בערב עם גרביים מהסוג שתשתמש בהם באימון. לכל החברות יש דגמים מצוינים.

למעלה