נעלי רדבק? מישהו מכיר חיה כזו?
S sela v New member 2/11/04 #2 זה תוצרת הארץ? אם לא איך מאייתים את זה באנגלית? והאם זה הדגם או שם היצרן?
F fozi New member 2/11/04 #3 אין לי מושג... אבא שלי אמר לי שהוא יכול להשיג לי כאלו בזול,אז אני שואל את המומחים ביותר
א א י י ק י ד ו ק א New member 2/11/04 #6 תיקון טעות אחרי שקראתי קצת הם לא מייצרים נעלים אחלה אלה נעלים ממש ממש אחלה ++ Redback
א א י י ק י ד ו ק א New member 4/11/04 #10 בקישור שצורף מקודם כנס לPURCHASE ותראה כמה דגמים של החברה.... בהחלט נעליים לטיולים
א א י י ק י ד ו ק א New member 5/11/04 #12 תמיד אפשר ליצור קשר עם החברה ולברר כתוב באתר בדגמים מסוימים שאלה נעליים לטיולים ומקסימום אפשר בכל מיני פורומים לדוגמא בפורום ציוד בלמטייל לשלאול על הנעליים הנ"ל
תמיד אפשר ליצור קשר עם החברה ולברר כתוב באתר בדגמים מסוימים שאלה נעליים לטיולים ומקסימום אפשר בכל מיני פורומים לדוגמא בפורום ציוד בלמטייל לשלאול על הנעליים הנ"ל
א א י י ק י ד ו ק א New member 7/11/04 #14 לא אני זה שרוצה לקנות את הנעליים אני רק סיפקתי מידע עליהם אבל עם כבר אז כבר...יש לי נעלים של NBS...לא חברה מוכרת אבל הנעליים בהחלט עושות את העבודה שלהן כמו שצריך כבר מספיק זמן
לא אני זה שרוצה לקנות את הנעליים אני רק סיפקתי מידע עליהם אבל עם כבר אז כבר...יש לי נעלים של NBS...לא חברה מוכרת אבל הנעליים בהחלט עושות את העבודה שלהן כמו שצריך כבר מספיק זמן