יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג בארץ שימנו R214 מידה 43 . ב-DAA אין להם מושג מתי הנעליים יגיעו ב-43 אם בכלל בתקופה הקרובה . אודה אם מישהו מכיר יבואן נוסף או חנות שיש לה את המידה או לחלופין נעלי קרבון במידה 43 מומלצות .
אני יכול להעיד רק על ניסיוני בלבד. מעבר לכך אם אני לא טועה אמורות להיות גם DMT רוזן+מינץ קרנק ב DAA ואמורות להגיע לארץ נעלי DIADORA - יש עליהן ביקורות טובות מאוד בחו"ל.
שבועיים, קודם כל הדגם שיש אצל תמיר זהו הדגם הישן יש מחליפה דגם 215 כבר לפני שנה והוא עדיין גובה מחיר מלא על ה214 מתי שכל העולם שוחט מחירים בשביל לסלק את הדגם הישן. עדיף כבר ה151. לבסוף קניתי קרנק אצל ארז לוין אני יכול להגיד לפני שבועיים היו לו המון מידות. מדובר על הדגם פלטינום שיש לו סוליית קרבון ועולה אצל ארז הרבה פחות בכיס מאשר ה1200 ש"ח על השימנו.
גם 151 אין ב-43 אתה יכול לתת פרטים על הנעליים קישורים , מחיר , איפה קונים תודה . רק בתור הערה ה-215 עולים באנגליה בין 800-900 ש"ח אין לי ספק שמישהו גוזר קופון פה .
שזה משהו כמו 1000 ש"ח, אני ממליץ לך לקנות שם ושמישהו יביא לך אותן.בכל מקרה גם ה151 מעולות, ישנו הבדל מינימלי בין שתיהן.לגבי חנויות בארה"ב:http://www.excelsports.com/new.asp?page=7