נעלי עקב

freearth10

New member
נעלי עקב

שלום לכולם, רציתי לדעת מה דעתכם האם הליכה עם נעלי עקב (בעיקר עקב מאוד גבוהה) יכולה להשפיע על איזור הכתפיים והצוואר ובכלל על כל איזור האש? ומה זה עושה לאיזור המים והאדמה? ושאלה לנשים שבינינו: האם בהליכה על נעלי עקב גבוהים אנחנו הולכות בכלל על החלק התחתון של כרית הרגל? תודה לכל העונים,
מאיה

harduf9

New member
הי מאיה

אני אהיה דרמטי כהרגלי. נעלי עקב - רעל, צריך לאסור את השימוש וכו' וכו'. ובכן, האמת היא שנזק לחגורת הכתפיים עדיין לא פגשתי אבל אסטמה ובעיות ריאה כן. נעלי עקב בייחוד הגבוהות יוצרות לחץ על אזור הכריות ששם מיוצגות הריאות. לא פעם היגע אלי מטופלת עם בעיות נשימה, ולבסוף המסקנה היא שהיא צריכה לרדת מנעלי העקב לכמה חודשים לפחות ולחזור רק כשחייבים (חתונות, בר מצוות פגישה לסגירת חשבונות עם ה EX וכו') פה בד"כ מסתיים הטיפול, לצערי עדיין לא היגע האישה שתהיה מוכנה לוותר על נעלי העקב לטובת בריאותה. בברכת בריאות שלמה גיא הרדוף

LCA

New member
אני מוותרת

על נעלי עקב, מעדיפה נעלי ספורט...

freearth10

New member
המון ת - ו - ד - ה

היי גיא, המון תודה.עזרת לי מאוד. אשלח את המטופלת לקרוא את התשובה שלך ואני מאוד מקווה שהיא תסכים לוותר על נעלי העקב!
מאיה

csh018

New member
נעלי עקב גורמות לבעיות יציבה ובעיקר

לבעיות בגב התחתון. תנסי רגע לעמוד על קצות אצבעות מה קורה מעל העקב לגיד אכילס מה קורה לשרירי הרגליים אותם שרירים שמנעים את אצבעות כף הרגל לשריר הסובך מה קורה לבטן (נשפכת החוצה) מה התוצאה בגב תחתון.... כן סוג היציבה הזה דופק את הגב התחתון. ומכאן בהיבט ההוליסטי את לוחצת על אזור האש מה שמראה אני למען האחרים ולא למען עצמי או כמו שמשהי פעם אמרה לי את גורמת שיגידו תסתמי את הפה ותעשי מה שאומרים לך ( למען האחר/ים). כאשר יש לחץ על אזור של הכריות המדרך למעשה את מצמצמת את עולם השפע שלך. והשפע בכל המובנים שפע של בריאות שפע של כלכלה שפע של..... לכן עקבים רק לארוע מיוחד וגם אז לזמן קצר ולחזור לבריאות. בריאות טובה שלומי

vca

New member
אני כבר הפסקתי ללכת על עקבים

עצוב אך מה אני יכול לעשות ? לפחות את החצאית לא נטשתי

freearth10

New member
למה עצוב?

מה כל כך מיוחד בנעלי עקב?נעליים שטוחות הן הרבה יותר נשיות. הן מאפשרות לנו להביע את עצמנו במלוא הרכות שבנו. ומה יותר נשי מזה?

freearth10

New member
ומהו הצד הזה?

זה הרי רק מה שחינכו אותנו, דורות על גבי דורות, שאישה לעומת הגבר צריכה להראות יפה, אלגנטית. ומה יפה יותר מהפשטות? כשאין את הזוהר החיצוני וכל מה שאנחנו מביאות לפגישה/מסיבה... זה את האור הפנימי שבנו?
מאיה

למעלה