נעלי סקי מעיקות

shahartheone

New member
נעלי סקי מעיקות

שלום,
אין לי נעלי סקי משלי. אני תמיד שוכר אותן. גלשתי ב- 3 חופשות סקי + כמה ביקורים בחרמון, ואחרי שאף פעם לא היו לי בעיות עם הנעליים, דווקא בחופשה האחרונה , וגם בפעם האחרונה שבה הייתי בחרמון (בשבוע שעבר) התחילה בעיה : הנעליים לוחצות על החלק הקדמי של השוקיים (באזור של הלשוניות) וזה מגיע למצב של פצעים כואבים עד שאני לא מסוגל לעשות יותר סקי (את החופשה האחרונה התחלתי בסקי וסיימתי בסנובורד...) זה לא קורה מיד. זה קורה לאחר כמה שעות של גלישה. ניסיתי לסגור את הנעליים פחות חזק, אבל אני לא חושב שזה עזר, וזה נראה לי גם קצת מסוכן כי השליטה בסקיים פחות טובה. ניסיתי לשים 2 גרביים תרמיות על כל רגל, ניסיתי צמר גפן, רפידות. שום דבר לא עזר. יש למישהו רעיון מה כדאי לעשות ?
תודה

mobzy

New member
כמה רעיונות

קשה לחשוב על משהו מהפכני. אולי להשקיע בזוג גרביים איכותיים והיפואלרגניים. נעליים איכותיים ויקרים יותר עם ריפוד טוב יותר בלשונית. ובעיקר בסוף כל יום גלישה לשים רגליים במיים חמים מאוד על גבול הנסבל (בסאונות רבות יש כדים כאלה או כיורים בגובה רצפה למטרה הזאת במיוחד). לעסות טוב. ולשים אחרי זה על האיזור המגורה קרם גוף מרגיע.

natyh

New member
קניתי בסקימולטור

לאחר בדיקת כל האופציות זה לא הבדל של שמיים וארץ אבל הבדל משמעותי , לפעמים צריך לבצע התאמה של החלק הפנימי מחדש ,כל הענין הוא ההתאמה , ברגע שאתה מתחיל לגלוש אגרסיבי , אתה מפעיל מאמץ בדיוק על החלק המדובר .

בהצלחה .

scubaski

New member
קוראים לזה SHIN BANG

תופעה די שכיחה בקרב גולשים. נובעת בעיקר מהתאמה לא טובה בין הלשונית של הנעל לרגל התחתון, בד"כ שיש רגליים רזות. אז יש שפשוף בין השלשונית לאור (גרביים עוות עוד מקשות על התופעה). אם יש לך שיער באיזור של השוק אז גם ממליץ להסיר. יש לקנייה כריות ריפוד של סיליקון למשל SHIN SHIELDS או SKI ANGELS. יש לי ניסיון טוב עם ריפוד/ספוג של 2-3מ"מ שאני חותך למידה ומדביק עם טייפ ואז שם גרביים. גם שמעתי שתחבושת היגיינית לנשים עובדת היטב. רק במקרה של תאונה תוריד לפני שהאמבולנס מגיע
)

ש.פ.ד

New member
ניסית לחזור לחנות ולשאול את המוכר?

נכון, לא הייתי מצפה בחרמון לפתרון כלשהו, אבל בכל אתר סקי מערבי, בכל חנות מכובדת שמשכירה ציוד יהיה מבחר של נעלים.
כפי שאתה לא מצפה מכל נעל ספורט שתתאים לכל סוג של פעילות ספורטיבית, ובוודאי לא מצפה מכל נעל שתהיה לך אישית נוחה, כך גם בנעלי סקי. יהיו נעלים שיהיו לך נוחות ואחרות שיהיו בלתי נעילות (במידה מתאימה), יהיו גם נעלים שמתאימות לסגנון הגלישה שלך, וכאלו שיקשו עליך את השליטה בסקי.
פשוט חזור אל החנות, הסבר לבעלים את הבעיה, ותן לו להתאים לך את הנעלים הנכונות. מקסימום זה יעלה לך 30-40 יורו יותר, עבור חבילת ציוד טובה יותר.

למעלה