נעלי ספורט בזול איפה אני יכולה למצוא נעלי ספורט עודפים ? בזול ? עדיפות לאזור באר שבע
ל ליייה New member 17/8/10 #1 נעלי ספורט בזול איפה אני יכולה למצוא נעלי ספורט עודפים ? בזול ? עדיפות לאזור באר שבע
N niya New member 17/8/10 #2 רמת גן ספורט ורטהיימר - ליד קניון איילון לא מכירה חנויות עודפים וכו' בב"ש
F Fun Fair New member 18/8/10 #3 אני בטוחה שגם בב"ש יש מרכזי עודפים, לא? ואם לא, יוצא לך להגיע למרכז?
ש שרון לולי New member 18/8/10 #4 נעלי ספורט בזול שווים בדיוק את זה אני קניתי נעלי ספורט ב-100 כשכאבי הגב והרגליים שחטפתי היו שווים הרבה יותר מאז לא חוסכת על נעלי ספורט
נעלי ספורט בזול שווים בדיוק את זה אני קניתי נעלי ספורט ב-100 כשכאבי הגב והרגליים שחטפתי היו שווים הרבה יותר מאז לא חוסכת על נעלי ספורט
N niya New member 19/8/10 #5 לא בהכרח גם נעלי ספורט מעולות עוברות בסופו של דבר לחנויות עודפים ולפעמים נמכרות במחירי הנחות. בכלל המשוואה יקר-איכותי לא תמיד עובדת. בנעלי ספורט זה בכלל בעיה כי לא כל נעל מתאימה לכל פעילות ולא כל נעל מתאימה לכל רגל...
לא בהכרח גם נעלי ספורט מעולות עוברות בסופו של דבר לחנויות עודפים ולפעמים נמכרות במחירי הנחות. בכלל המשוואה יקר-איכותי לא תמיד עובדת. בנעלי ספורט זה בכלל בעיה כי לא כל נעל מתאימה לכל פעילות ולא כל נעל מתאימה לכל רגל...
ש שרון לולי New member 20/8/10 #7 אני מסכימה אין לי שום בעיה עם האאוטלטים של המותגים אני התכוונתי לחברות לא מוכרות שבסופו של דבר גורמות רק לנזק
אני מסכימה אין לי שום בעיה עם האאוטלטים של המותגים אני התכוונתי לחברות לא מוכרות שבסופו של דבר גורמות רק לנזק
מ מתלבטתת26 New member 20/8/10 #6 זה נכון חלקית אם תלכי לחנות שהוצעה תראי שם נעליים של מותגים טובים. עם זאת, עדיף ללכת לחנות שהיא לא עודפים (יש באותו אזור חנות של סוקוני אאל"ט) ואז יש יותר מבחר
זה נכון חלקית אם תלכי לחנות שהוצעה תראי שם נעליים של מותגים טובים. עם זאת, עדיף ללכת לחנות שהיא לא עודפים (יש באותו אזור חנות של סוקוני אאל"ט) ואז יש יותר מבחר