נעלי סנובורד

davesh

New member
נעלי סנובורד

היכן ניתן לקנות בארץ נעלי סנובורד?
הייתי בשישי אצל רובי, ומאד התלהבתי מהנוחות והקשיחות של נעלים של FLOW. אממה ... הן מכוערות ברמה, וגם לא זולות.
חוץ מאצל רובי וסקיפס, היכן עוד יש מבחר טוב של נעליים וציוד?

יש למישהו המלצה לנעליים איכותיות וקשיחות במחיר סביר?

daniweb

New member
אם התלהבת מהנוחות והקשיחות לך על זה!

לגבי המחיר, זה רק אתה יודע כמה אתה יכול להשקיע בזה ואם משתלם לך.
לגבי המכוערות, גם קרוקס, שורש, סאקוני, בירקנשטוק אמרו שהן מכוערות בהתחלה...
&nbsp

o h a d d

New member
תוכל גם למצוא ב:

בלמטייל, סקימולטור ומובן סקיפס.
מנסיון שלי המחירים של רובי הגונים כאשר השוואתי לחו"ל, השוואת? מה ההפרש במחיר?
&nbsp

davesh

New member
אני לא מתלונן שהמחיר לא הוגן

הנעל שהוא הציע לי היא דגם של שנה שעברה. אותה נעל מדגם של 2016 עולה 430 יורו בגרמניה, או 380$ בארה"ב.
הבעיה היא שאין מספיק מבחר. בלמטייל הם לא מתמחים בספורט חורף. הם גם לא מקצוענים כמו רובי, או החבר'ה בסקיפס. הם ידחפו לך מה שיש להם במלאי, לאו דווקא מה שהכי מתאים לך.

Cמן רשום

New member
לא נשמע לי הגיוני ההפרש במחירים

כל מה שהשוויתי פה (אני בגרמניה) לארה"ב (אמזון, איבו) אני רואה בערך אותם מחירים. רוצה שאבדוק לך?

Cמן רשום

New member
אני אבדוק לך

יש לי חנות סקי בדרך בין העבודה לבית. הם לא חזקים בסנובורד אבל יש להם כמה דברים. המחירים שלהם בסדר.

שים לב שהם עם סגירה BOA

אתה בטוח שאתה רוצה את זה? זה לא משפר את הסגירה אבל כששרוך נקרע, וזה קורה לפעמים, אתה לא יכול להחליף לבד. חבל על הזמן המבוזבז והעצבים. והיו לי כאלה, אני מדבר מניסיון.

o h a d d

New member
בהחלט אפשר ואפילו עשיתי זאת

ואפילו ניתן בלי כלים, אבל מברג טסטר ושפיץ-פלייר יעשו חיים קלים.
כדאי להצטייד מראש בכבל רזרבי, פשוט כותבים באתר שלהם שנקרע לך והם שולחים אחד חינם.

davesh

New member
תסכים איתי שהרבה יותר קל להחליף שרוך על ההר

מאשר כבל של בואה ...
וזה במקרה הטוב ... שנקרע הכבל.
מה קורה אם המנגנון נדפק? מילא אם הוא לא נסגר ... אבל אם הוא לא נפתח, והנעל סגורה לך על הרגל? אז תוכל להמשיך לגלוש, אבל איך תסיר את הנעל בסוף היום?

boa עובדות

כדאי לסדר את העובדות כמו שהן באמת-

1- BOA היא צורת הקשירה המהירה הטובה והפופלארית בעולם נקודה.
הרבה חברות כולל ברטון ורום ניסו ללכת נגד הזרם והוציאו מנגנוני שרוכים משל עצמם אבל רוב הגולשים בעולם רוצים BOA ויעדיפו לקנות נעל עם המנגנון עפ נעל שרוכים.
2- BOA היא חברה בת יותר מ15 שנה שמשתמשת ברעיון הBOA גם לאבזרים נוספים כגון-סדים רפואים,נעלי רכיבה וכו.
3- כל המותגים בעולם לרבות ברטון (מלבד Nitro) משתמשים בחלק או מרבית או בכל הדגמים שלהם במנגנון תוצרת BOA.
4-לBOA מס דגמים-בציוד השכרה למשל המנגנון שונה מהמנגנון בנעליים למכירה.
5 -אוף פיסט מוכרת כבר 5-7 שנים נעליים עם מנגנון BOA ומדובר כמובן במאות זוגות,אחוז הכשלים שואף כמעט לאפס ומתרכז בעיקר בשבירת המנגנון ע"י הגולש כאשר הוא בטעות מכה עליו כדי לסגור אותו (השנייים במנגנון חייבות להיות במקום כדי להסגר חלק).
6-אני בעצמי גלשתי וגולש עם נעל כזו שעברה כ40 ימי גלישה בחורף האחרון ללא גיהוק, קדמה לה נעל אחרת שעברה קרוב ל50 יום ללא תקלה.
7- שרוכים אכן תמיד יהיו אמינים יותר כי זה רק שרוך אבל הם לא יכולים להציע את חוזק הקשירה וכמובן את הנוחות והמהירות של מנגנון ה BOA.
8- בסופו של יום קונים נעל בגלל הנעל(הנוחות והתאמה לך ולצרכך)ולא מנגנו קשירה כזה או אחר.
9-שכל אחד יקנה מה שטוב לו.
10-winter is koming

יש לך אסמכתא כלשהי לסטטיסטיקה הזאת?

BOA הצורה הפופולרית ביותר? ממש אבל ממש קשה לי להאמין.

לגבי ברטון יש להם משהו כמו 3 דגמים עם BOA מול 15 עם שרוכים. והיחס הולך וגדל לטובת השרוכים ככל שעובר הזמן. פעם אני זוכר שהיה בערך חצי חצי.

היו לי ברטון עם BOA וכשהחלפתי חזרתי לשרוכים. לפי דעתי זאת שיטה שלא הוכיחה את עצמה והולכת להיעלם.

תיקון

ברטון השנה כבר מציגים 8 7-דגמים אז היחס נראה לי הפוך.
BOA היא הקשירה המהירה הפופלארית ביותר ב2016 ,מספיק לראות שהמותגים הגדולים כמו -רייד,קי2,ואחרים כמו ROME ,וואנס,FLOW ועוד מציגים ליינים שלמים אם לא כל דגם עם BOA יחיד,כפול ואף משולש.
לי אין מניות בBOA -להעלם ? מישהו אמר את זה פה פעם על הרצועה הקדמית(בהן) והביקוש רק עולה -הבאנו בעבר נעליים עם שרוכים-נאלצנו למכור את רובן בחצי חינם רק כדי להפטר מהם.
ושוב -כל אחד ראשי לדעתו-בשבילי זו קשירה מעולה שעובדת אבל את הנעל שלי אני קונה על סמך דברים אחרים וחשובים יותר.

יש גם נעלי נשים....

ו2 דגמי ילדים, אבל לגבי היחס לקשירות אחרות אתה צודק יש יותר קשירות רגילות
מעבר לזה -כבר אמרתי-אתה הבוס

אז זהו, שכשקניתי את הזוג עם בואה לפני איזה 6-7 שנים

היו יותר מחצי מהדגמים עם בואה. אני נאמן לברטון, לא יודע מה קורה בחברות אחרות, אבל בבירור בברטון בואה בדרך לשוליים. ניסיון העבר מראה שאחרים די נוטים לחקות את ברטון אז אני מסתכן פה בהימור שזאת תהיה מגמת השוק בקרוב. ימים יגידו.

לא היו נעלי BOA לברטון לפני 7 שנים

למיטב זכרוני זה רק מהעונה שעברה...אז דווקא נראה כי גם הם נענו לדרישה של השוק..
שוב-זו רק שיטת קשירה-נעל קונים עפ הנעל הקשירה היא בונוס או לא

אולי המנגנון הכפול חדש

את זה באמת לא זוכר שראיתי אז. אז הבחירה הייתה בין בואה עם מנגנון יחיד לפטנט שלהם (speedzone) שלא ניסיתי אישית והדיעות עליו חלוקות. אחרי שתי עונות שגלשתי בהם במצטבר לא יותר מ10 ימים שמתי אותם בבוידעם וקניתי חדשות במבצע סוף עונה .

Kicker Girl

New member
לא, לא, לא, לא, זה מנגנון אחר לגמרי

היה להם בעבר מנגנון שבואה פיתחו במיוחד לברטון, מבוסס חבל ולא פלדת אלחלד והיה פלופ. הוציאו אותו מהר מהמחזור ובשנה שעברה עשה קאמבק בגרסה משופרת לדגם של בנות. השמועה אומרת שפותח בשביל משכירי הציוד שדרשו נעל זולה שקל ומהיר למדוד ולא דווקא מתוך התחשבות בגולשים. משנה שעברה בארטון מציעים נעליים מצויינות עם בואה.

o h a d d

New member
מסכים איתך...עצה שלי-אל תקנה בואה

וזו עצה של הרבה אחרים גם, תמצא המון סיפורים ברשת.
אבל, לא הכל שחור, כבל רזרבי בהחלט יכול לחסוך לך צרה.
&nbsp
&nbsp

למעלה