נעלי נייק

מיקי10 א

New member
נעלי נייק

שלום אולי מישו פה יכול לעזור קניתי נעלי נייק ויש לי חשש שהם מזויפות... איך אני יכולה לדעת? נכנסתי לאתר של נייקי ולא מצאתי דרך לגלות דרך אגב - קניתי אותם ב - כל נעל סנטר - הם מחזיקים מותגים מקוריים או זיוף? מקווה שיש לכם תשובה תודה

Fun Fair

New member
מסכימה חלקית

לגשת לקנות מוצר שחשבת שהוא של חברה מסויימת והסתבר שהוא מזוייף זוהי פעולה המוגדאת כ"תחבולה" ו"עושק" עפ"י חוק העונשין, כלומר- עבירה על החוק שדינה מאסר (וזה ממש לא משנה כמה שילמת עליו).. מצד שני, אם קניתי מוצר ברבע ממחירו ה"נורמלי" ולא חשבת שזה חיקוי, וואלה-זה מה שנקרא להיות נאיבי (מבלי לפטור את המוכר מאחריות, כמובן) ובמקרה כזה- את צודקת במאה אחוזים...

מיקי10 א

New member
משנה מאוד

חיקוי לא יחזיק מעמד. לגבי המחיר הם מציגים אותו כמחיר מבצע מהמחיר המלא. . יש מישו שמבין איך בודקים נייק מקורי? או מישו שיודע אם מוכרים מקורי בכל נעל סנטר? או איפה אני יכולה לשאול

Fun Fair

New member
לא מדויק ../images/Emo13.gif

יש חיקויים מצויינים שמחזיקים מעמד הרבה יותר מהמקוריים
מעבר לזה, האם הקופסא של נייקי? מציעה לך לבדוק את הקוד ולפנות אל אתר נייקי (אפשר לפנות אל שירות הלקוחות שלהם בארץ ולשאול).

מיקי10 א

New member
תודה

איך מגיעים לשירות לקוחות? חיפשתי באתר העולמי שלהם ולא מצאתי מידע. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי אתר של נייק ישראל. יש לך כתובת או פרטים?

מיקי10 א

New member
הבהרה ../images/Emo13.gif

לפני יומיים כתבתי פה הודעה לגבי נעלי נייק שקניתי ב"כל נעל סנטר" אז בסופו של בירור - הנעליים מקוריות ובשביל לשמור על השם של - כל נעל..- הם לא מוכרים נייק מזויפות סבבה נרגעתי

Fun Fair

New member
מעולה, שמחה שהתסדר ../images/Emo13.gif

ושקנית נייקי במחיר מצויין

למעלה