נעלי באפולו חייב עזרה !!!!!

Mister Disk

New member
נעלי באפולו חייב עזרה !!!!!../images/Emo99.gif

אמ.......... הנעליים האלה הולכים על כל מכנס ? כי אני רוצה לקנות ולא ניראה לי שאני יקנה מסיבה שאני חושב שהם הולכים רק עם גינס!!! אני צודק? או שאני טועה תעזרו לי ...!!! כמה נעליים כאלה עולות ? איזה חברות מוכרים אותם ? איפה אני יכול לראות באתרים נעליים כאלה?

DREAM111

New member
ברוך הבא קודם כל ../images/Emo20.gif

ומצטערת אבל לא מכירה את הנעלים הללו.

DREAM111

New member
תכיר לי אשמח על כך

תקנה צלם וצרף תמונה לפורום שכולנו נכיר אותן. מקווה שתשובתה של מאי תעזור לך בבעיה.

may24

New member
היי מיסטר דיסק

ברוך הבא לפורם שלנו.. אם הבנתי נכון אז הנעליים שאתה מחפש נקראות באפלו ולא באפולו יש לי זוג כאלה אבל הם בהחלט הולכות רק עם ג'ינס או עם טרנניג, נעליים כאלה עולות בסביבות 600 שקלים אתה יכול למצוא אותם בחנות שנקראת "בהונות" בשינקין בת"א או בחנות במבינו בביאליק בר"ג. לא חושבת שאתה יכול לראותם באתר כלשהו מקווה שעזרתי, מאי

gal1989

New member
האתר של בפאלו!!!!!!../images/Emo41.gif

האתר של בפאלו הוא: www.buffalo-boots.com

DREAM111

New member
תודה גל קודם כל ועכשיו שראיתי את

הסגנון אז אכן זו נעל שהולכת רק עם בגדים חוםפשיים גינסים טרנינגים וכודומה אבל ממש לא באיזור האלגנטי.

לדעתי זה לא ממש נכון...

אני חולה על הנעליים שלהם ויש לי שלושה זוגות שקניתי בלונדון ואצלי הן הולכות כמעט עם הכל חוץ מתלבושות ממש אלגנטיות. יש לי כפכפים שלהם שהולכים מגניב ביותר עם שמלות קצרות. אפשר גם להשיג אותן ברשת רינלדי בארץ שיש בנתניה ובחדרה וכמעט בכל מקום בשינקין יש אותן או חיקויים. זה עולה בין 200 ל-800 שקל תלוי בדגם ויש להם דגמים מיוחדים לגברים , ממש ממש יפים. חבר טוב שלי בדיוק קנה כאלה מגניבות בשחור-אפור עם שני פסים כתומים...

למעלה