נעלים

shit660

New member
אני מקרית אונו

נו זה קרוב לאור יהודה אתה בטח מכיר

חחח בטח שמכיר

נסעתי שם פעמיים ברחבה הגדולה ההיא עם הקרמיקה ויש שם גם איזה שתי מדרגות ארוכות אם אני זוכר נכון קיצר הפארק שעשועים הזה שבסוף הירידה מהקניון... ונסעתי גם בדרכטן(נראה לי שככה קוראים למקום) פעמיים שזה ספוט מסריח פצצות עם הבלטות המרובעות האלה שכל כמה מטרים אתה נתקע עם הגלגל בבלטה מתפזדצת ועף מהסקייט עד לפלאפל. וכשהייתי שם היה ריק................... אם תרצה לנסוע מתישהו אצלנו או אצלכם... מסנג'ר: [email protected] או בפלאפון 052-6202230 דבר איתי...

Nollie69Flip

New member
מצטער שכתבתי מהיוזר של קליף...

פשוט אני ישן אצלו ושכחתי להחליף משתמש, כי אני רגיל שהמשתמש שלי תמיד מחובר אצלי בבית ושכחתי שאני צריך להתחבר גם פה... אז בכל זאת, דבר איתי אחי.

P Rod

New member
אללההההההההההההההההההה

ידעתי שזה אתהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה זה המסנג'ר של עילי...הסגרת את עצמך סופסוף אני שמח שזה נגמר =)

Nollie69Flip

New member
כי זה המסנג'ר שלי...

אמרתי לכם שישנתי אצלו אז בטעות כתבתי מהיוזר שלו כי אני רגיל ששלי מחובר אצלי בבית אז שכחתי שאני צריך להתחבר ממנו... אין לי כח לנסות לשכנע אתכם יותר שזה לא אני... פשוט תבואו לאור יהודה ותראו שאני לא ממציא לעצמי חברים ופותח להם יוזרים וכותב מהם...

shit660

New member
חחחחחחחחחחחח

למה לעזאזל נסעת בדרכטן?!חחח רייספלד זה אחלה עם השתי טריבונות שם..והפלאט וזה

Nollie69Flip

New member
כה, אני יודע שזה אחלה ספוט

אבל חבל שכשהייתי שם לא הייתה תאורה ככה שלא ראיתי כלום כשניסיתי לקפוץ את השתי טריבונות... ולמה לעזאזל לכל הספוטיים שלכם יש שמות גרמניים כאלה?!

shit660

New member
ראסמי שאלה טובה...

ויש עוד שפוטים...בעיקר בגני תקווה..אבל רייספלד הכי מרכזי

Nollie69Flip

New member
בטח שמכיר.

נסעתי בכמה ספוטים שלכם כמה פעמים...בדרכטן למשל, אבל ספוט לא משו...
שמע, אם אתה רוצה להיפגש לנסוע מתישהו באור יהודה או אצלכם בקריית אונו תרים צלצול 052-6202230, או שתדבר איתי במסנג'ר [email protected]

Nollie69Flip

New member
ווייייייייי איזה זין אתה קליף

כתבתי את זה בטעות מהיוזא שלך אז עכישו אתה כותב משלי? לך לישון כבר...חחח

yarinigaaa

New member
אם אתה ישן אצלו

אז למה אתה מדבר איתו בפורום במקום לדבר איתו בחדר? אתה אחד המוזרים

Nollie69Flip

New member
זה לא אני כתבתי...

זה הוא כתב.. אני כתבתי רק את ההודעה הראשונה והשניה, אחרי זה הוא כתב את ההודעות האחרות... ראיתי שהסיסמא שלי נשמרה אצלו במחשב עם השם משתמש שלי. אז יש מצב שמישהו יודע איך אני מוחק לו את זה כדי שהוא לא יוכל להיכנס לי ליוזר?

yarinigaaa

New member
אני יודע איך

פשוט תמחק את Distoring Bassist מהמחשב שלך ולך לפסיכולוג דחוף

kbncba

New member
ווואלה נכון

צודק ראסמי נראה לי שאתה צודק כאילו הכוונה שלך ממש נכונה נראה לי שבאמת אנחצנו סתם חופרים רגע אבל אם התכוונת לזה אז זה נכון כי אנחנו חופרים תמות כבר ואז תלמד ליסוע גם ולא להיות סלייר שמנגן איסד אירט'

Perseverance

New member
נכון שזה לא זול

אבל אתמול ראיתי שמינימום לנעליים של גלוב זה 550 שקל

למעלה