נסעתי שם פעמיים ברחבה הגדולה ההיא עם הקרמיקה ויש שם גם איזה שתי מדרגות ארוכות אם אני זוכר נכון קיצר הפארק שעשועים הזה שבסוף הירידה מהקניון... ונסעתי גם בדרכטן(נראה לי שככה קוראים למקום) פעמיים שזה ספוט מסריח פצצות עם הבלטות המרובעות האלה שכל כמה מטרים אתה נתקע עם הגלגל בבלטה מתפזדצת ועף מהסקייט עד לפלאפל. וכשהייתי שם היה ריק................... אם תרצה לנסוע מתישהו אצלנו או אצלכם... מסנג'ר: [email protected] או בפלאפון 052-6202230 דבר איתי...
אמרתי לכם שישנתי אצלו אז בטעות כתבתי מהיוזר שלו כי אני רגיל ששלי מחובר אצלי בבית אז שכחתי שאני צריך להתחבר ממנו... אין לי כח לנסות לשכנע אתכם יותר שזה לא אני... פשוט תבואו לאור יהודה ותראו שאני לא ממציא לעצמי חברים ופותח להם יוזרים וכותב מהם...
זה הוא כתב.. אני כתבתי רק את ההודעה הראשונה והשניה, אחרי זה הוא כתב את ההודעות האחרות... ראיתי שהסיסמא שלי נשמרה אצלו במחשב עם השם משתמש שלי. אז יש מצב שמישהו יודע איך אני מוחק לו את זה כדי שהוא לא יוכל להיכנס לי ליוזר?
צודק ראסמי נראה לי שאתה צודק כאילו הכוונה שלך ממש נכונה נראה לי שבאמת אנחצנו סתם חופרים רגע אבל אם התכוונת לזה אז זה נכון כי אנחנו חופרים תמות כבר ואז תלמד ליסוע גם ולא להיות סלייר שמנגן איסד אירט'