נעלים

moran717

New member
נעלים

היי, אני נוסעת עוד חודש לניו זילנד ואז ממשיכה לאוסטרליה... רציתי לשאול אותכם לגביי נעלים שנתקלתי בהן salomon - protrek 5 ואם מישהו מכיר ויכול לתת לי המלצה, או ההפך כמובן!

jeshu

New member
הבנתי שניו זילנד זהמקום דיי גשום ולכן עדיף נעל אטימה - זה יותר נעים כשכף הרגל יבשה.בנוסף,אולי תרצי לטייל איתן למדינה גשומה אחרת בעתיד וגם בישראל יורד גשם וזה נחמד שיש זוג נעליים אוטומות.

jeshu

New member
שתהיה נוחה לך זה הכי חשוב.וזה סובייקטיבי.אני רק בן 26 - עד היום קניתי (רק) 3 זוגות נעלים לטיולים... שתחזיק טוב את הרגל ושתהיה עשויה מחומרים איכותיים (כלומר - אם כבר להשקיע אז שתחזיק כמה שנים).

Amoureuse

New member
כמו שאמר לי בחור ניו זילנדי השבוע

בניו זילנד אין באמת אטום למים, שום דבר לא עומד בפני כמויות הגשם שיש שם... אבל בכל זאת עדיף אטום מאשר משהו שינזול כבר מהשניה הראשונה
אייי, ניו זילנד

moran717

New member
תודה!!! יש לי עוד שאלה../images/Emo53.gif

לפני כמה זמן מדדתי נעלים בריקושט של טרזטה שהיו נחות פלאים!! עם גרוטקס (באותה העת התלבטתי נורא אם להשקיע כ''כ הרבה כסף- אבל החלטתי שמכוון שהיא הכי נוחה אז יאללה) עכשיו אני מחפשת אותה ולא יודעת איזה דגם זה! כבר שאלתי בשתיי חנויות של ריקושט לא ידעו לתת לי תשובה (ולא יכולה לשאול ברשת אחרת כי אני לא זוכרת איך היא נראתה) אולי מישהו יכול לעזור לי.... הנעל היא של טרזטה עם גרוטקס (כבר ציינתי) ואם אני לא טועה עלתה (בריקושט) 769 ש''ח (או באיזור לפחות)

סוליה דיי מעפנה

אני לא אוהב את ההדבקות האלו, חוצמזה בולמי הזעזועים לא מי יודע מה. אני הייתי מוסיף עוד 100 ש"ח וקונה TNF או אסולו.

jeshu

New member
עוד עניין הוא הגורטקס הוא אמנם אוטם טוב,אבל גם נורא חם,מה שיקשה על השימוש בנעליים האלה בישראל וגם ברוב אוסטרליה למיטב ידיעתי בייחוד בצפון הטרופי. תעשי חיפוש בפורום תחת הערך "גורטקס" ותתקלי במגוון דעות.

moran717

New member
תודה...

אני יעשה עוד סיבוב ואחליט מה אני רוצה מעצמי ובדחיפות!!!!

למעלה