נעליים

נעליים

אני מתכנן לקנות נעלים לטיול בדרום אמריקה. הייתי רוצה לדעת איזה חברות הכי מומלצות, במחיר סביר, ומאיזה חברות כדי להיזהר והיו להם חוויות לא טובות איתם. לדוןגמא חבר שלי לקח נעלי טימברלנד לטרקים והם עשו לו חור, באמת חור, ברגל. בנתיים אני יודע על חברה בשם קולומביה וחברה דיי מוכרת NORTH FACE אם כתבתי נכון. האם מחיר של 700 שקל פלוס מינוס זה המחיר הכי נורמלי שאוכל לקבל לנעלים איכותיות? תודה לעונים, שנה טובה

a2020

New member
תנסה ב"לקול הרוחות"

זה חנות עם עודפים מיבואן ככה שמחירי הנעליים שם זולות מאוד ביחס לארץ כולל דגמים של חברות מובילות. החנות נמצאת בגבעת חיים לא זוכר אם איחוד או מאוחד תחפש את האתר שלהם באינטרנט.

sela v

New member
נעלים

לי יש זוג נעלי Scarpa ואני מאד מרוצה. הכי חשוב שהנעלים יהיו נוחות, וגם אם תשלם עוד 100 שקל, נעל לא מתאימה יכולה להרוס את הטיול.

sagiitz

New member
raichle- מומלץ ביותר..

דגם גרביטי.. קצת יקרה אבל שווה כל שקל..

לי יש טימברלנד

דגם שממש מתאים לטיולים, אטום למים, מגן טוב טוב על הקרסול. יש לו גם מקומות קשיחים באיזור העקב והאצבעות ככה שאם איזה סלע נופל עליך במהלך הטיול, אתה לא תרגיש את זה
אני מאוד מרוצה מהן. יש להן אחיזה טובה כשמנסים לטפס על סלעים, לא מתחלקות, ממש הרגשתי ברגעים מסוימים כאילו הנעל מושכת אותי כלפיי מעלה. בקיצור, נעל שאפשר להתחתן איתה
עלתה לי 600 ש"ח. הבעיה היחידה בה נתקלתי עד עכשיו - כשנכנסים לנהר שהמים זורמים מעל גובה הנעל, המים נכנסים פנימה, ואח"כ צריך לעצור ולשפוך את המים מהנעל. אותה בעיה גם עם זיעה, כיוון שהנעל אטומה אין דרך לזיעה לצאת החוצה. אבל לי זה ממש לא הפריע בטיולים ארוכים. פשוט מחליפים גרביים בסוף היום.

longride

New member
ראיתי נעלי סולומון ב-800 אבל...

בגלי מוכרים נעליים של חברה שמייצרת גם ציוד טיולים מקצועי כמו כלי בישול, נעליים ברמה גבוהה, אטומות למים, נוחות ועולות סה"כ 400 שקל

למעלה