בייס של יעל חמצמצה
S Stinki Winki New member 26/6/05 #43 בייס מפינקיז היו לי עוד כמה לפניה עם אולסטאר אבל ראו רק את הקצה וזה סתם מוזר
S Stinki Winki New member 26/6/05 #64 הו../images/Emo12.gif יש לי רק אחת בתיקיית הגדולות! כל השאר עם נעלי בובה! אני מפחידה את עצמי|: עברנו לתיקיית הפורוםD: כן כן יש לי אחת כזאת! בייס מפינקיז אמורה להיות אביטל מהפורום לאיזה פרוייקטD:
הו../images/Emo12.gif יש לי רק אחת בתיקיית הגדולות! כל השאר עם נעלי בובה! אני מפחידה את עצמי|: עברנו לתיקיית הפורוםD: כן כן יש לי אחת כזאת! בייס מפינקיז אמורה להיות אביטל מהפורום לאיזה פרוייקטD:
S Stinki Winki New member 26/6/05 #85 נראה אם יש לי עוד... הו יא! לתחרות גברים למרות שהוא יותר קרוב לנקבה!! בייס מILCK
S Stinki Winki New member 26/6/05 #87 בייס מבאבל פיקסלס לתחרות דולי עפ"י ציור שלי, לקחתי מקום ראשון!!
S Stinki Winki New member 26/6/05 #94 בייס- פיקסל דרימס וזהוווווווווו!!! אין לי עוד!!!!!!!!!!!! ווהוווווווווווו!!!! סיימתי.
S she11y New member 27/6/05 #180 חחחחחחחחחחח אתן חייבות לראות משהו!! נכון הבייס שמעליי (דולי מדהימה!!!) דומה לליאת בלו מהדומגניות רק בבהיר?!?! יכול להיות שרק אני רואה את זה חחח
חחחחחחחחחחח אתן חייבות לראות משהו!! נכון הבייס שמעליי (דולי מדהימה!!!) דומה לליאת בלו מהדומגניות רק בבהיר?!?! יכול להיות שרק אני רואה את זה חחח