נעליים

ashmash

New member
נעליים

אוקיי אני טס למזרח עוד כמה חודשים לכמה חודשים. בארץ אני מסתדר עם אולסטאר וניו בלאנס, כי כאשר הן נרטבות אני מחליף אותן בזוג אחר. האם אתה מכירים/ות פתרון אלגנטי לנעלי הליכה לזמן רב שגם עמיד במים, משהו כמו גורטקס, רק לצמחונים?!

מצטרפת לשאלה...

ובאותו הקשר- שתי שאלות נוספות: 1) אני מחפשת מגפיים גבוהים (עד הברך) באיכות טובה. מישהי כאן אולי מכירה חנות/רשת איכותית שניתן להשיג בה ? (אני נוהגת בדר"כ לקנות בשווקים (זולים) ,ומתפרקים לי אחרי חדשיים
.. 2) מחפשת גם סנדלי טיולים טובים... (כמו "שורש" למשל..) רק..שבשלל הסנדלים שנעלתי עד היום- הזעתי נורא

תשובה בקצרה...

(אין לי הרבה זמן, אני ארחיב ביום רביעי... [ראשון-שני טיול, שלישי בחירות]) ניתן להשיג הכל בחנויות חול"יות, יש לי גם נעלי הליכה עמידות למים וטובות, וגם מגפיים גבוהות עמידות למים וכו´... ובחנות שקניתי אותן (או ליתר דיוק קנו לי אותן) יש גם סנדלים... הבעיה היא שהחנות בניו-יורק... בכל אופן, ניתן גם להזמין מהאינטרנט, הדברים מופיעים בקישורי הפורום...

דווקא עברתי על כל קישורי הפורום

למישהו/י מחברי הפורום יצא להזמין..? נראה לי כמו סיכון די רציני, גם להזמין נעליים שלא מודדים קודם לכן, גם מחירים מפחידים (בין 80-ל120 $, +משלוח..) וגם נעליים לא הכי מושכות בעולם.. שנראות פחות או יותר כמו כל תחליפי העור הזולים שיש בחנויות בארץ
אלא אם הן עשויות מחומרים משובחים במיוחד, ומחזיקות הרבה יותר טוב...?

נטלי666

New member
../images/Emo101.gif

בדיזינגוף סנטר יש הרבה נעליים דמויות עור במחירים מצחיקים. יש גם את חנות "גלי" ליד המשביר. אני אמשח לדעת אם מצאת משהו. נטלי

את זה גם אני מחפשת.

אני צריכה מגפים חדשות ואני רוצה עד הברך, הבעייה שלמצוא מגפים שהם לא מעור\ שלא יוצרו במזרח, ושהן שחורות, זה ממש קשה. אפילו ויתרתי כבר על הרצון שהן יהיו עם עקבים נמוכים.

hilase2

New member
מצאתי כאלו בדיוק

בקניון "ערים" בכפר-סבא. "נעלי דויד" פתחו שם דוכן חיסול של נעלי החורף ב100-150 ש"ח! והיו שם גם מספר זוגות לא מעור (קניתי שני זוגות :) היו גם מגפיים, אך לצערי הרב רק במידה 37 או 39 (אוי לי, אני 38..). מגפיים שחורים, עד הברך, עם ריצ'רצ' בצד לאורך. ואפילו בלי עקב כמעט.

פייל

New member
אני קניתי (יוהו! סוף סוף!)

נעליים לא מעור. לפחות לפי טענת המוכרת הן גם עמידות למים. עדיין לא יצא לי לנסות (נו! שירד גשם...). בכל אופן לחברה קוראים ´רומיקה´ והן עלו בערך 350 שקל- נקווה להשקעה לזמן ארוך! בכל אופן הן נוחות וחמות, בהצלחה...

haleth

New member
רומיקה זו חברה רצינית

נקווה שהן באמת תחזקנה. אני, לעומת זאת, קניתי נעליים מסריג, כחולות ונאות להפליא - אבל לא לגשם ולא לקור - זה הפרוייקט הבא. ...ומקרר שיקרר לי את המוח....

למעלה