נעליים...

נעליים...

יש מצב שאני אנסה להראות יותר נשית וחשבתי לנסות נעליים יותר יפות
כי אני הולכת עם קרוקס

רק ש.. יש לי פלטפוס ונראה לי שנעליים יפות לא במיוחד בריאות לרגל
עקב זה לא בא בחשבון... נראה לי סיוט וכלי נשק יותר נעל...
הציעו לי נעלי בובה ויש איזה מגפיים חמודות גם לצערי עם סוליה שטוחה
שחשבתי לנסות...
לא ניסיתי מעולם מדרסים האם זה משהו שיכול לעזור במצבים כאילו?
האם אפשר לנעול נעלי בובה עם מדרסים?
איזה נעליים נאות מראה יש שמתאימות לרגל עם פלטפוס?

0 אור 0

New member
לא פשוט לענות

לכל אחד הרגל שלו, ונעלים נוחות לאחד לא תמיד יהיו נוחות לשני,
הקרוקס בגדול לא נחשב כהכי בריא ותומך ברגל - וכבר שמעתי לא מעט מומחים שאומרים לי את זה, אבל שום דבר שיגידו לי לא ישכנע אותי לרדת מהקרוקס, שאותם אני לובשת כמעט בלעדית מאז שהגיעו לארץ (כשעוד נמכרו בפסטיבלים כשמשהו מיוחד ולא היו בחנויות). הרגלים והגב שלי מצביעים חד משמעית לטובת הקרוקס.
לגבי מדרסים:
יש אנשים שמדרסים נכונים ממש הצילו אותם, אבל יש אנשים שממש לא מסתגלים למדרסים למרות כל הנסיונות (אני ביניהם)
בכל מקרה, נעליים צרות ואנלגנטיות לא "עובדות" טוב עם מדרסים, אז אם הרגל שלך מסתדרת עם נעלי בריאות, זה יכול להיות פתרון טוב.
התחלה טובה להכרת הדגמים של נעלים בריאותיות זה חנויות כמו מדנט, או מדפים רלבנטיים בחנויות כמו גלי , נמרוד ועוד.
בארץ אין מידות רוחב וחצאי מידות - לכן אני שנופלת באמצע בין המידות של כל החברות לא יכולה לדווח לך אישית. חברות ממליצות על ביוטיפיל, נאות ועוד מהנעלים שיש בחנויות הללו.
לפני שהגיעו הקרוקס אני קניתי כל הזמן נעלי קלארקס מאנגליה - אלו נעלים נוחות מאד, בדגמים אלגנטיים , עם מידות רוחב ואורך שמאפשרות להתאים את הנעל בדיוק לרגל.
יש להם רק בעיה "קטנה" אחת - יקרות בטירוף. גם כשקניתי אותן בסוף עונה ובחנות באילת, זה לא היה ממש זול.

היי
תודה על המענה קודם כל

אני מידה 41 והחנויות נעליים בארץ מקפחות בנות מעל מידה 4 וקשה למצוא נעליים

מעולם לא קניתי נעל מחו"ל אם אקנה דרך האינטרנט אני מפחדת להסתכן בכך שזה לא יתאים.
אני לא רוצה לבזבז הון תועפות על נעליים

אבל אני רוצה נעליים נאות מראה ולא נעלי ספורט כי נעלי ספורט זה לספורט לא ליציאה .

0 אור 0

New member
לא ממליצה על קניה דרך האינטרנט ללא מדידה

למי שגם ככה יש בעיות עם התאמת נעלים, זה כנראה לא ממש הפתרון ...
יש כמה ליינים של נעלי נוחות/בריאות נשיות ואלגנטיות, את פשוט צריכה לראות מה מהם מתאים לך
הכי פשוט לחפש בגוגל נעלי נוחות לנשים, נעלי בריאות לנשים ותראי כמה מבחר יש של נעלים אלגנטיות שגם אמורות להיות נוחות ובריאות
נעלי קלארקס שציינתי מעל, הן אלו שהכי התאימו לי, ואולי את תהיי בין בנות המזל שדגמים רבים יותר של נעלי נוחות מתאימים לרגליהן
--
לגבי חצאי מידות - אצלי למשל, הנעליים של רוב החברות הטובות לא מתאימות כי 38 קטן לי ו 39 גדול מדי. לכן רק בחברה שיש גם את המספר באמצע אמצע מבחר נעליים מתאימות ונוחות
ותו דבר לגבי מידות רוחב שיכולות לאפשר התאמה של נעליים למי שרגליה מעט רחבות יותר

דרך אגב איפה את ממליצה לקנות מדרסים?

מעולם לא ניסיתי אותם. ואם יש אפשרות לשלב עם מדרסים נעליים
סבירות מראה זה יהיה טוב. רצוי גם נעל קצת נשית כי אני מנסה להתחבר
לנשיות שלי ( שכמעט ולא קיימת
)

0 אור 0

New member
מכיוון שאני לא ממש מסתדרת עם מדרסים אז עדיף

שתקבלי המלצה ממי שכן :)
אישית הייתי מנסה קודם מהמותגים של נעלי הנוחות

0 אור 0

New member
לא קניתי בחו"ל

רק בארץ - בסופי עונה , מבצעים או באילת שזה ללא מע"מ
הפעם היחידה שכן קניתי בחו"ל זה היה בחנות בשדה התעופה היתרו בלונדון, שהיה בה מבצע על הקארקס

0 אור 0

New member
באילת!!

כל החנויות ללא מע"מ
או כשנוסעים לחו"ל בדיוטי פרי

ladybug4NLP

Active member
דווקא יש בארץ שלל נעלי נוחות לא רעות לנשים

הנכדה שלי שאלה אותי לא מזמן: "סבתא למה את כל הזמן עם קרוקס"?
אז ככה:
כי הן נוחות
כי הן משפרות לי באופן אישי את כאבי הגב
כי הן מאפשרות לגרוב גרב ללא לחץ על האצבעעות.

אם אני רוצה משהו אלגנטי אז יש את:
נעלי lady comfort - יופי של נעליים, עור כמו כפפה יש להם כל מיני דגמים וגם המחיר לא בשמיים
beautiful - יותר יקרות אבל ממש טובות
טבע נאות - ראיתי דגמים יפים - לא קניתי אף פעם
נעלי מורן - אחיות בית חולים נשבעות בהן

אישית אני צמודה ללידי קומפורט.

יש להם חנויות משלהם.
ויש גם חנות או שתיים בקינג ג'ורג בתל אביב שמוכרים אותם ב-100-150 ש"ח (חנויות כאלה עם המון נעליים על הרצפה אבל הסחורה מקורית)

למעלה