נעליים

בוביק13

New member
נעליים

שלום יש לי שאלה ואני מקווה שאני בפורום הנכון לא מצאתי פורום אחר , [אגב אני איש לא אשא] אני לא כל כך מתמצא, ואני רוצה לקנות נעליים רגילות להליכה יום יומית בצבע שחור לא משנה מה הדגם או הסוג רק דבר אחד חשוב שאני יוכל ללכת איתם לפחות שנתיים ושלא יקרעו לפני כן [כמובן שאני שומר] עד היום הייתי קונה נעליים ואחרי חצי שנה הם היו נפתחות אני מוכן לשלם יותר ולקבל נעליים יותר איכותיות מה אני צריך לבדוק בקניה ומה מחיר של נעליים כאלו , ואולי גם מאיפה קונים [אני גר בתל-אביב] ??? תודה לעוזרים

Fun Fair

New member
הממממ... שאלה:

במה אתה עוסק? אני מנסה כחשוב איזו סיבה יכולה להיות לכך שנעליים איכותיות יתפרקו אחרי חצי שנה.... לזוגי שלי יש נעליים שמחזיקות שנים... אני יכולה, אגב, להמליץ על ....קרוקס! יש להם כמה דגמים לגברים עם גפה מעור שנראים ממש אלגנטיים ומחזיקים שנים באיכות מעולה!

בוביק13

New member
אני אפילו לא עובד

הבעיה שהם לא אכותיות בגלל זה הם נקרעות מהר אני בדרך כלל קונה אותם בחנויות שאומרים מחיר 200 ואני מוריד ל-100 יש הרבה כאלה בנווה שאנן בתל-אביב השאלה איפה אני יכול לקנות נעל פשוטה לא ממותגת אבל שתחזיק לפחות שנתיים אני מוכן לשלם 300 שקל רק שהמוכר לא יצחק עלי אני לא יודע איך לבדוק אותם, לא מכיר פירמות, ובנווה שאנן בתל-אביב כל המוכרים אותו דבר הם דופקים מחיר ואתה אמור להוריד אותם לחצי ויותר אגב לא הולך עם נעלי ספורט , נעליים רגילות שחורות [כמו של פעם] עזרה, תודה

Fun Fair

New member
לא מכירה את המקומות שאתה מדבר עליהם

אם תקנה ברשת, בחנות מוכרת, סביר להניח שהאיכות תהיה טובה יותר וגם אם תהיה בעיה- יהיה לך למי לפנות. מציעה שתיגש לקניון הקרוב למקום מגוריך :)

בוביק13

New member
נווה שאנן זה הרחוב

המדרחוב איפה שהיתה פעם התחנה המרכזית הישנה בתל-אביב שם יש עשרות חנויות לנעליים אחת על-יד השניה אם לא יותר

בוביק13

New member
היי בינתיים קניתי

היום נעליים מהתחנה המרכזית החדשה מקומת הנעליים ב-300 שקל הם נתנו לי חשבונית שרשום בה 3 שנים אחריות, הסוג שקניתי הוא TONY WHITE כך רשום על הקופסה ועל הנעל הם אמרו לי זה נעל איכותית ואם קורה משהו שולחים לחברה המייבאת לבדיקה ואם הוחלט שיש פגם בנעל הם יחליפו לי אותה לחדשה מה אתם אומרים תודה

niya

New member
נשמע מעולה

והכי חשוב הוא שאתה מרוצה. עצתי לך: צלם את החשבונית עם האחריות, כי ההדפסה על החשבוניות שיוצאות מהקופות הרושמות נמחק אחרי תקופה קצרה

למעלה