נעליים SOS

נעליים SOS

המשיח הגיע או במילים אחרות: אני רוצה לקנות נעליים שטוחות, או לפחות קרוב לזה, שיאפשרו הליכה באמת ממושכת. השאלה היא - איפה קונים? חרשתי על הקניונים והרשתות המוכרות (כן סלו', גם בספרינג הייתי... אחת התחנות הראשונות) ונראה שאם בעבר לא הצלחתי למצוא עקבים גבוהים מספיק, עכשיו זה ההפך, הכל עם עקבים... אשמח לקבל המלצות ו... זה דיי דחוף...

veredvered

New member
דווקא להיפך../images/Emo6.gif

ה-כ-ל שטוח!! אפילו הפלטפורומות ה"רגילות" נהיו נמוכות יותר השנה.... בגזית יש נעליים יפות ונוחות אם את אוהבת את הסגנון, טבע נאות -נעליים נוחות.. בעצם, בקריאה שניה... חיפשת נעליים או סנדלים??

כפי שכתבתי, אני מחפשת נעליים

וכנראה שאנחנו לא מסתובבות באותם מקומות, כל חנות נעליים שהייתי בה לאחרונה הרוב המוחלט במלאי היו עקבים מהסוג שאני אוהבת בדרך כלל, אבל הפעם אני מחפשת משהו שונה. גזית הם ברשימה השחורה שלי ולא רק שלי עד כמה שידוע לי, מעדיפה לוותר. טבע נאות זה לא ממש הסגנון, אני מחפשת משהו אלגנטי והנעליים הסגורות שראיתי אצלם היו פושטיות משהו. תודה בכל זאת.

lollapalooza

New member
אני נועלת רק שטוח,

וזה נכון, באמת יש תקופות שהכל אך ורק עקב וזה מבאס. את הנעליים שלי לחורף שעבר קניתי באלדו, אבל אני לא ממש יודעת מה יש להם השנה. נדמה לי שראיתי גם כמה בשופרא, אם התקציב שלך מאפשר...

veredvered

New member
התכוונתי לסנדלים../images/Emo163.gif

בקליגולה נתקלתי בנעליים שטוחות, אבל בלי יותר מדיי מבחר...

גם אני חשבתי על אנטילופ ../images/Emo13.gif

ואחרי שהזכרת לי קפצתי לשם ו... יקר בטירוף
אבל... בסוף מצאתי זוג חמוד בBig Tom, קצת מוזר לי מצד אחד ללכת על שטוח ומצד שני - מוזר לי איך לא עשיתי את זה עד עכשיו...

niya

New member
יש להם חנות עודפים../images/Emo9.gif

באליהו איתן 38 בראשל"צ - כל פעם שאני עובדת בראשל"צ (מה שלא היה מזמן...) אני קופצת. לא תמיד מוצאת, אבל כשמוצאת זו חגיגה

elraz17

New member
טוגו זו אופציה לא רעה

נכון שהמון נרתעות מלקנות שם(בגלל שהם מתפרקות מהר) . אבל לדעתי יש שם אחלה נעליים . לא מזמן קניתי ארבעה זוגות כל אחד ב 30 ש"ח ואני חורשת עליהם .. תנסי שם יש מבחר של נעליים שטוחות ויפות

lollapalooza

New member
רעה, רעה.

אני מעדיפה לשלם פי חמש על זוג נעליים ולא למצוא את עצמי עם נעליים מפורקות באמצע הרחוב - וזה כבר קרה עם נעליים שלהם, ולא מספיק זמן אחרי הרכישה כדי שהן לפחות יצדיקו את עצמן.

למעלה