נעליים

• פותח הנושא niya
  • פורסם בתאריך

niya

New member
נעליים../images/Emo68.gif

אני צריכה נעליים, שיתאימו לשמלה / חצאית (כלומר לא גסות ומגושמות מראה), שיהיו נוחות (כלומר, בשום פנים ואופן לא סטילטו ודומיו), לרגל רחבה
וכמובן, שלא יחרבו לי חצי משכורת... חברה ממש טובה מתחתנת עוד חודש ואני נכנסת ללחץ... מה אתן ממליצות?

Fun Fair

New member
שתזיזי את עכוזך

ותבואי כבר לתל אביב למסע שופינג סוער איתי!!!!!!
וברצינות- יש לך את שופוני בסופ"ש (למרות שהשנה שעברה מבחינתי, היתה מאכזבת למדי..) ועוד כמה וכמה חנויות, את יודעת, ככה, בקטנה..

יצורה

New member
אני בעד!

אגב שופינג, אני עוד חייבת לך ביקור בחנות בה קניתי את נעלי הלכה האדומות (שעכשיו, אגב, התחילו לייצר את הדגם הזה גם עם עקב, אז יש לך סיבה מצויינת לבקר בה).

niya

New member
לא הולך ../images/Emo10.gif

יש לנו בת מצווה בצהריים, בדיוק בין תל אביב לירושלים, לא אסע ואחזור... אבל אני מקווה שיתפנה לי איזה יום אחה"צ

niya

New member
מהפה שלך ל- ../images/Emo189.gif

אני מוכנה מחר להתמרכז, או לפחות למודיעין
הזוגי לא מוכן לשמוע על זה

Russet

New member
את מדברת על נעלי הבובה השטוחות?

חיפשתי את השרשור הזה בנרות אבל לא זכרתי מי כתבה אותו... אם תוכלי להגיד לי איפה החנות בדיוק תגרמו לי לאושר עילאי...

יצורה

New member
אני מדברת על אלה

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1842&MessageId=139220729 אני לא זוכרת מיקום מדוייק של החנות, אבל היא נמצאת על קינג ג'ורג' בת"א, בצד של דיזינגוף סנטר, בין בוגרשוב לאלנבי (יותר קרוב לבוגרשוב). על הקיר הצפוני מוצגות הנעליים מהדגם הזה בכל הצבעים (עכשיו הוא גם התחיל לייצר בדוגמאות עם נקודות ועם משבצות) ועל הקיר הדרומי מוצג הדגם עם העקב.

Russet

New member
תבורכי!

הייתי באזור אבל לא זכרתי איפה בדיוק לחפש וחברה שלי כבר השתגעה... תודה רבה:)

בלונד23

New member
המלצות

קודם כל "גילוי נאות" - הרגל שלי צרה צרה ולכן אין לי מושג ברגל רחבה... חחח אני אוהבת לקנות נעליים בדיזנגוף, יש כל מיני חנויות נחמדות. קניתי זוג נאה ונוח באלדו, תבדקי. ובקליגולה הכול רחב מאוד עלי, אז אולי שם תמצאי (אם כי לטעמי הנעליים שלהם ממש לא יפות אבל האימום כן רחב אז שווה לנסות) בדיזנגוף יש את קאלה נעליים, אולי שם תמצאי? ואםפ את רוצה בזול אז בביאליק ר"ג

niya

New member
תודה מתוקתי

עברתי היחום קצת על הקולקציות של המותגים הידועים, וממש נפלה רוחי... לקליגולה אם אינני טועה יש קולקציה מכוערת במיוחד

יש לי יש לי יש לי

בקיבוץ גלויות יש את החנות עודפים של קליגולה. דגמים משנים קודמות במחירים מצחיקים 2 זוגות סנדלים ב100 ש"ח ו2 זוגות נעליים ב200. קניתי שם כפכפים וסנדלים ו2 זוגות נעליים ויצא לי 300 ש"ח. יש שם מידות גדולות וקטנות. מידות ביניים קצת יותר קשה למצוא דברים ממש שווים. ליד זה יש את החנות עודפים של דיסקו רוסו למי שאוהבת את הסגנון.

niya

New member
הלכתי היום, שומו שמיים, לקניון

מלחה - ירושלם ואולי מצאתי משהו, אלא שבטמטומי הרב לא צילמתי את עצמי עם הסנדלים, ככה שככל הנראה אצטרך לגרור חברה / את אחת מאחיותי לחנות. הסנדלים היו בטקרה, שלצערי הרב לא מצאתי אתר שלהם באינטרנט (שזה בכלל הזוי, מי לא נמצא היום באינטרנט?)

maybesure

New member
נוחות בטירוף!

ומחזיקות שנים, השקעה משתלמת ביותר. יש להשיג אותן גם בחנויות בערים שונות וגם בחנות ביפו. כפפרגל

maybesure

New member
אוה..

אני קמניתי נעלים שלהם לפני איזה 10 שנים! עלו לי אז 200 שקל. אבל לא נחשב רלוונטי להיום. הסגנון נשאר דומה במיוחד צורת העקב. אני מניחה שהיום בסביבות 400- 600 שקלים, ולא שאני נוהגת לקנות במחירים כאלו. פשוט אז נזקקתי לנעלים לאירוע וזה מה שמצאתי בכחול כהה. לגבי עור - לפי הקולקציה שבאתר נראה שיש להם גם מבד. יש מס' טלפון אפשר ורצוי להתקשר ולשאול.

למעלה