נעליים..קונים מהר??

inbarush19

New member
נעליים..קונים מהר??

איך אתם בקניית נעליים? מאלו שמחפשים שעות ולא מוצאים? מאלו שנדלקים על נעל וישר לוקחים? תמיד מודדים? מתמקחים על המחיר? איזה סוגי נעליים אתם רוכשים? אכפת לכם המותג? ובכלל-איזו מידה אתם בנעליים? (השרשור מיועד לגברים ונשים כאחד
)

Natalila

New member
וגרביים לא חסר |עקב|

אני קשה בקניית נעליים. קשה לי למצוא משהו שאני ממש אוהבת ושמתאים לי. אני מאלו שמחפשות לא רק שעות אפילו ימים... אני יכולה להידלק ולקחת אבל זה קורה לעיתים רחוקות חייב למדוד לא? ממש לא מתמקחת על המחיר תלוי. עקב, מגף, ספורט, שטוח, סנדל.. תלוי בעונה, בצורך וברצון. לא המותג הוא המשנה לי אלא האיכות ולצערי זה בדר"כ הולך ביחד. אני מידה 39 - 40..

inbarush19

New member

אני גם די קשה בנעליים, אבל אצלי זה מכה כי אני מידה 42 בנעליים ולכן צריכה לגמרי להתפשר על צבעים/דגמים/ולפעמים פשוט אין משהו מתאים במידה... המידה שלך היא מידת סטנדרט שמאוד נפוצה,לא?

Jahel

New member
נעליים

זה כל כך כיף לקנות נעליים! המידה תמיד נשארת אותו הדבר, זה לא משנה אם שמנתי או רזיתי, תמיד נוח למדוד ולא צריך תאי הלבשה וכאלה... איך אתם בקניית נעליים? מאלו שמחפשים שעות ולא מוצאים? מאלו שנדלקים על נעל וישר לוקחים?
לפעמים אני יכולה לחפש נעליים במשך ימים, ולפעמים (כמו הזוג האחרון שקניתי) זה יכול לקחת לי בדיוק 3 שניות
תמיד מודדים?
ברור! והולכת עם הנעליים בחנות לוודא שזה נוח... מתמקחים על המחיר?
אני אף פעם לא מתמקחת על המחיר, אני ממש לא מעיזה לעשות דברים כאלה... איזה סוגי נעליים אתם רוכשים?
אמממ איזה לא... אני אוהבת נעלי בובה, עקבים כמובן, מגפיים. וכשצריך- נעלי ספורט, נעלי בית אכפת לכם המותג?
כן ובכלל-איזו מידה אתם בנעליים?
38 עם עדיפות ל37.5 אבל זה בעייתי להשיג בארץ

Vdrums

New member
הולך לחנות של פומה וזהו. לפעמים יש

מבצעים של 2 והשני בחצי מחיר וכאלה, אז שווה לקחת עוד זוג. אין עם מי להתמקח, עושה שתי סיבובים במדפים ובוחר משהו שלא מוגזם מבחינת מחיר. בטח שמודד, אני כבר בחנות, לא?

למעלה