נעליים לחגים בת"א

candy77091

New member
נעליים לחגים בת"א

אני מחפשת סנדל חגיגי עדין עם פלטפורמה או עקב יפה (אם זה סיכה אז פחות מ10 סנטימטר) ,אוהבת צבעים ניטרליים, מחפשת משהו עד מחיר של 150 ש"ח(שישמש אוית בקיץ) לפי מה שהבנתי על עונת הקיץ הולך להיות סיילים כי עכשיו נכנסים לסתיו.. אל תציעו לי קניון כי הייתי בכמה ולא ממש מצאתי משהו שאני אוהב, אני יותר בכיוון של אלנבי,דיזנגוף אבל רוצה שתכוונו אותי קצת יותר אני אוהבת את הסגנון של נעלי ויאנדרי בדיגנגוף

Fun Fair

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif האמת היא

שעכשיו זה כבר ממש סוף עונת הסיילים של הקיץ (הסיילים מתחילים מאמצע יולי ונמשכים בד"כ עדהחגים/תחילת אוקטובר), אז קחי את זה בחשבון. אני בכ"ז ממליצה על 2 חנויות בקניונים- אלדו, ספרינג ו SHE. שלושתם בעזריאלי, בסוף העונה המחירים מעולים ויש להם המון דברים קלאסיים במקרה (עאלק "במקרה"...
) הייתי בספרינג בשבוע שעבר ועדיין נותרו להם נעלי קיץ במחירים מעולים. לצערי, עוד לא מצאתי חנות נעליים באלנבי שמוכרת נעליים באיכות סופר מעולה, אבל בהחלט אפשר למצוא שם מגוון רחב למדי. יש חנות בנמצאת באלנבי- ליד בית הכנסת (איזור גרוזנברג, אאל"ט?) שיש שם נעליים שנראות נחמד, אבל מעבר לזה (ולפי מה שנראה לי, לפחות), רוב החנויות שם הן בסגנון של סקופ ו TO GO. בדיזינגוף- אני לא נורא אוהבת לקנות כי רוב החנויות בצפון הרחוב הן באוריינטציה של כלות (מה שאומר- יקר להחריד). מה שכן, בדיזינגוף, בצד של המס' האי-זוגיים, אם את מגיעה מפינת ז'בוטינסקי ומתחילה ללכת לכיוון דרום (לכיוון הסנטר) יש כמה וכמה חנויות נעליים. אחת מהן נמצאת ליד חנות תכשיטים (פעם היה עליה שלט "מירית לוין"). יש גם את מיקולינסקי (באותו האיזור) , שבסיילים הנעליים שלהם מתקרבות לתקציב שלך

candy77091

New member
תודה רבה!

אם אני לא טועה יש עכשיו סטוק דיי בקניוני עזריאלי? שמעתי דעות דיי מעורבות בקשר לנעלים של ספרינג ואלדו, על אלדו שמעתי שהם לא נוחות בכלל וספרינג שמעתי שהן נקרעות מהר.. מכירה את החנות שציינתי?

Fun Fair

New member
סטוק דיי- לא ידוע לי.

מבטיחה לבדוק. לגבי אלדו- תראי, זה עניין של טעם: הבעיה אצל אלדו, לטעמי, היא שבחלק מהדגמים הם מנסים להיות מקוריים ו"מתחכמים" מדי, מה שבא על חשבון הנוחות. אני יכולה להעיד שמתוך כ 60-70 זוגות שיש לי בבית, לפחות 10 מהן של אלדו ואני מרוצה מהן מאוד (והן אצלי בטווח הארוך, כלומר- 2-3 עונות). מצד שני- זו רק אני ונוחות היא דבר אינדבידואלי- אני נועלת לעיתים נעליים שחברות שלי לא היו מוכנות להתקרב על "סד העינויים הזה" (מישהו אמר "סטילטו'ז 12 ס"מ"??
) ואילו אני, למשל, לא מסוגלת להכניס את כף רגלי לנעליים של אירופלקס, למשל (שזו רשת שנחשבת טובה מאוד ואורטופדית ומה לא...), או קרוקס, או נעליים של "מרי", על אף המחיר...
לגבי ספרינג- בשנים האחרונות, אני מרבה לקנות אצלהם. הדגמים שלהם לטעמי (רובם) והמחירים סבירים מאוד, גם בתחילת העונה. למעט זוג נעליים אחד- שהיה מן כפכף על פלטפורמה עם שתי רצונות עור דקות, ולכן יכול מאוד להיות שהוא פשוט לא שרד את ה"ביגפוט" מידה 41 שלי בשילוב הליכה נמרצת מאוד בשימוש כמעט יומיומי ולכן אחת הרצועות שלו השתחררה אחרי חודשיים- כל הנעליים שרכשתי אצלהן עמידות ומשרתות אותי נאמנה כבר עונה שלישית ורביעית. למעשה, את שני הזוגות לחתונה שלי רכשתי שם (כי הן נוחות ועמידות, בעיני לפחות).

אמרת 60-70 זוגות נעליים?../images/Emo152.gif

אני חושבת שאת צריכה לקחת את הבלוג שלי...

Fun Fair

New member
../images/Emo9.gif

וגם זה בגלל שעשיתי ניפוי מטורף לפני שעברתי דירה
לפני כן זה היה בסביבות ה 90-100

candy77091

New member
תגידי את נועלת את כולם?

בגדים רבים אני יכולה להבין אבל נעלים בד"כ יש לי אחד לכל מטרה.למשל נעל יציאה אחת לחורף ונעל אחת ליום-יום לחורף, סנדל יציאה לקיץ, סנדל יומיומי לקיץ ונעלי ספורט בזה זה נגמר.כשנהרס לי נעל אני הולכת לקנות חדש.. אלי פעם תעלי תמונה של הנעליים שלך זה נשמע לי מעניין לראות כזו כמות :)

Fun Fair

New member
אני בהחלט

נועלת את כולן, לא בו זמנית
אבל יש לי המון סנדלים לקיץ, המון נעליים לערב, ים של מגפיים ומגפונים... אז נכון שיש לי כרגע ארון שלם שלא מנוצל כי יש בו נעלי חורף, אבל יש ארון אחר שמנוצל עד תום

candy77091

New member
את מסוג הבחורות

שאוהבת כל מיני נעלים בורוד זוהר וצהוב או שאת בכיוון הסולידי יותר(המשעממם כמוני - שחור חום וגג איזה בז' -קרם)

Fun Fair

New member
אני חושבת שחוץ מירוק וצהוב

(אני פשוט שונאת צהוב) אין צבע שאין לי היום (או היה לי בעבר ונפרדתי ממנו לשלום בגלל בלאי). סגול, כחול, ורוד זוהר, אדום, תכלת....you name it!
אני הכי אוהבת בחורף ללכת עם שמלה פשוטה שחורה, גרביום צמר שחור ונעליים בצבע מזעז עם תיר או אקססורי תואם.!
זה לגמרי משדרג את כל הלוק

candy77091

New member
זה לא מראה "זול" מדיי

מה רע באותו דבר אבל עם נעל בצבע רך יותר כמו למשל צבע קרם?עם הלבוש הזה לאן היית הולכת?

Fun Fair

New member
חס וחלילה "רע"! מי אמר "רע"?

ממש לא רע. אני פשוט לא מתחברת לצבעים בוהקים מדי בלבוש, אז אני מרשה לעצמי "להשתולל" עם הנעליים
וביננו, גם הנעליים (ולא הנעל
) הכי אלגנטיות יכולות להראות "זולות" אם נועלים אותם בצורה מסויימת, אז גם ההפך תופס- גם הנעליים הכי "רועשות" יכולות להראות נהדר אם נועלים אותן ב"קונטקסט" הנכון. זה לא אומר שבכל יום אני הולכת עם נעליים בצבעי נאון (ובטח לא לעבודה...), אבל כשמתחשק- למה לא?

candy77091

New member
אני מאוד סולידית

גם בלבוש גם בנעליים, אבל חשבתי על קטע יותר של נעלים/אקססוריז להתפתח בתחום באופנה(מה שנקרא לגוון) כשתארתי לבן זוג שלי את מה שכתבת כאן(לבוש החורף שלך) הוא "עשה פרצוף" בסגנון של - מה רע במה שאת לובשת בד"כ, העניין הוא שאני רוצה להישאר עם הסולדיות שלי ועם זה לגוון. זה בטח משהו שיותר מתאים לפורום השני שאת מנהלת "אופנת נשים"(אם כי אני לא ממש התחברתי למרקם האנשים שם וגם לא ב-אופנה).. השאלה מתאימה לכאן לדעתך?

Fun Fair

New member
../images/Emo13.gif

תראי, לשני הפורומים יש הרבה מאוד קווים חופפים והרבה מאוד גולשים משותפים, כך שאני לא בטוחה שירדתי לסוף דעתך בנוגע ל"מרקם"). אני חושבת שמה שיפה באופנה ובעידן שבו אנו חיים כיום, זה שיש מקום לכל אחד לבטא את עצמו ולהתפתח באופן אישי מבחינת אופן הלבוש (וכמובן, מבחינה אישית, אבל זה באמת לא קשור לפורום הזה
). אין יום שאני לא רואה מישהי ברחוב ותוהה לעצמי "מה לעזאזל היא חשבה כשיצאה ככה מהבית??" ולעומת זאת, לפחות פעם ביום אני רואה מישהי שגורמת לי לסובב אחריה את הראש תוך ניסיון להבין מה בדיוק היא לובשת ואיך היא שילבה את הצעיף הזה ויצרה אאוטפיט מהמם... אני חושבת שהמבחר וההיצע שיש היום מאפשרים לכולנו לבדוק ולהתנסות, למתוח קצת את הגבולות. את יכולה בכיף להשאר עם הסולידיות שלך וממש לא חייבת לגוון אם לא בא לך. יש דברים שלא עושים בכח
אבל אם מתחשק לך, בפעם הבאה שאת לובשת משהו בצבע אחיד וסולידי (שחור, אפור, קרם, חום), תנסי לתת "זריקת צבע". למשל: חגורה דקה אדומה, או סיכה לדש הבגד, אודם דובדבני, או מציד עבה בצבע בוהק (ויש עוד אופציות רבות) ותראי איך את מרגישה עם זה. ברור לחלוטין שזה לא מתאים (מבחינה אישיותית) לכל אחת ולא כל אחת תרגיש בזה נוח והרי חלק מהעניין זה שהבגדים, לדעתי, לא עושים את האדם- אלא להפך. אנשים שמכירים אותי יודעים שיש לי פטיש לנעליים, מי שמדבר איתי 5 דקות קולט שאני לא אדם שקט שנחבא אל הכלים (גם בפגישות עיסקיות וסופר רציניות מבינים מהר מאוד שאני לא מתכוונת לשבת ולשתוק), אז איכשהו, כל הלוק הזה- שיש בו "טוויסט" מסויים- מתחבר מאוד יפה לאישיות ונראה מאוד "טריוויאלי"

candy77091

New member
בכוונה התבטאתי בעדינות באשר ל

מרקם כי תארתי לעצמי שאנשים קוראים גם כאן. מעדיפה לכתוב על זה במסר. לא ממש ירדת לסוף דעתי בנושא זה לא שאני לובשת הכל בצבעים חום,שחור ,אפור ממש לא!שחור זה צבע שלא ממש שולט בארון שלי(ורוד יותר שולט)אבל הסגנון שלי נגיד לאירוע הוא :חלק תחתון שחור ואיזה חולצה מקושקשת(או ההפך), בתכשיטים אני בד"כ עונדת עגילים, אין לי מליון תיקים גם לא צעיפים או שרשראות ונעלים(זה החלק הדיי משעממם שלי עליו דיברתי) הנעלים/אקססוריז שלי הם בצבעי הבסיס. צודקת שלא צריך בכוח, אבל לפעמים יש מציאות שכופה עליך להשתנות(למשל הריון לא כל דבר שלבשתי לפני יתאים לאחריי, למשל טוניקות אני בכלל לא לובשת ואילו בהריון לטעמי זה הכי יפה שיש, ואני עוד לא בהריון אם את תוהה) לכן אני רוצה קצת להגדיל ראש בעניינים שאני יותר מקובעת בהם..

Fun Fair

New member
אז לכי על זה ../images/Emo13.gif

אין לך מה להפסיד- פשוט תתנסי לך. קני לך זוג נעליים בצבע שלא סטנדרטי אצלך בארון. נאמר- אדום בוהק. תראי איך את חיה איתם... לא סתם אמרתי שהיום אפשר למצוא הכל במחיר שווה לכל כיס. לא חייבים לקנות את הדברים הכי יקרים או סופר איכותיים אם את לא בטוחה שהם שווים את ההשקעה. תתחילי בקטן, תראי איך את מתרגלת ואם כן- תתגלגלי

טוב, את וארון הנעליים שלך עשיתם לי חשק ../images/Emo3.gif

אז ניגשתי לסניף אלדו הקרוב לקופ"ח (עדיין בבדיקות), ורכשתי לי זוג כפכפי סטילטו בשחור קלאסי (אני מהבחורות שנועלות ביומיום גם נעלי ערב, כי את שעות הערב שלי אני מבלה בעבודה
). יצאת

למעלה