נעליים לגבר

KOSONNN

New member
נעליים לגבר

אני מחפש נעליים בשבילי יש לכם המלצה ? עדיף צבע לבן יותר סבבה כי זה מתאים להכול!! אבל אני לא רוצה לקנות נעליים בסגנון של נייק הגדולות האלו שעולים 600 שקל השוקס האלו הם מכוערותת!! משהו אופנתי ליצאות וליום יום! סכום בערך 300-400 שקל .......... תודה רבה!! ועם אין לכם המלצה אז תמליצו לפחות על חברות שכדאי לקנות

לא לבן אבל האש פאפיז טובות מאוד

ונעליים יותר קז'ואל יש בזארה מן וכאלה.

KOSONNN

New member
אבל

בחיים לא לבשתי סוגים כאלו של נעליים ...... והסוגים האלו ניראה לי הולכים יותר עם מכנסי אלגנט לאא ?? אני מחפש משהו צעיר יותר ...

הגיע הזמן! דוקא נעלי ספורט לבנות...

דיי מזמן כבר יצאו מהאופנה כולל נעילתם עם גינס. תיסתכל על הסלבס ( פנאי פלוס וכדומה ) ותראה מה נועלים היום. אם כבר סניקרס אז לך על סניקרס אדומים למשל ( כמו שאני קניתי ) ותיישם לפחות את אושרי כהן כדוגמא ראשונית.... נראה מצוין עם גינס כחול!.

Nimrodster

New member
שוב, מהראשי אבל חייב לסייג.

כבר פעמיים קניתי האש פאפיז כנעלי יום יום, לעבודה. בשני המקרים בתוך שלושה חודשים הנעליים התפרקו ברמה שכמעט בלתי אפשרי ללכת איתן- במקרה אחד הסוליות נקרעו בשתי הנעליים, בזוג הנוכחי הריפוד הפנימי נשחק עד דק ומוט הברזל שיש מתחת פוצע אותי, ובנוסף יש קרע משמעותי בגוף הנעל. ואני ממש לא לוחם קומנדו, אני עובד בעבודה משרדית פשוטה.

Shy Guy

New member
הו, זה די מפתיע.

אומנם מעולם לא קניתי ו/או נעלתי האש פאפיז, אבל הן נתפסות כנעליים איכותיות וכו', כך שזה מפתיע. |: ואתה יותר ממוזמן להשאר איתנו ולהמשיך להשתתף.

מאחר שאני לא נועלת בעצמי, אדבר מיד שנייה

עד כה פולני עבר 3 זוגות של האש פאפיז, שלושתם יכולים לצלוח כל עונה של "הישרדות" בגבורה. אני לא יודעת מה לומר לך, לא נתקלתי בזה, אבל אם זה קרה יותר מפעם אחת אזי לא מדובר בתקלה נקודתית אלא בדגם/סדרה שלמים דפוקים. קיבלתי שירות נורמלי, לכל הפחות?

למעלה