נעליים זה מייאש!

Wonderwall7

New member
נעליים זה מייאש!

אתמול הייתי בכמה חנויות לחפש לכף רגלי הרחבה למדי במידה 41 נעלי עקב. בaldo אפילו לא הביאו לי משהו למדוד, המוכר אמר שאין לו נעל עקב רחבה [?!], בnine west היה רק סנדל גלדיאטור עם עקב שעלה עליי ו..גלדיאטור זה לא הטעם שלי, אני שונאת איך הרצועות חותכות את הרגל, בנעלי מרקו לא התייחסו אז הסתלקתי
, בקליגולה לא היה כלום ובנעלי באום היו רק נעלי עקב שפיציות במידה שלי, וכולן ממש צרות. מי תרצה נעל שמאריכה אותה אם גם ככה יש לה מידה גדולה?! מישהי מכירה חנויות שמחזיקות נעלי עקב עם מידה רחבה?>: [בתל אביב] אגב, לפני זה ניסיתי לראות איזה שמלות ערב יש למותגים הגדולים להציע ולמרבה הפלא אין כלום:O ואם כבר יש משהו, זה שחור, או רפוי, או פרחוני, או הכל ביחד. יום מתסכל.

niya

New member
מבינה את התסכול שלך...

לי יש את אותו הדבר עם בגדים שאמורים לעלות על החזה
- או שנסגרים טוב למעלה ונראים כמו סמרטוט באיזור הבטן, או שנסגרים יפה בבטן אבל הציצים צריכים ניתוח קל
לדעתי ל- FUN FAIR יהיו עצות לתת לך בנושא הנעליים (אם אני לא טועה, אתן באותה המיד והיא מכירה באופן אישי לא מעט נעליים יפות ועקביות
במידה הזו

Litalxo

New member
גם לי יש בדיוק את אותה בעיה עם בגדים../images/Emo46.gif

Wonderwall7

New member
הגבתי באופנת נשים לפני כמה זמן

והיא אמרה לי לחפש בaldo, אבל כבר תיארתי מה יצא מזה>:

ענתי44

New member
פעם היתה חנות מיוחדת

למידות גדולות, אם אני לא טועה קראו לה פנינה, ברחוב דיזינגוף 242 או משהו כזה. זוכרת שקניתי נעלי עקב אפילו באדום, רציתי שינוי בעקב ואפילו שלחו לי הביתה כשהיה מוכן.

יצורה

New member
לגמריי ../images/Emo10.gif

שלא לדבר על מה שקורה כשמחפשים נעליים נטולות עקב שלא עשויות מעור. (רמז - לא מוצאים)

Fun Fair

New member
../images/Emo13.gif

אם עניתי לך ב"אופנת נשים", אז כנראה סיפרתי לך שגם אני מידה 41 רחבה, כך שאני מבינה לליבך
חלק גדול מהנעליים שלי אכן מאלדו- א-ב-ל! חשוב לזכור שיש קולקציות שונות עם דגמים שונים ולא כולם מתאימים, גם לא לי. בחורף האחרון, לא מצאתי שם כלום. לעומת זאת, בשנה שעברה, מצאתי שם 3 זוגות מגפיים.... מה שכן, אני ממליצה בחום על SPRING. זו חברת בת של אלדו, ואצלהם אני מצליחה למצוא גם נעליים במידה 40 (!) שנוחות לי מאוד. למעשה, רוב הנעליים שיש לי בארון |(כיום- בסביבות ה 60 זוגות) הן של אלדו, ספרינג וניין ווסט. חשוב גם לזכור שיש גזרות שמטבען לא מתאימות (שלא נאמר- לא נראות טוב) לכפות רגליים רחבות. סנדלי גלדיאטור, אגב, זו דוגמא מצויינת...

אכן ספרינג זו רשת נהדרת

למידות מסוג זה. Fun Fair ו - Wonderwall7 תשמחו. לי יש רגל פצפונית אז אם אני לא מוצאת נעליים בטוונטי פור סבן (רחמנה ליצלן! חנות נוראית! אבל יש להם 35) אז מוכרי נעליים שולחים אותי לחנויות לנעלי ילדים וחושבים שהם הביאו אותה בבדיחה הכי מצחיקה. חה חה חה נורא מצחיק.

חחחח גם אצלי אותה בעיה:) ובTFS דווקא המידה 35

תמיד גדולה עליי כמו 36.. לא? (לא שמדדתי הרבה אצלהם, אולי 2 זוגות מתישהו)

דווקא ה-35 שלהם היה לי טוב

רכשתי זוג מהמם של פיפטואו שחורות לפני שלוש שנים. החזיקו שנתיים ואחר כך קניתי זוג שהתפרק אחרי עונה וגם האימום שלו היה מאוד לא נוח וגם התפרק לאחר עונה, ככה שזו בעיה אחרת שיש לרשת הזו...

../images/Emo45.gifהמידות בספרינג ענקיות

אני דווקא עם בעיה הפוכה (מידה 40 אבל כפות רגליים סופר צרות) ובאמת תמיד קשה לי בספרינג
מידה 39 שלהם מצוינת עליי, אבל הכל רחב לי בטירוף.

איפה שאני מוצאת ../images/Emo178.gif

אלדו, גזית, לפעמים טו גו... זו שאלה של גזרה של הנעליים, כך שבכל חנות אפשר למצוא משהו, זו שאלה של למדוד המון דגמים שונים. אה, ובבהונות יש דגמים מאוד צרים בד"כ. רק חבל שהם עולים כמו בית
.

mikey mouse1

New member
אני גם מידה 41,ואני תמיד מוצאת בניין ווסט..

המחיר אומנם קצת יקר, אבל אם את מחפשת גם נעל נוחה וגם נעל שתשמש אותך לשנים הבאות הייתי ממליצה על ניין ווסט.. לא מזמן קניתי משם נעל עקב שחורה מהממת,מידה 41. תחפשי שם . בהצלחה

בלונד23

New member
אצלי מידה 41 אבל רגל צרה מאוד

אני לא מוצאת כלום בניין וסט וקליגולה נופלות לי מהרגל כי הן רחבות. ולכן אני כן ממליצה לך על קליגולה

למעלה