נעליים בצבא

veredvered

New member
נעליים בצבא

אני מתגייסת עוד שבועיים בדיוק ואני צריכה מידע על הנעליים שצריך לצבא (אני ג´ובניקית) אני יודעת שאת כל ההסברים מקבלים כשמתגייסים ותמיד הולכים בשבת הראשונה לקנות אבל לא יהיה לי חופש בשבת הראשונה בשל בעיות אז.. אני צריכה עזרה כרגע.. אם מישהו יודע איזה נעליים אני צריכה בצבא? ולמה רואים בנות עם סנדלים יוצאות הביתה ? מותר להסתובב בבסיס עם סנדלים? או שחובה נעליים? אני יודעת שהם צריכות להיות בצבע שחור.. מה חוץ מזה?

Springy

New member
תשובה

את צריכה נעל סגורה בצבע שחור עם עקב שלא עולה על 2 ס"מ. רוב החיילות הולכות עם נעלי ספורט או מרטינס. מותר גם ללכת עם סנדלים פשוטים בצבע שחור, עם שתי רצועות בלבד (לא הצלבות וכל מיני דברים כאלה). אם את הולגת לטירונות או קורס, תצטרכי בכל מקרה נעלי ספורט לשיעורי מד"ס וא"גים. את לא חייבת לנעול נעלי ספורט שחורות בשיעורים האלה, אבל אם יש לך זוג שחור הייתי ממליצה לך פשוט לנעול אותו ולחסוך לעצמך את הסחיבה.

veredvered

New member
SPRINGY

אמממ... מותר להיות בטירונות עם נעל ספורט בצבע שחור-לבן??? ואיזה עקב מותר לסנדלים? מותר סנדל לא סגור מאחורה? ושאלה אחרונה... אני יכולה במקום נגיד המרטינס לקנות פשוט סנדלים וזה יספיק? (בהנחה שאני לא רוצה להסתובב יום שלם עם נעלי ספורט)

veredvered

New member
Springy

אמממ... מותר להיות בטירונות עם נעל ספורט בצבע שחור-לבן??? ואיזה עקב מותר לסנדלים? מותר סנדל לא סגור מאחורה? ושאלה אחרונה... אני יכולה במקום נגיד המרטינס לקנות פשוט סנדלים וזה יספיק? (בהנחה שאני לא רוצה להסתובב יום שלם עם נעלי ספורט)

Springy

New member
תשובות

אם את רוצה לנעול נעלי ספורט רק בשיעורים שאת חייבת, כל צבע הוא בסדר, אבל את לא יכולה להסתובב במהלך היום עם נעל שאינה שחורה. עקב לסנדל הוא 2 ס"מ, כמו לנעל רגילה. אני לא חושבת שמותר סנדל לא סגור. זכותך לבחור האם את רוצה נעל סגורה כמו מרטינס או סנדלים במהלך היום, זה בחירה אישית. אבל קחי בחשבון שזה כולה טירונות, ויכול להיות אפילו שתצטרכו ללכת רוב הזמן עם נעליים שתקבלו מהצבא למשך הטירונות, ולכן תוכלי לחסוך לעצמך את הסחיבה אם תקחי נעלי ספורט שחורות.

למעלה