נעליים במרוץ הזמן

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
נעליים במרוץ הזמן

החל מ-1900 ועד , כמעט ימינו אנו....... (סימולטנית רואים גם את הבגד האופייני לאותן שנים ואת הטלפון שהיה בשימוש...... והמון תודה לגלי.............ששלחה לי..............

magy

New member
יונתן אטקס

נשבה במצריים, חיפאי.... טייס? מי זוכר עוד פרטים??????

magy

New member
ושלישית אדלר.

ובתו של אדלר..עם שלמה גרוניך.... ואיפה ג´רי לואיס דין מרטין סמי דיוויד ג´וניור פיטר קראופורד פרנק סינטרה פרי קומו אנדי וויליאמס נט קינג קול רוי אורבינסון ווילי נלסון שירלי בייסי........הענקית מרים מק´בה ארטה קיט מהליה ג´קסון ברנדה לי פטולה קלארק פיט סיגאר ג´ואן באֶז מריאן פייטפול האורגים ו............... שיער אל תקרא לי שחור ישו , כוכב עליון והרשימה לא נגמרת לעולם.......... ואיתה, גם הזיכרון....

שקדי

New member
המענין ביותר לטעמי הוא......

איך זה שכוכב אחד מעז איך הוא מעז למען השם?? ולא רק שהוא מעז אלא שהוא מקרין מרוחו ומאומנותו על מיליוני אנשים שהולכים אחריו.....ואחרי החלום...... ומעיזים להאמין........

שקדי

New member
ממש לא מגי........

כוונתי היא לאמנים.....בשטחים רבים ושונים שבכח ולהט חלומם מציתים את דמיונם של רבים מעבר לגבולות יבשות וימים..... למשל ליאונרד כהן או ז´ילברטו ג´יל ועוד ועוד........ ומה נשמע???????

אופס: שוב חוזר המוסטאנג ../images/Emo15.gif

לא מזמן, כשהבאתי את סיפור הפורד מוסטאנג המהוללת - הזכרתי את מטוסי המוסטאנג. כמעט והבאתי אז את הסיפור של אטקס - אבל זה לא נראה אז רלוונטי. אז הנה שוב, הפעם - הסיפור המלא והמפורט.

טרה10

New member
המוסטנג של שבח וייס..הוא בטח לא היה

חושב לנסוע לרמאללה..ועוד במוסטנג.!

magy

New member
לשבח וייס היתה פיירבירד...

ואיתה עשה את התאונה ההיא.....

טרה10

New member
בזמן התאונה לא יודע אבל לקיבוצנו

הוא הגיע ושאל-איך המוסטנג שלי.?

אם איני טועה יונתן אטקס עלה גם

לכותרות במשהו שקשור לאל-על הרי אחר כך הפך להיות קפטן באל-על ויש כאן מישהי שיכולה להסביר הכל רק שהיא עוד לא התעוררה, כנראה

אשור

New member
את מותו של שפרינצק אינני זוכר

,אך את פטחרתו של ברקת כן.מאז ניקבעו כללים בעניני אבל לאומי.

טרה10

New member
ב-29 באוקטובר-השתא שעברה

אצל מושיק טימור-בליל שבת בקלוב ששי- התארח יונתן אטקס..ואמר משפט אלמותי-אחד כאשר נשאל: מה אתה עושה היום כפנסיונר-[הוא בן 65.] ענה: כל היום לא כלום- ובערב נח מזה.. תחשבו על זה ובאופטימיות..! חוץ מזה כחצי שעה תיאר איך הנצים או האיות או הדיות..ריחפו מעליו. ועשו לו צל..כמו ישמעאל במדבר. אח"כ באו מצרים ובדקו עם הכידונים אם הנ"ל עדיין איתנו- והוא התעורר ולמזלו הקצין לא נתן להם לפגוע בו. אם איני טועה הוא הגיע למצרים ב-79 ופגש אותו. סיפר שבכלא היה לא נעים אבל זה מובן..! היה שידור מרתק..כי גם האיש כזה..אגב מכיר אני, עוד שהיו שם..כאלה.! זהמיש.! רק מוכיח שאפשר לחתום הסכם ולקיימו..למרות שבאופן כללי- כללי[כמו הרי] הצדק כאן במזה"ת..שונים וזה בלשון המעטה.! אבל זה כבר לא נוסטלגיה.! [רק רציתי להעיר שהיו"ר בטח לא חלם שיפגוש את שרון בנסיבות מחמירות..והיו צריכים לחוקק גם לו חוק של חצי עונש..! במקום זה קיבל עונש וחצי. ועוד מוכן להיות שהיד..ממש אופטימי.!] [נבדק]

למעלה