נעליים במידות גדולות

maiki6

New member
../images/Emo24.gif

היי לכולם אני חדשה בפורום ואני לא יודעת אם התגובה הקודמת נשלחה רציתי להגיד שברגע שאמצא זמן לקנות לעצמי נעלים אשתף אתכם בינתים חזרתי לנעלי מימים ימימה . בברכת יום מואר ויפה לכולנו מייקי

החתולית

New member
ביפו, באזור של אבועלפיה

כלומר ברחוב יפת, יש כמה וכמה חנויות. שחקנים שצריכים לנעול נעלי נשים, קונים שם את רוב הנעליים שלהם. היתרון הגדול של החנויות שם, הוא שיש מבחר עצום במגוון של מחירים. חלק מהחנויות שייכות ליצרנים קטנים, שישמחו להכין למי שתבקש נעליים לפי מידה. קניה נעימה.

איזור יפו, לא להכנס לנעלי אלינור

הם מאוד ידועים שם ואני נכוותי מהם כאשר קניתי נעלי "עור" לבנות לחתונה ואח"כ החלטתי שבא לי שהן תהיינה ורודות והלכתי למספר אנשי מקצוע במטרה לצבוע אותם ואף אחד לא הסכים...למה? הסתבר שנעלי העור שרכשתי כלל לא היו עור! חזרתי לחנות והמוכר גירש אותי והשפיל אותי. מקווה שלא תתקרבו לשם.

T i n

New member
תודות מקרב לב

ערב טוב לכולן רציתי להגיד לכן המון המון המון תודה הכנסתן בי מוטיבציה חדשה שלא לוותר על רצוני ולחפש (בתקווה גם למצוא) נעליים שיתאימו לי ושאוהב גיליתן לי כמו כן שאני לא היחידה עם הבעיה הזאת (כמו שהאמנתי עד היום) אז המון המון המון תודה לכן !!!!!!!!!!!!! ואני מאחלת לכולנו מבול של נעליים מתאימות וזולות (כמובן) ובנימה הגיונית יותר שיהיה לכולנו יום טוב והמשך שבוע נפלא. תודה מעומק הלב.

למעלה