נעליים אטומות למים

נעליים אטומות למים

אשמח לקבל המלצות איפה לקנות נעלים אטומות למים במחיר סביר (בינתיים נתקלתי במחירים שקרובים למחיר כרטיס טיסה ליעדים נבחרים באירופה). המטרה היא להיות מסוגלת לטייל במזג אוויר גשום באזורים עירוניים.

zammy

New member
איך קונים נעל הליכה?

ככל שמשקלך העצמי גדול כך הנעל תהיה כבדה, נוקשה יותר
ככל שתסחבי משקל גדול על הגב- כנ"ל
לאזור עירוני למרחקי הליכה יומיים עד 15 ק"מ עם משקל 5-6 ק"ג על הגב, תספיק נעל בינונית ומטה , לא נעל הרים ולא נעל כבדה אלא נעל קלה.
לא צרכיה לעלות הרבה, 350-550 לכל היותר.
חשוב לקנות מידה אחת גדולה המרגיל לתת לגרב המקצועית סינטתית מקום ולתת לכף הרגל מקום "להתנפח" בהליכה ארוכה.

על התשובה

אבל נראה שלא הבנת את מה ששאלתי... אני לא הולכת לסחוב משקל גדול על הגב, משקלי העצמי אינו גדול ברוך השם, ובאופן כללי השאלה שלי לא התייחסה לסוג נעליים רצוי ונדרש אלא לנעליים אטומות למים - היות שצפוי גשם בתקופה בה אני מתכננת לנפוש, אני לא רוצה למצוא את עצמי מהלכת עם נעלים וגרביים ספוגות.
&nbsp
אם יש לך המלצות על מקומות שמוכרים נעליים אטומות למים במחירים שציינת אודה לך אם תציין את שמם ואת המותגים שעלי לחפש. עד כה הוצעו לי בעיקר נעליים שמיועדות לטרקים במחירים של 4 ספרות/3 ספרות שמתחילות ב-8-9.
&nbsp

BigBadWolf

Member
מה עם מגפיים?

נעלי טרקים עולות כ-1000ש"ח (אפשר גם ב-500), אבל לא נראה לי שאת צריכה כאלו. בעיר הייתי מסתפק במגפיים, לנשים יש הרבה סוגים.

zammy

New member
מגף אינו נעל הליכה

לא נבנה לצורך זה ואינו מתאים בכלל.
לא צריך נעלי טרקים.

BigBadWolf

Member
יצא לך לראות נשים בחורף? הן תמיד נועלות מגפיים

לנשים יש מגפיים לא רעות בכלל להליכות עירוניות, ממש לא מדובר במגפי הגומי של האיכרים.

zammy

New member
נעל קלה אטומה

בחנות "לכל הרוחות" בקיבוץ גבעת חיים יש לא מעט דוגמאות במחירים סבירים
&nbsp

jeshu

New member
אם את מטיילת במזג אוויר חם
פשוט קונים זוג סנדלי שורש או משהו דומה והכי נורא הם והרגליים נרטבים. גם כך, באקלים חם ולח, מי שינעל נעליים ירטב וישחה בזיעה של עצמו.

natyh

New member
בדקאתלון .

קניתי ב 35 יורו נראית נעל התעמלות גבוהה עשתה את העבודה שנתיים .
לאן אמרת שאת נוסעת?
אהה אירופה אז אם כך למה לך לקנות בארץ נעליים שהגיעו מאירופה שולם עליהם מס והובלה כדי לנסוע שוב לאירופה ...?
אהה הם יוצרו בסין אז ההובלה לא באמת משנה ...אבל נעל שעולה 35 יורו בדקאתלון תעלה לך כאן כפול למה ?
גם אני שואל ...

היי, חזרתי

לא ברור לי מאיפה הבנת שנסעתי לאירופה, הייתי דיי רחוקה משם (המזרח הרחוק), כשבאופן כללי לא הייתי ממליצה לאף אחד להסתמך על ציוד שקונים שם.
&nbsp
לקחתי איתי בסופו של דבר זוג סנדלים נוחות מאוד שהתאימו לטיולים עירוניים בגשם טרופי, וזוג נייק אייר ששרדו בגבורה מסע בטבע באקלים פחות טרופי שכלל גם גשם, כשאמנם הייתה חדירת מים מסוימת אבל זה היה נסבל, במיוחד בהתחשב בכך שהגשם הגיע יחסית בסוף המסלול (ועדיין הייתי מעדיפה נעליים אטומות למים לחלוטין במצב כזה ובמצבים קשים יותר).

natyh

New member
מההערה הזו

(בינתיים נתקלתי במחירים שקרובים למחיר כרטיס טיסה ליעדים נבחרים באירופה)
יפהאם חזרת אני מבין שהדיון סגור ...

למעלה