נעליים אחרי תיקון

Borisyo

Member
שלום. הסנדלר שם 2 טלאים מעור מדומה לא רך בנעלי ספורט ולאחר תיקון הקצות עליונות משפשפות ועשו לי שלפוחית בשתי עקבות.
יש תמונה מה שהיה לפני ותמונות אחרי תיקון. הבעיה הייתה בנעל אחת והוא אמר צריך לטפל בשתיהן.
שואל אם אפשר לרכך את העור או לעשות משהו לבד. לכופף קצות אחורה קצת?

image-removebg-preview.png

אחרת אצטרך לחזור לסנדלר. הוא עשה עבודה מסודרת אבל הוא יותר בכיוון של נעליים כללים לדעתי. לא יודע אם קיים סנדלר לנעלי ספורט.
העיקר שלא יעשה גרוע יותר אם אחזור עליו.

קבצים מצורפים

• left-hoka-shoe-edited.jpg
    left-hoka-shoe-edited.jpg
    2.1 MB · צפיות: 17
  • right-hoka-shoe-edited.jpg
    right-hoka-shoe-edited.jpg
    2.5 MB · צפיות: 17

רשר

Well-known member
מנהל
שלום. הסנדלר שם 2 טלאים מעור מדומה לא רך בנעלי ספורט ולאחר תיקון הקצות עליונות משפשפות ועשו לי שלפוחית בשתי עקבות.
יש תמונה מה שהיה לפני ותמונות אחרי תיקון. הבעיה הייתה בנעל אחת והוא אמר צריך לטפל בשתיהן.

צפה בקובץ המצורף 67705

אחרת אצטרך לחזור לסנדלר. הוא עשה עבודה מסודרת אבל הוא יותר בכיוון של נעליים כללים לדעתי. לא יודע אם קיים סנדלר לנעלי ספורט.
לנעול עם "גרב סקי" לפחות עד שהעור יתאים לרגל (אפשר לנעול כשהוא רטוב),
סביר שהנעל אינה מתאימה לרגל או לצורת ההליכה שלך

צפה בקובץ המצורף 67705

כמי שמתקן הרבה נעליים, (בגלל צורת הליכה, וגם בגלל שהן נעליים טובות שקשה למצוא ולא זורק) מבין את הבעיה . שהעור קשה.

אני לא מכיר את סוגי העור.. אצלי היו כמה פעמים קשה, אז נאלצתי לגרוב גרביים.

בדרך כלל אני לא גורב גרביים בשום נעל , גם לא בחורף...

בכל מקרה גם כשזה לא עזר, שמתי על הרגל פלסטר שיחבוש את האיזור.

אני לא זוכר מה עשיתי , אבל זה התרכך...

השאלה מהן טכניקות הריכוך...

צפה בקובץ המצורף 67705

אני לא בטוח שהבעיה היא בסוג החומר (זאת מבלי לדעת היכן השלפוחיות) , אלא בהקטנת הנעל , שהרי התוסף "דוחף" מעט את כף הרגל קדימה , מה שעלול לגרום לחיכוך מעט מוגבר יותר וגם זוויות חיכוך "חדשות". אני הייתי מנסה - לאחר ההחלמה , לנעול ללא גרביים ולראות אם יש הטבה.
ללא קשר ממליץ בחום להתאמן עם שתי זוגות נעליים בו זמנית ולסירוגין - מותגים שונים או אותו מותג אבל דגמים שונים אבל תואמים את מבנה כף הרגל. הסיבות: 1. זה לא יותר יקר ( לטווח הארוך) מאחר והקילומטרג' מתחלק ביניהם ( ממליץ שבוע שבוע) . 2. שינויים מינוריים במנחי כף הרגל מועיל.

Borisyo

Member
@רשר הנעל לא מתאימה רק עכשיו אחרי תיקון. הגרב יכול לגרום לעור להתאים בנקודת שפשוף מתחת לקצה בנעל ימנית. אבל נשארת בעיה עם קצות בשתי נעליים מכופפות פנימה ומשפשפות. אותם אני צריך לקפל כלפי חוצה שיישארו בכיוון הבטנה.

רשר

Well-known member
מנהל
@רשר הנעל לא מתאימה רק עכשיו אחרי תיקון. הגרב יכול לגרום לעור להתאים בנקודת שפשוף מתחת לקצה בנעל ימנית. אבל נשארת בעיה עם קצות בשתי נעליים מכופפות פנימה ומשפשפות. אותם אני צריך לקפל כלפי חוצה שיישארו בכיוון הבטנה.
להספיג את הקצה במים חמים, ולמתוח החוצה תחת מפזר חום לקיבוע הצורה,
אם קשה לבצע על כל ההיקף בפעם אחת אפשר עם פן לשיער לחלק לקטעים,

Borisyo

Member
מפזר חום אין לי. יש אותו ברדיאטור שלי והוא פועל כמנגנון נפרד. מייבש שיער יש לי. יש גם מעצב שיער שמוציא אוויר בכיוון מרוכז יותר.

Borisyo

Member
רק דבק סנדלרים יהדק את הקצות? אם יש דבק שנגיש לצרכנים שיעשה את העבודה אני מעדיף להדביק בעצמי.

heels-side-view.jpg

הדבר הזה עובד עם עור אמיתי או מדומה?
אמורים להיות גם פולישים לריכוך עור.

למעלה