נעלולי פלא.

crazyrdiamond

New member
נעלולי פלא.

טוב, אחת ולתמיד, כי אני באמת ממש מבולבלת מכל הנושא. אני, ג'ובניקית גאה לעתיד, מגיעה עוד חודש לבקום. יופי. עכשיו מה הסיפור עם הנעליים? אני מקבלת? אני קונה? אני מקבלת נעליים גבוהות? משהו? אני צריכה לבוא מוכנה עם נעליים שחורות? מי מה מו. תודה, לינוי

kineret5

New member
את מקבלת נעליים

זוג סנדליים ועוד זוג נעלים "נעלי בר מצווה". אני אישית- נעלתי כל הטירונות והקורס נעלי ספורט שחורות הכי נוח... עד שקיבלתי נעלים צבאיות קלות <כמו שהבנים מקבלים> ועכשיו אני נועלת אותם כי זה נראה יותר חיילי/קרבי
הצעתי- קני נעלי ספורט שחורות או מגנום <אם אני לא טועה זה השם של הנעליים שאלהם אני מתכוונת> ואת הנעליים שאת מקבלת בבקו"ם תשארי בקיטבק עד סוף השירות. גיוס מהנה. ידוע לך לאן את מתגייסת?

מוריאל11

New member
אי אפשר

היא תהייה חייבת לשים בקורס ובטירונות את הנעלים הצבאיות

crazyrdiamond

New member
תודה רבה

וכן, אני מתגייסת למודיעין, משקית ב"מ. אז כמו שאת אומרת, קנית נעליים, ולא היית צריכה לבקש פטור מהנעליים שהצבא נתן לך או משהו? פשוט הלכת עם שלך בלי בעיות?

nooooosh

New member
תשובה

כשאת על מדי א' בדרכך לבסיס או מהבסיס הביתה את חייבת לנעול את הנעליי בר מצווה שתקבלי בבקו"ם. הסיבה היא שיצא חוק שחל על כל מי שהתגייסה בחודשים האחרונים (לא זוכרת מתי בדיוק הוא יצא) והוא אומר שחובה (!!) לנעול את הנעלי בקו"ם על מדי א'. עכשיו, בזמן טירונות או קורס או כל בסיס סגור אחר שתהיי בו את רשאית לנעול כל נעל שחורה תקינה (נראלי שמגנום זה לא תקין אבל תבדקי בבסיס שתהיי בו..) בטירונות ובקורס שלי קיבלתי מהבסיס נעלי ב' והייתי חייבת לנעול רק אותן.. אפשר להוציא פטור וללכת עם נעל שחורה שלך.. זה לא מסובך.. אבל זה תלוי איפה תהיי ומה תעשי:] בהצלחה

לא נכון

אני לא יודעת איפה את משרתת, אבל (לצער כולנו) כרגע במודיעין חייבים לנעול את נעלי הבקו"ם גם בטירונות ובקורס. לגבי השירות הסדיר, זה תלוי איפה משרתים ומה הכללים של הבסיס. אם יש לך פלטפוס, זה עשוי לעזור בהוצאת פטור מנעליים צבאיות (פשוט הולכים לחובש שקובע תור לאורטופד) ואז תוכלי לנעול נעלי ספורט. (במקרה של פטור זמני של עד 30 יום בערך, אפשר לנעול נעליים בכל צבע. אם זה לתקופה ארוכה יותר צריך נעליים תקניות, שזה נעלי עור שחורות.)

Tesseract

New member
"חייבים"..

אפשר לספור על אצבע אחת את מספר הבנות בבה"ד שאכן נועלות את הנעליים האלה

Tesseract

New member
על זה בדיוק אני מדבר ../images/Emo13.gif

למרות שאצלנו בקורס זה לא ממש ככה.. שיהיה.

למעלה